66

Анонимен

преди 3 години

Доктори нямало и ни "лекуват"математици!

65

До Сата НАТО

преди 3 години

Вярно изключих,ти беше наследник на Зевс или Аполон! Извинявай!!!!

64

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОНа теб ти трябват антитела срещу пpocтотия...Много антитела.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Чакаш ваксина или лекарство бе чумпил... То голямо чудене.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Така де.Ти кажи.Какво правим?Цял живот ли стоим затворници?

61

Сата НАТО

преди 3 години

Да ама според изследванията,антителата изчезват след около шест - осем месеца и ако това излезе вярно какво правим?-------Кофти за тебе, моите антитела не изчезват.Ти му мисли.

60

УМЕН

преди 3 години

"днес ми се наложи да ползвам градски и беше пълно с хора над правилата. ако за половин година не си разбрал, че маската и дистанцията са единственото достъпно нещо което всеки може да осигури за да помогне"Е що не ги наби или наказа по някакъв друг начин? Нали си много ербап. Май само тук си смел иначе си жалка мишка.

59

Тонката

преди 3 години

А Мая Манолова днес гонила кортежа на Бойко по магистралата да му се кара след като го настигне,защо нямало легла за Ковид болни по болниците:):):)А до оня ден точно нейните пудели Светльо Трайков,оня от Люлин къде пече домашнярка и продава и още няколко,гориха предпазни маски на площада със запалка от 50ст:):):):)Снимката я има под статията и може всеки да я види:):):):)

58

Анонимен

преди 3 години

Ако тези мижави "мерки" вършеха нещо, другите държави нямаше да използват lockdown.В България всичко е една голяма, опашата лъжа и измама.

57

Анонимен

преди 3 години

До-Pi Да ама според изследванията,антителата изчезват след около шест - осем месеца и ако това излезе вярно какво правим?

56

УМЕН

преди 3 години

Локдаун за всички хипохондрици. Изолирайте ги някъде и ги дръжте под ключ далеч от хората. Нека там заключени да доподивеят съвсем.

55

Анонимен

преди 3 години

Паникьори ли пишат тук,платени ли,но наистина ще прогоните хората освен от телевизорите,и от сайтовете.

54

Pi

преди 3 години

Между 1 млн. и 1,2 млн българи са се срещнали с вируса на този етап. Остават още между 14 - 28 месеца до стаден имунитет, в зависимост от скоростта на разпространение.

53

До Мисля си???

преди 3 години

Ти хубаво разсъждаваш,ама всичко това просто няма как да се случи! Лице което има Болно его и Неистов стремеж към власта и Непопулярни мерки които впоследствие ще му вземат главата е Невъзможна комбинация!

52

Анонимен

преди 3 години

Колкото едни мерки са по-леки, толкова повече НЕ СЕ СПАЗВАТ...Защото хората ги подценяват. Затова имаме процентно повече заразени, дори от Италия. За да се угоди на кръчмари, т'ъпи родители(за учениците) и гладни Гaньовци....

51

Гошо

преди 3 години

Много се натискат с тези ваксини. Голям бизнес е. Докато ги измислят, всички ще са го преболедували. В usa 11 милиона случай официално.У нас официално 100к, неофициално 250к.

50

Анонимен

преди 3 години

Щом генералът е бил прав, ти защо не умреш?

49

до 48

преди 3 години

Да ама в моето са около 900 души и да съм видяла 2-3 с маски, нито доставчиците по селския магазин са с маски, а да не говорим ,че циг**ните 2 дни вдигаха луд купон ,че се е родило бебе.Днес половината се юркат с автобуса да работят в града- Ст. Загора.Сега баба ми е с Ковид ,не носила маска , че другите баби щели да и се смеят.Няма места в болницата и у дома е ужас- е това е реалното положение.

48

Чeбурашка

преди 3 години

Бойко до ми плати заработеното по форумите! Не мога да си сменя зимните гуми на фиата заради него. Гааадни гербери дето не плащат!

47

Анонимен

преди 3 години

Ето малоумницуте бленуват за локдауни, а не за адекватно здравеопазване и мерки. Типично герберски светоглед. Матряла му е виновен на хопохондричния локДАУНист.