25

Програмист

преди 3 години

На това село заслужава да му спрат всичко - ток, вода, медицинско обслужване, доставки, линейки, автобуси, да затворят пътя към него - като искат да живеят в 18ти век да си живеят.

24

Себулба

преди 3 години

Ау като я видях се стреснах .Заприлича ми на Дарт Вейдър в прозрачен шлем.Приликата е поразителна.Стейхоумовци това ви очаква свиквайте .Купете си и един вагон тоалетна хартия ще ви трябва за по-натам.Оня пит-те-кантроп шефа на СЗО ще ви даде инструкции и как да си биете по 10 ваксини на ден отза.дзе до второто пришествие !

23

Анонимен

преди 3 години

Селяните лъжат. В първото видео, което се пусна та категорично заявяваха, че не я искат. И като първи страхливци се обръщаха с гръб към камерата. Като са толкова сербез да отидат в болницата да помагат, но е по добре да си ***.

22

Анонимен

преди 3 години

Вчера сутринта имаше интервю по телевизията с нейни съселяни, които бяха против нейното семейство и децата от него да посещават училище и градина, защо сега казват, че нямало никой против, като ги бяха изтипосали 4-5 човека?! Отделно и Данчето, кой знае в какви драми е. Нещо намирисвва работата от няколко страни! Но съселяните откровенно лъжат, защото ги даваха по ТВ да се противят.

21

ДДРОнег

преди 3 години

Защо жор-налята от медиите раздухаха проблема, преди да проверят истината ???!!!Това не е журналистически професионалзизъм !!!

20

Анонимен

преди 3 години

С маска, очила и шлем, готова е за апокалипсиса :)))

19

Йсдкдидикдбе

преди 3 години

Тия безмозъчни амеби от Равнец да не се правят на невинни, видяхме ги как се бяха събрали и недоволстваха. Ако нямаше видео можеше и да им повярвам.

18

Анонимен

преди 3 години

Той онзи от горе гледа. И като се почнат в Равнец, да видим къде ще ги закарат...най-добре под моста.

17

Десислава

преди 3 години

Гледах репортажа,жената не преувеличава,а самият факт,че работи в ковит отделение,за разлика от много други знайни и незнайни доктори,които отказват - ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

16

Веско

преди 3 години

Журналята откровено нечистоплътни. Половин година облъчваха народа със смъртоносния вирус и как трябва да се изолират контактните. Сега правят новина, че възрастните хора на село ги е страх и спазват "мерките"!?

15

Рошко

преди 3 години

Завист! Видяхме ги как крещаха в с. Равнец, че не я искат жената, а сега "преувеличвала", защото всички ги укориха и защото жената получи дом където да се подслони. Дали някой от тях се е запитал къде е изкарала тази жена нощта в дъжда? Дори и дъщеря й, как можа да не я защити, а я остави на произвола

14

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ТАКА СМЕ НИЕ БАЙ ***-ЗЛОБАТА, ЗАВИСТТА И ПРОСТОТИЯТА НИ ДОКАРА ДО ТОЯ ХАЛ !!! НО КАТО И ИЗВАДИХА ОЧИТЕ---ИЗПИСАХА И ВЕЖДИТЕ !!!

13

Анонимен

преди 3 години

КМЕТА НА БУРГАС КОЙТО ГОНЕШЕ ХОРАТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ НОСЕЛИ ЗАРАЗА В БУРГАС! ПРОЛЕТТА НА 2020 ГОДИНА!

12

Анонимен

преди 3 години

Сценария на ГЕРБ не мина

11

Анонимен

преди 3 години

До ШопоМалък но много *** кмет

10

Шопо

преди 3 години

Малък ,но изключително *** народ...

9

Анонимен

преди 3 години

До КовидНАКАЗАНИЕ ЗА КМЕТА НА БУРГАС КОЙТО ГОНЕШЕ ХОРАТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ НОСЕЛИ ЗАРАЗА В БУРГАС!

8

Анонимен

преди 3 години

Много евтин милиционерски театър - нещастна санитарка, гонена и кмета дава жилище.

7

Ковид

преди 3 години

Наказание за хората, които са я прогонили. Дано хванат вируса и да умрат по домовете си, защото никой няма да ги иска за приеме в болница.

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТри дена цирк цял живот общинско жилище. Но само за свои хора....