61

Анонимен

преди 3 години

До създателят на ваксинатаОпитите в Турци продължават ли, ефенди?

60

999

преди 3 години

Схемата за печалба е следната: 1. Обявяване на вирус за много страшен. / въпреки че всъщност е сгрешено лечението/.2. Нагнетяване на съспенс и напрежение с помощта на медиите 3. Изобретяване на ваксина. 4. Масово закупуване на дози от правителствата 5. Милиарди печалби.6. Обявяване на друг вирус или нова мутация за много страшни. Перпетуум мобиле на печалби. Вервам им колкото на царя!!!

59

КВАЗИМОДО

преди 3 години

Абе то и аз съм почти Брад Пит.

58

О хо хо

преди 3 години

ВАКСИНАТА НЕ ВИ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, А САМО ОСИГУРЯВА ПО- ЛЕКО ПРОТИЧАНЕ. То и сега при 80% от хората протича леко. След ваксинирането ще твърдят, че това се дължи на ваксината. А като мутира щамът - по колко пъти в годината ще се ваксинираме? Ако има, а то ще има свъртни случаи и при ваксинираните - ще кажат, че вирусът е мутирал и е нужно ново вакситиране. Освен това собственикът в деня на обявяване на съвършената ваксина - продава 62% от акциите си. Ха ха ха ха!!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Американците колко учени и откриватели са затрили, заради едните печалби...

56

От един кекав

преди 3 години

Поздравления за семейството. Впрочем, времето на самотните откриватели отдавна е отминало. Сега 100-200 човека работят за да може един да се прочуе. Той е двигателя, но без екипа е нищо. Дано въпросната ваксина да е ефикасна и с малко нежелани реакции. Защото хората станахме много кекави !

55

...

преди 3 години

Много ясно, че това ще кажеш:))))

54

Анонимен

преди 3 години

Koйто иска да е опитна мишка,да си плати за ваксината и да се ваксинира..

53

до тук добре

преди 3 години

До За умаАма без късмет си за никъде,колкото и акъл да имаш!А ако късмета работи срещу теб тогава здраво си загазил!

52

До 62

преди 3 години

Можеш ли да назовеш една причина,заради която искат да убият точно теб ????

51

Анонимен

преди 3 години

Само лъжете народа неви искаме никакви ваксини вие искате да убивате хората никой не ви вярва вече забрана за всички ваксини бог да ви накаже

50

АнонимеН

преди 3 години

ПО ЛОША ВАКСИНА ОТ ТАЗИ НЯМА!!!ДИРЕКТНО ВИ ЗАРАЗЯВАТ С КОРОНА ВИРУС КАТО СЕ ОЧАКВА ДА Е ОТСЛАБЕН ЩОТО Е ПРЕМРЪЗНАЛ ОТ СТУД ДЪРЖАТ ГО НА -80 ГРАДУСАЛЪЖАТ АБСОЛЮТНО С ДАННИТЕ А И НЯМА КАК ДА СЕ ПРОВЕРИ ДАЛИ ЛЪЖАТ С ТЯХ!

49

За ума

преди 3 години

Човек уловил златната рибка. -Имаш три желания - казала му тя. - Кое е първото? -Да съм умен - казал човека.-Готово, казвай второто? - продължила рибката-Ами друго не ми трябва - казал човека

48

Анонимен

преди 3 години

До До 39На война като на война. Невидим враг.

47

Анонимен

преди 3 години

Любопитно е, че ден след обявяването на ваксината Директорът на Pfizer Алберт Бурла се отървава от 62% от акциите си във фирмата.

46

Анонимен

преди 3 години

Е да, почти, ама не съвсем. Иначе всеки търговец си хвали стоката.

45

До 39

преди 3 години

А какво сме ?От 60 коментара 55 подигравателни,егоистични,неграмотни,злобни ! Никаква конструктивност,нито претенции за аналитичност ! Как един не каза едно благодаря или успех.Като оръдие избълваха една камара глупости!Навсякъде има опозиционери на ваксината,но такова сляпо и преднамерено безумие като в Бг няма никъде ! Злобен и подъл народ ! Казват,че най тежката депресия е БЪЛГАРСКАТА-тя е,когато и чуждото нещастие спре да те радва ...Така си е !

44

ако бързате

преди 3 години

Бийте ваксината първо на хората от първата линия.

43

Сашо

преди 3 години

Дянков в опит за сентенция:- аз съм ти почти студент, почти състудент, обаче тук ще направя едно обобщение и всички ще ми се кефят, понеже все едно са слушали теб, Сашо, нали съм го виждал това в Уни, пък и мутрата е ***, те текива в уни не вървят но за пред мутрата и "елита" стават

42

До 46

преди 3 години

Дай,кажи си мнението,мен ме остави ! Дай да ти видим капацитета !Представи се и ни обясни как стоят нещата !