174

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че проблема го има в цяла Европа. Вече има и научно доказателство, че училищата са голям проблем ако искаш да контролираш разпространението на вируса.В крайна сметка ще ги затворят, но пожара вече гори.

173

До 175

преди 3 години

Абсолютно си прав. Този тест само нагнетява страх и наппежение у болния, а те оказват силно отрицателно влияние върху протичането на болестта. Не виждам да има разлика в лечението на грипна пневмония и ковид пневмония, само може би малко повече антикоагуланти.

172

Анонимен

преди 3 години

Относно училищата. Как може да заявиш, че социалните контакти са най-големия допринасяш фактор, а от друга да подсигуряваш най-масов такъв и то за повече от 6-7 часа в класните стаи. Нещо не се вързва. Освен ако е нарочно, но тогава е подсъдимо, защото много хора ще загубят здравето и живота си. Сега няма да оправят образованието, както няма да оправят и здравеопазването. Става въпрос за аварийна ситуация и контрол на щетите.

171

Майна

преди 3 години

Търсете анговорност от БЕНАТОВА, МАНГЪРОВ, ПЪРВАНОВА, ТОДОРОВ И ОЩЕ ТАМ ДРУГИГИТЕ, КОИТО БЯХА ПРОТИВ МАСКИТЕ!Месеци наред хиляди хора ходеха без маски, защото великите лекари от АБВ така ги съветваха. Сега обърнаха палачинката. Но късно е либе за китка.

170

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че училищата са развъдник на зарази, не по-малък от болниците. Оказа се, че шумните протестиращи уплашиха до смърт ББ, зеленият чорап и Майчето решиха да получат дивиденти, забравените джобен генерал и Хр. Иванов се събудиха и сега всички ние сърбаме гадната каша от *** решения.

169

Анонимен

преди 3 години

"Ако този тест безплатен всеки би си го направил и да се ограничи заразата"И пари да ми дават, не бих го направил. Всеки съвестен доктор ще ви каже, че е абсолютно безсмислен и безпредметен. То е близко до логиката.

168

999

преди 3 години

Трябва да се признават антигенните тестове . Те са значително по- евтини и също достоверни. За скъпият пср хората нямат излишни пари. И го умножете по 4 за близките контактни в семейството. Това си е медицински рекет в полза на производителите на пср. Милиарди им влязоха в сметката. Вижте кои са те!!!!

167

Анонимен

преди 3 години

До Абсурдилекарите почти не тестват деца, или много рядко. Не знам откъде са тези проценти. Приличат на свободни съчинения. Освен това министърът изказа тотално погрешно мнение. Според него училището е функция на заразяемостта на обществото. Според надеждни математически модели е точно обратното; Заразяемостта на обществото е функция на отворените присъствени училища. И това е според много добре разработени и проверени математически модели.

166

до анонимен 170

преди 3 години

Щабът "прогнозира" тези данни, а Мутрата направи всичко възможно за да докара нещата до там.Егаси прогнозата - пускаш присъствено обучение без маски и "прогнозираш" бум на епидемията.То и аз мога да прогнизирам, че ще ти се запали плевнята, като й драсна клечката!

165

до долните

преди 3 години

Съгласен съ мс вас.Трябва непременно да се поърси ОТГОВОРНОСТ за тези, които наложиха просъственото обучение и продължават да се инатят по темата!90% от жертвите са по тяхна вина! Както и цялото пренапрежение в системата на здравеопазването.И за какво?Ако били приссъственио калпазаните щели да станат гении. Зер за 10 години присъствено могат да покрият всички изисквания за пети клас поне!Лицемерничат ви с това присъствено обучение. Уж било заради децата. Интереси има някакви...

164

Анонимен

преди 3 години

Щабът начело с проф. Мутафчийски прогнозираха тези данни, но много българи предпочетоха да ги демонизират или присмиват! Е, сега защо не се смеете, когато за вас или за ваши близки няма места в болниците, а и няма как да нямате познати починали. Хора, които можеха да живеят още 5-10 и повече години починаха!!! И определено не бяха "сухи съчки", както говореше т. нар д-р Мангъров, много далеч от милосърдие и здравна помощ!!!

163

Анонимен

преди 3 години

Бойко вероятно се лекува от шизофрения !?

162

Анонимен

преди 3 години

Стига повтаряхте една и съще опорка - "преди се подигравахте на маерките, сега ревете за тях".1. Лично аз бях първия, който предложи адекватни мерки още преди дап ламне Италия. Ако мутрафоните ме бяха послушали, нямаше да се стигне никога до локдаун.2. Муфтата въведе мерките смао защото Тиквата искаше едни пари от ЕС.3. Сега няма такива пари и тиквениците са пуснали ковида да вилнее. И за това не е виновен никой друг, освен ТЕЗИ, които вземат решенията.

161

Анонимен

преди 3 години

До до долнияНаистина, нито ходененто до магазин, нито дори инцидентно до заведение може да се сравни с 6-7 часа затворени в класни стаи по 26-7 човека, без маски, а пък и за маски вече е късно, които сноват от къщи до училище и заразяват родители, баби, дядовци, учители, в това число и лекари. В магазин, или заведение, купуваш, консумираш, плащаш и дотам. Освен това в уччилищата няма как да проветряваш постоянно при нулеви температури, които се задават.

160

Абсурди

преди 3 години

Лекари: само до 5% от децата развиват изразена симптоматика.МОН: При 15% децав болнични, затваряме училището.При положение ,че никой не стетсва деца без симптоми, излзиа, че е необходима над 300% от децата да се заразят, че да затворим училище.И тези хора съставят изпитните варианти на матурите по математика?????Зае.би!

159

до долния

преди 3 години

Те го знаят. Прекалено е очевидно, че точно училищата са причината за този епидемичен бум.Единственото обяснение е, че ни искат всичките заразени.Почти са го постигнали.

158

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ УЧИЛИЩАТА! ЩЕ СПАСИТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! ТАМ Е ГОЛЯМАТА ИЗДЪНКА!

157

Анонимен

преди 3 години

картинката е много неприятна. Спускат ви едни числа , които изгледжа свкаш не се променят. Но процента на положитлените проби е толквоа висок, че можем да говорим за катастрофа.

156

До 158

преди 3 години

То хубаво, но висшите чиновниците по министерствата получава и тлъсти заплати и привилегии можеха да го направят този анализ и да вземат мерки, а не да издават противоречиви и неадекватни на ситуацията заповеди всеки ден.

155

абе

преди 3 години

До ХариКато я докараме до там да тръгнем с противогази - зае.би......