16

Анонимен

преди 3 години

ДА. Всякакви измислени коридои по врзрастови групи са терор над тези групи,ограничаване в рамките на определено време. Не всеки може точно в опрделни часове да пазарува.

15

Яница

преди 3 години

Глупости на търкалета а и много от тях са беэ маски!!! Непрекъснато тършуват нещо по щандовете а после не го вэимат!!! По эараэни са и от уханската чума!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Много е грозно , обидно че в тази държава на политиците им пречат възрастните хора ! За едно виждат възрастните хора да ги ограничават и им нарушават човешките права, а да им се увеличат пенсиите на хората които са дали над 40 години стаж тогава не ги виждат ! Защо не се огледат, че повечето политици са с напреднала възраст ? Смятам, че веднага трябва да се махнат тези коридори и да оставят хората нормално да живеят и пазарят, когато преценят! Всеки е достатъчно отговорен и здравомислещ !

13

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, дори и целодневен зелен коридор да им направят (без хора под 65), и магазина само за възрастни да пуснат, пак ще има недоволни от горната възрастова група.Тогава ще е - защо е толкова празен магазина и няма с кого да се карат и в кого да се бутат без маска.Най-недисциплинирани по отношение на носене на маска са по мои наблюдения - възрастните и тийновете, под носа, на брадата, на врата, има и някои имащи се за безсмъртни - изобщо без .

12

Патриот

преди 3 години

казал съм го преди много пъти казавам го и сега ,само нов 9-ти ще ни оправи вече нищо друго!Това е геноцид или те или ние ,избирайте!

11

Няма такава

преди 3 години

За пазаруване извън коридорите , всеки има право да избере смъртта пред това да пази живота си, спазвайки дисциплина, хигиена и дистанция. Само моля престанете да хленчите че няма кой да ви лекува и да прехвърляте вината за неядекватността си на хора, които рискуват живота си.

10

Отговаряне

преди 3 години

До ПитанеДе да бяха формулирали заповедта по този начин, нямаше да има никакви проблеми.Ама нали за да се направи на интересен, министъра е решил да забрани на възрастните хора да пазаруват във часовете извън часовете на т.нар "зелен" коридор - то именно заради това е целия този шум

9

Питане

преди 3 години

Възрастните могат да пазаруват по цял ден, а по младите Нямат право да пазаруват от 1 до 4 . Младите са ограничени. Какво това може да нарушава на възрастните. Вие неграмотни ли сте? Ограничава ги да се бутат с млади хора в някакъв период. Еротично удоволствие ли изпитват от това та им се нарушава?

8

Работещ

преди 3 години

Като има коридор разрешен само за над 65г, да има коридор, дори 2-часов, без тези хора! Поне през уикенда. В събота в 11ч в Лидл пак бяха основно те, бутайки се с висящи под брадата маски на касите в другите хора. След като аз трябва да се съобразявам с тяхното време, те пък да се съобразяват с моето.

7

Анонимен

преди 3 години

В европейсите държави,къдетое било приложено,тази глупост е отменена,Но ние си имаме много умна тква и неговите *** го слушат.Жалка държава.

6

Анонимен

преди 3 години

От днес моите права са нарушени и не мага да пазарувам в най-удобното ми време от 13 до 15 та мисля да ги съдя!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Правата на възрастните ли? Ами правата на останалите?

4

Турист

преди 3 години

Нарушават се правата на всички останали хора. Никой няма право да определя кога ще вляза в магазина или аптеката. Свободен човек съм. Работя. Когато ми се налага, ще отида.

3

Анонимен

преди 3 години

Нарушават правата на младите, ако детето и дигне температура или овръща-какво?Чакате д дойде часът за посещение на аптеката?!

2

Елемаг

преди 3 години

А млъкнете с тия коридори и пенции!!!От началото на измислената пандемия,най-потърпевши са работещите в частния сектор.С уволнения,намаление на заплатите,децата дистанционно,кой родител как да гледа.Вие за тези,които са им твърди доходите само пишете!!!Ще изпокарате държавата с неадекватните си заповеди!!!Кое не е така!!А държавен служител,само дебне да да му намерят!!!Веднага отпусчица пари ,болничен,всичко точно!!!Заминава тая държава!!!

1

Анонимен

преди 3 години

БНТ НОВИНИТЕ В 20:00 вчера обявиха мерките наобратно!Оставка на Мутрите и калинките им!Затвор за хунтата на Лойко!