29

Мелани Методиева

преди 3 години

Да пуши с Момичето от Меги във в София до смъртта умре цигара на 19 годишно убий доживотен ужасно тя луда толкова! Съжалявам забранено от забраняване цигари бременна опити да убий МЕГИ *** ти *** ***....

28

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияА защо трябва да пушат. За винетка, за здравна застраховка, за зимни гуми, за данък върху дохода и т.н. нямат пари. Искат необлагаем минимум. Но имат 5-10лв. на ден за цигари? Най-хубавите места в заведенията за пушачите. Сяда на съседната маса и артистично ръката на нивото на главата през цялото време. Това, къде отива пушека от цигара не е негова грижа. Като не ти харесва аре. В Лоднон зад спирката"кошарка". Ако искаш да пушиш, там. Тук в дъжда или и ти"пушиш", или на на дъжда.

27

Анонимен

преди 3 години

До Българин в САЩ Хехе "Най-глупавите пушат." А абсолютните т..ци не пушат, не пият, по жени не ходят обаче са първи приятели с корона вируса - хващат го по 3 пъти на година. Що за извращенци

26

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия "къде могат да пушат" Никъде втвърдяване на законите по шириата. Заигравка с религиозен фашизъм, опасно явление при условие че граничим с тях. Чакаме адекватен отговор от нашта държава, като редуциране на джамиите особено тея що проповядват вахабитския клон на исляма.

25

ще смърдиш ами

преди 3 години

До Анонимен 10Като пушите заводските химии така ще е!Само в 1/3 от цигарите има тютюн,останалите са правени с разни пълнители!Има японски цигари от водорасли с добавен никотин!Посмъртно не бих пушил такива цигари!Гледам си тютюн,суша си го и си го пуша с кеф без добавки,пълнители и бои!Аромата на истинския тютюн няма нищо общо с вонящите цигари!

24

Krom

преди 3 години

До Тикволандия - отказах цигарите преди шест години. И ти казвам в прав текст - да си пушат вкъщи. Никой не е длъжен да гълта скапания цигарен дим на хора които нямат грам воля и са се предали на тази форма на наркомания и зависимост. Вероятно ще бъда обвинен, че съм нетолерантен. Да, такъв съм не за друго а защото няма по нетолерантно племе от активните пушачи. Хора агресивни поради яката зависимост от никотина и химикалите с които всеки божи ден се друсат.

23

Зря вы нас

преди 3 години

Издишваният цигарен дим показва ясно как се разпространява коронавирусът.Братушки, зря вы нас освободили...

22

Тикволандия

преди 3 години

Имат вече забрана за пушене на закрито, а сега въвеждат и забрана за пушене на открито. Интересно тогава къде могат да пушат.

21

Fool

преди 3 години

Още не мога да повярвам, че има хора вярващи в "лекото" преминаване на ковид при пушачи. Толкова ли сте ниско интелигентни, че не можете да разпознаете фалшиви новини? Ако си отделите 10 мин да прочетете ще видите, че високата смъртност в Ухан е при мъжете, които масово в Китай са пушачи. А българина беше интелигентен човек... Няма да оцелее наща нация, мислещи хора не останаха...

20

Анонимен

преди 3 години

Тия и гърците са завършени ***.

19

Пушач

преди 3 години

Зависи от пушача..Аз карам една кутия 2до 3дни лекички тънки пуша по 6-7до 8 на ден не повече не ми пречи!

18

Анонимен

преди 3 години

Наш *** ще се самоубие, ако му забранят да пуши на открито. Толкова му е лабилна психиката.

17

Анонимен

преди 3 години

Кого, ще наемаш ти ве, клошар...На такъв, шеф, кат тебе, ще му извъртя кратуната наопаки...

16

Анонимен

преди 3 години

Чакай сега,нали тУтУна помагаше срещу ковидясването?Какво стана?

15

Съвет

преди 3 години

До Анонимен 15 Първо си открий печеливша фирма и после наемай само непушачи.

14

Я па я..!

преди 3 години

Къде е Сидни , да чуем как е в Австралия. Много ни липсва този велик българин с австралийско гражданство. В кое ли българско село се крие ?

13

До 16

преди 3 години

Да. Шефове на фирмата по нищоправене

12

Анонимен

преди 3 години

Шериата май наближава Турция а?

11

Анонимен

преди 3 години

До 10 АнонименНе бих наел работник пушач посмъртно.

10

Анонимен

преди 3 години

Да забранят и дебелаците. Те най-често умират от ковид и само товарят здравната система. Да не говорим, че се потят повече и смърдят.