22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЕТО ---ТОВА МУ СЕ ВИКА "МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ СЛЕД К-19"...ПА , ВИЕ НЕ ВЕРВАЙТЕ АКО ИСКАТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА

21

ЖЕСТОКО..ХА,ХАААА

преди 3 години

КУРНЕЛКА С ПРАВИ НА ХРИСТОС......ХА,ХА,ХАААААААААААСАМО С ТРИМА ДОКТОРИ ---ШЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ОТ К-19...ХА,ХА,ХААААААА/..ЩОТО И ХРИСТОС ---НАХРАНИЛ НАРОДА СИ САМО С ЕДНА КОШНИЦА РИБА..../

20

U2

преди 3 години

До До КокоДоктор Маркова зам. кмет на Община Шумен още преди седмица излезе в неплатен отпуск и отиде като доброволец в ковид отделението...Ама това не се знае защото от ГЕРБ не проглушиха света за разлика от гжа Импексова...

19

Българин

преди 3 години

Нинова, трима доктора имаш.Единия за Свищов, другия за Шумен, третият - да те преглежда лично, че току - виж Рафаел Нинов трябва срочно да се връща от САЩ, за да управлява хотел "Мираджио термал спа резорт" в Гърция!

18

До Коко

преди 3 години

Кои лекари от ГЕРБ са в болниците,и как точно "гаси" пожара Борисов най вероятно от Ж'ипката?

17

Коко

преди 3 години

До ВанинаЛекарите от ГЕРБ отдавна са в болниците. Спомняш ли си тогавашната реакция на БСП: Бойко Борисов лично ли гаси пожарите? Никакви не са ми от ГЕРБ, ама бесепарите са много кофти хора.

16

Анонимен

преди 3 години

Няма как да отречем на Нинова, че умее да печели дивиденти на чужд гръб. Защо тя не отиде като доброволец...и без това изкара Ковид и има антитела!

15

Анонимен

преди 3 години

лекари от бсп - червени екстремисти

14

Ванина

преди 3 години

Очакваме подобна акция и от ГЕРБ.Може да е евтин ПР, но все пак е нещо.Поздравления за лекарите, които отиват да помогнат!

13

Анонимен

преди 3 години

До 4: На смес от колко "стимуланта" е? На четворка, като на Велик ден?

12

ДоАнти Тиква

преди 3 години

Не си ти Анти Тиква, ами си празна кратуна!Парадоксът е че когато ,,Тиквата"въведе извънредното положение и то работеше , се предотвратяваше масовото разпространение на Ковид! Всички ,,умници" като теб тълкуваха че не са нужни тези меркии се скъсаха от плювни и подигравки и вопли ,,за свобода" И....????Сега обърнахте палачинката !Е......кои са тиквите ,май всички вие с празните кратуни.

11

Не е за завиждане

преди 3 години

Министърчето Ангелов тулупа да те командва е дъното за всеки обеазован човек в тая държава. Но да търпи е под дъното. Сам си го е избрал, дано го осребри подобаващо и не се срамува от децата си

10

Анонимен

преди 3 години

Еми браво на хората

9

Анонимен

преди 3 години

До Здравия:Човек с вкус, не би ѝ обърнал никакво внимание на тази баба Яга. Оставѝ я да плува по течението, като ония неща във варненския залив.

8

АнтиТиква

преди 3 години

В този момент Ангелов още оглежда асфалта от джипката на Тиквата.

7

Но не в ковид отделе

преди 3 години

Обаче няма да са в ковид отделения, това е пропуснато, ще са в други отделения

6

баба мара

преди 3 години

много се забавиха ама пак е нещо

5

А Круела Девил кога?

преди 3 години

А Трътка Дариткурва кога????

4

Здравия

преди 3 години

Искам Дариткова да ме лекува. Лично. Здрав съм, но ако знам че тя лично ще ме лекува - ще се разболея щом тряа. Тая *** ша й напукам задницата направо. Само да знам че е в болницата, в качеството си на лекуващ лекар и веднага ще се разболея. Ша ми сбъдне мечтата напрао, да я изчаткам докато е на работа. Мамоуууууууууу

3

разочарование

преди 3 години

Аз помислих,че докторите Дариткова и Лъчо мозъка също ще отидат.