28

Анонимен

преди 3 години

SAMO GERB

27

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има за децата на крадливите герберасти

26

Анонимен

преди 3 години

За пореден път ВМРО са прави. Подоходен критерий означава, че детски ще вземат само ***, които официално нямат доходи. Етническите българи ще бъдат ощетени. Но... ГЕРБ си гледат интересите на електората. Все пак идат избори.

25

Бизнес цирк

преди 3 години

Баси смешниците. Герб бяха вредни за нормалните граждани, вече са опасни

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА раждането на деца от деца на по 13г какво е да не би да не е изнасилване с обратен знак, защо дават детски на майките на такива деца и на техните деца и те майки на деца. Хубава работа ама ромска ти за секс под 18г говориш ми те са на по 12- 13 и защо не им отнемат тия деца а родителките те да отиват в затвора защото това е позора на тия хора.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам хора с по-висок стандарт от моя, които взимат...защото не са женени и не се осигуряват....аз като съм кухха да се осигурявам и да се омъжа:)

22

Анонимен

преди 3 години

Ми евала... сега тези, които се осигуряваме на реални доходи няма да взимаме, а бацилитте в сивия сектор ще взимат???

21

Анонимен

преди 3 години

До ДОЛУ ВМРОМВР и Гешев съда не затварят роми които са под 18 г. Секса под 18 г. е изнасилване.

20

Факт

преди 3 години

До УжасЕ полицаите са на ,,първа линия,, на защита на мутрите и мафията.

19

Ужас

преди 3 години

Герб ощетява децата заради търтейте полицай, позор...

18

Анонимен

преди 3 години

По-добре да се вдигнат и изравнят заплатите и да няма безработни , за да може всички деца да са с равен старт и без нужда от помощи, а така се опитват с някакви популиски трикове и лъжа да си купят изборите което беше престъпление или не е вече.

17

Анонимен

преди 3 години

ВМРО забъркаха такава каша и с Македония че целия ЕС е против България и изложиха страната. Оставки и затвор. Като са некадърни, поне си мълчат а така не знаят какво правят и страната затъва.

16

Анонимен

преди 3 години

ВМРО са психично болни. Каква логика децата не богатите да вземат помощи като са милионери по наследство. И колко са тия избиратели като те са 0,009 % с богати родители. Просто някакви предизботнрни реклами защото може да не влезнат.

15

Анонимен

преди 3 години

Стига с кои самолети бе червени задни части,с тези руски ръждясали кошници за които през последните 30 години са дадени многоповече и въпреки постоянните многомилионни ремонти не могат да излетят дори?Промити мозъци.

14

Анонимен

преди 3 години

Егати и мазните популисти са тези псевдо-патриоти, нормално е да има подоходен критерий, ние не сме нито Германия, нито Саудитска Арабия.Семействата с високи доходи няма дори да усетят 50лв на месец.Надбавки ще получават всички семейства с деца с доходи на човек от семейството до 680лв, което за тричленно семейство е над 2000лв доход. Не че е много, но все паке някаква що годе разумна граница.

13

РЕАЛИСТ

преди 3 години

ЗА КАКВО СА ВИ ТЕЗИ САМОЛЕТИ СРЕЩУ КОИ ЩЕ ВОЮВАТЕ А И С КОИ МОЖЕТЕ .НЕ ЦЯЛАТА ТУРЦИЯ САМО ИСТАНБУЛ АКО РИПНЕ ЩЕ ИЗПЕПЕЛИ ШЕПАТА БЪЛГАРИЯ.НО ЦЕЛТА Е КОМИСИОНИТЕ ДО КАТОСМЕ НА ВЛАСТ.ПЪК ДЕЦАТА МОЖЕ ДА ПОЧАКАТ....

12

Анонимен

преди 3 години

ВРЕДНИ СА БСП- ЕЙ СЕГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ХРАЧАТ ПО ГЕРБ ЗАЩО СА СПРЕЛИ ДЕТСКИТЕ НА ВСИЧКИ ДЕЦА! ЧЕРВЕНИТЕ *** ДА ВЛИЗАТ В НС И ДА РАБОТЯТ НЕ ДА ГО САБОТИРАТ.

11

Анонимен

преди 3 години

Семейно подоходно облагане.Тоа е решението.

10

Анонимен

преди 3 години

Празни приказки, да си отеглят подкрепата и да падне кабинета ако не се приеме за всички деца поравно и готово !

9

Анонимен

преди 3 години

До ОТКЪДЕ ПАРИТЕ ?Знаеш ли колко е помощта за един трайнобезработен човек, предполагам не защото тя е 50 лева колкото са пенсионерските добавки от бокича, освен че тази помощ се заработва цели 14 дни в общината както се казва за бог да прости тези хора вършат каквото им наредят. Така че българите това получават за ромите не мога да кажа там има журналисти да попитат от къде ромите имат пари да живеят на широко защото непрекъснато са по кафета и курорти дори. Предполагам имат телкове и разни нпо