45

От БАН

преди 3 години

До рязаната бургияЕстествено, че България, нейния народ и земя са много по- прекрасни от рязанистан. Защо тогава вече 600 години драпате за нашата земя, жени и излаз? И като преминаваш над България само със самолет, какво тогава търсиш в български форум? Аз не съм влязъл нито веднъж в турски форум, просто защото пет пари не давам за вас. Не стига че си злобен, а и си лесен за оборване, демек ***. Хайде със здраве, продължавай да бълваш в бг сайтове ако така се чувстваш по- човек така.

44

Анонимен

преди 3 години

Албаницуте (македонците) са с естествен прираст. А ние естествено намаляваме. Ако се обдиним, ще ни асимилират и след 100 години няма да има вече държава България.

43

марешки педал

преди 3 години

да му го набия у човката

42

Анонимен

преди 3 години

Хаха. Тоя пък е от *** по-***. Макетата ни мразят и в червата си, той си мисли че ще искат да се обединим.

41

ПроСоТо

преди 3 години

До Кънчо Мисирковхм!..Красиво писание..Но я кажи,драги,като сме заедно И с Германия в ЕС,"РАВНОПРАВНИ" ли сме с дойчовците?Да оставим СТАНДАРТА,технологиите,индустрията,здравеопазването,образованието,защитата на гражданите,правосъдието...дори и земеделието,но я кажи:-КОЙ НА КОГО КОЗИРУВА и кой се води от принципа "Каквото кажат големите началници"?............големо "равноправие",нема що..

40

Богомиле

преди 3 години

Я виж няма ли машина за връщане с1200 години назад в ебаи, че сега ситуацията е плчевна през последните 30 год. Отрицателен приаст и още мн други. Сам си вдигаш самочувствието , реалността е друга. Турция мощна отстоява интересите си. Бг обърнати към който плаща ала стил червен фенер. Живееш в миналото и я караш на спомени, дори и оутин каза че кирилицата е македония просто сте свършили

39

Анонимен

преди 3 години

Маг.арешки, ти прочете ли проекта за конституция, че си тръгнал акъл да ръсиш?Политически труп си ти, но не го знаеш, защото си *** и ***.

38

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Когато двете държави станат членове на EU естествено ще имаме обединение.Нали това искаме всички- да сме равноправни членове на EU,като независими братски държави.Докато сме разделени балканските държави да не очакваме добро развитие и просперитет.Ние сами си създаваме противоречия и не успяваме да надживеем балканския си манталитет.

37

Богомил

преди 3 години

До ТурчинТурция никога не е била и няма да бъде като България. Страна, която не е имала собствена писменост и литературен език допреди 100г, няма как да се съизмерва нито с нашите дедитраките, създатели на първата цивилизация, нито с ролята на България като цивилизатор на Източна Европа, под чието влияние се оформя славянската езикова група и възникват писменосттите и книжовните езици на Киевска Рус, Русия, Сърбия, че даже и в Румъния допреди 160години. Да не говорим за ролята на траките в ИРИ.

36

Гробокопач

преди 3 години

Магарешки, Маледония ще се обедини с България, само гато Пандев стане мин. председател!;))) Досещай се, кво ти гълча! Просто като ва види, кви сте се накачулили начело на България, макетот ша сака обединение при едно условие: Пандев - мин. председател!

35

Бунгар

преди 3 години

Сакаме да туриме край на сепаратизмот и да се обединим с майка България. Ке се зовеме македонски българи со голем кеф.

34

Турчин

преди 3 години

В крайна сметка ако България беше супер държава това отдавна да е решено всичките макета щеха да дойдат. А сега какво взимат пасоша и възел я германда я ингилтере. Кой седи в БГ онея клоуни от вип брадър. Както казах несъм в булгария от 89 над булгария само прелитам със самолет. А да си мислиш че Турция е по зле от бг, моят съвет е да си пиеш хапчетата. Турция със санкции не е като бг и няма и да бъде

33

От БАН

преди 3 години

Да напомня на турчина, че Турция е официално още по- зле от нас, както по свобода на печата, така и по средна продължителност на живота, както и по катастрофи, както и по убийства. Подозирам, затова все още тази рязана бургия пребивава в България.

32

Анонимен

преди 3 години

Да са живи и здрави макетата.Не им щем и чукарите, не им щем и камънаците.Да не ни крадат историята, да не ни крадат националните герои.Стига вече, до гуша ни дойдоха с тая омраза.

31

Турчин

преди 3 години

Майната им на гербове и всичко. Хората искат развитие. Макетата без *** политици мн по бързо ще се развият. За какво им е да се скачат с последната дупка на кавала. Премиер мутра неможещ един смартфон да обслужи и президен с петолъчка от към задната страна. 111 място най- бързо измиращи с най кратък живот. И аз да съм бих избрал албанЦите

30

От БАН

преди 3 години

И като се обединим какво? Ще спечелим македонските чукари и към 2 милиона албанци дето раждат повече и от ромовете. Е тогава вече ще се затрием не за 50 години, а за 15. Тоя мутрафон само се чуди как да си разрасне аптеките.

29

21 век

преди 3 години

Историята е една герба е един с трите лъва /Мизия, Тракия и Македония/.

28

Aliosman

преди 3 години

Боже, хората не искат, този за обединение говори. Макетата никога няма да приемат тази идея, това е някаква смешка. А и, този с какво мисли, че е привлекателно едно такова решение? България оправи своите изостанали райони, и иска да оправя още ли? Освен това, като присъдините и милион албанци, още турци и роми, рано или късно християните в това обединение ще са малцинство. По-скоро рано. За такова обединение съм, и с макетата, и с албанците се разбирам повече. Но запомнете, те никога няма да ок

27

turchin

преди 3 години

ot 89ta neshta i da chuvam za bantustan Super mie v izmir.

26

Анонимен

преди 3 години

До 23ТурчинТе и сега са обединени със Сърбия.В техните медии няма изказвания срещу северните им съседи.Казват ,че Сърбия им е помогнала да отхвърлят бг претенции.Сръбски историчари и политици редовно гостуват в техни предавания.