117

Анонимен

преди 3 години

А работещите пенсиониери кога ще пазаруват?

116

Анонимен

преди 3 години

Що за ограничение е днешният "зелен коридор" за възрастните? През пролетта те можеха да пазаруват без ограничения и без привилегии и през останалото време. Хубава работа, ама българска! Най-добре ще бъде да се уточнят нещата, както го направиха преди. Абе управляващите всеки ден са като новородени, чисто нови и без опит...Уважавайте старостта, тя е вашето бъдеще!

115

Анонимен

преди 3 години

Как точно се определя възрастта? На око?

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115 Объркал си се нещо пак Както добре се вижда ,за да заеме човек някакъв пост , не е необходимо да е умен , кадърен . Трябва да слуша ББ, да е подлизурко , нагаждач , да си затваря устатата за критика , да целува ръка и т.н . И да не му пука за хората разбира се . Да ходи напред-назад и да говори ,че всичко в България е наред

113

Анонимен

преди 3 години

До Байфидан 118Генните на мисълта представлявани от Коцето Ангелов умуват да се премести прозореца между 14:00 - 16:00 . Сетиха се ,че сега сме влизали в зимата , идвали поледици , мъгли . Да не се мъчели хората сутрин Явно още време има, докато се сетят и за зареждането на магазините

112

Байфидан

преди 3 години

Ето ви парадокс по нашенски. Понеже съм на 66, отидох в 9.30 до магазина да си купя хляб. Само че магазинерката ме посрещна с думите "Ама той хлябът идва след 10". Е????

111

До Професионалист

преди 3 години

А какво да правят тези, които са на 65 (или около) и продължават да работят? На редовен трудов договор. И за тях е удобно да пазаруват следобяд? Говоря за голяма част от преподавтелите (сигурно над 50% са около 65) в университети и училища и сега са заседнали пред компютрите за онлайн обучението? Изобщо това "само" от- до, е направо дискриминационно. ОК, младите да не пазруват в интервала от 8 до 10, но да огранииш само в рамките на 2 часа да пазаруват останалите си е...върховна глупост!

110

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че проблемът е свързан с правописна или печатна грешка. Думата "само" не е поставена на правилното място. Вместо "САМО възрастни над 65 могат да пазаруват между 8 и10 часа", някой е написал " възрастни над 65 могат да пазаруват САМО между 8 и 10 часа", което вече не съответства на първоначално съобщеното от министъра

109

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно какви действия ще предприемете вие бе,компетенции вечно критикуващи ??Щото сте много умни и можещи,затова тежите само във форумите.Кой знае какви некадърници сте всички до един ама иначе в критиката и мрънкането сте олимпийци !Пуууу....да ви ..... Еб авпрофесорите

108

Анонимен

преди 3 години

България заслужава да я съдят за милярди левове заради тези перверзни заповеди на лявата перверзия! Бой по канчето в съда, съдете за поне милярд!!!

107

Анонимен

преди 3 години

До То е изчисленоми като е толкова елементарно да организират безплатни доставки за възрастните хора, така те просто нема да имат нужда да ходят, за мен тоя министър е по-зле и от предния

106

Анонимен

преди 3 години

направиха ни на мамуни, що за неадекватни заповеди, що за глупости и чета коментарите, гледам някои намират тези неща едва ли не за правилни, абе вие в ред ли сте? ЦИРКАДЖИИ !

105

Анонимен

преди 3 години

До То е изчисленоА АКО СЕ ЗАЛЕДИ?

104

Анонимен

преди 3 години

ДАНО ОТ 8,00 Д0 10,00 ЧАСА НЕ СЕ ПРОБУТВАТ ЗАЛЕЖАЛИТЕ СТОКИ ...

103

То е изчислено

преди 3 години

И колко ли пъти ще ходи един пенсионер до магазина с 300- 400 лв. пенсия?Колко неща ще купува за два часа.Един хляб, едно кисело мляко, 200 г.сирене и два домата, три картофа и лук. Той , старецът, повече от два килограма и не трябва да носи. Факт е.С лекарствата е съвсем друго.Рецептурните книжки се обработват бавно и това е недъг на реформата.

102

До 107

преди 3 години

Виж,казвам го в движение.Още повече пенсионерите купуват 5 артикула.Дай сега да не изпадаме в подробности .Ако е допрял до лекарство ще му помогна.Естествено,че ако е нахален и е с претенции-не.Тези коридори са доста конструктивно решение,предвид възможностите за превенция.Никой не говори за безкомромисна точност,ненаказуеми заобиколки ще има.В крайна сметка нали пазим пенсионерите.Не ни трябва законодателност,а дисциплина,толерантност и разбиране.Но явно обшеството ни е прогнило от комплекси...

101

Анонимен

преди 3 години

Аз си мисля,че някоя машинописка саботира министъра.Думичката ,, само,, ще донесе много тревоги на хората.Дори през пролетта старците не пазаруваха ,, само,, в определените часове.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103 Това е неработещо предложение ! Влизаш в магазина - не всичко , което си запланувал, го има, импровизираш, заместваш го с друго, по вид, по количество ... ! А представяте ли си 10-15 възрастни пред магазина да чакат 10-15 непознати да им напазарят точно това, което им трябва ? !

99

До 92

преди 3 години

,, спокойно могат да напазаруват,,Ти виждал ли си баби? За два часа не могат да си обуят чорапите, ти им начерта маршрут, като за спринтьори.Просто думата ,,само,, в часовете...,, не е оправдано да е в заповедта.Препоръките на здравния експерт не са такива.

98

Анонимен

преди 3 години

Защо ни управляват само малoyмници?