221

Анонимен

преди 3 години

До края на годината, най-тежко ще е през декември. За другата година ГЕРБ ви готвят още по-тежки месеци.

220

ля ля

преди 3 години

когато не знаете какво да кажете - не казвайте нищо по-добре! все се говорят едни после други после трети само и само да се намираме у приказка!!!!

219

бацо

преди 3 години

Престанете да ни навирате в очите активисти от НПО на Цолос - То не беше Сачева, То не беше Захариева, а сега и тоя мурук Томи - крадливото. По зле са от Толупа, който трябва да ходи в затвора щото не става за нищо друго, освен да краде, да съсипва и лъже.

218

Грух

преди 3 години

Тоя бурсук, който не е свършил работа за 5 ст. и за пандемията взе да се изказва. Затова внимавайте много, ако срещнете гад, която цялата си кариера е извървяла в политика или фондации. Такива само лакърдии могат да каканижат и нула работа.

217

До 225

преди 3 години

С парите за яйца и чери домати можехте да купите доста тестове,ама предпочетохте да ни заразяватеВидяхме ви

216

Анонимен

преди 3 години

Най- тпудно- декември.После се свиква

215

Анонимен

преди 3 години

'' идваме ние партията на безпартийните като се създаде ''......................факта че сте ''безпартийни'' не е достатъчно качество ... необходими са още образование, опит, култура ... мироглед извън чалгата, ракията и фермата и още доста неща ... затова има изборен процес.Властта попаднала веднъж в ръцете на простолюдието неизбежно повтаря катастрофата на 44-та година в нас или 18-та година в Русия.Простолюдието трябва да чисти, мете, гледа *** ... такива безспорно важни неща

214

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 98 няма да стане да дойдат костовистите и чалгарите идваме ние партията на безпартийните като се създаде

213

Анонимен

преди 3 години

Малката тонка не схваща, че не е за хвалене ако са останали тук само такива дето виждат в герб най - доброто, на което сме способни. За срам е

212

Фелейшио Кейн

преди 3 години

Моето наблюдение също е, че останалото на територията е масово шлака, горди с простотията си типажи от вида на тонката, така че е напълно реално герб да управлява до саморазпада на държавата

211

ГерберТраверса

преди 3 години

Крадец

210

Анонимен

преди 3 години

Дано и българската антиковид машина не затъне във финландски коловоз.

209

Анонимен

преди 3 години

От изречението започващо с Държавата... почва да вее вятъра на бащинията , а похвата да не кажеш нищо започва с ЕС. Интересно в НОВА преболедуваха или тепърва ги очаква защото ако е 2то нищо няма да им остане от т.н. синапси.

208

Анонимен

преди 3 години

Мерките ви са неадекватни! ОСТАВКА!!!

207

Анонимен

преди 3 години

И за да не ВИ е тежко подайте си оставката целокупно, ако кажете че не мислим за вашето здаве сте ... .... . Ще ви отървем от тая тежка и трудна за вас работа на драго сърце.

206

Анонимен

преди 3 години

Аз много обичам да прогнозирам неща, които не познавам или за които нямам понятие! И аз се казвам Дончев!

205

Анонимен

преди 3 години

До 216Аз дори се чувствам безсмъртен, щом лекарите ми казаха че съм имал 41 градуса :))) Не знам как стана цялата работа, но определено в един момент лежах безпомощен в леглото, което беше за часове, после живнах :)))

204

До 214

преди 3 години

Температурата те е спасила. Най-лошо е когато започне задуха и нямаш температура, означава,че вируса вече си е свършил почти задачата, а гостоприемника не се е и усетил.

203

Койчо

преди 3 години

Понеже дончев бил шев на радио точката в Габрово му дадоха да направи електронно правителство и той вече 10 години работи.Сигорно ще му трябват още 110 години защото много гербаджии казват че е много умен

202

Анонимен

преди 3 години

На мен във военна болница ми казаха че съм имал 41 градуса температура, дори и аз не го вярвах това, както и наборниците в поделението :))) Верно че не можех да стана от леглото, Свети Петър ме чакаше, но явно имам здрав организъм :)))