174

Анонимен

преди 3 години

Ба го и тиквата!Щом не иска - да откаже безмислените американски изтербители и да накупи каквото трябва на болниците!

173

Популистко та кине!

преди 3 години

"Борисов нареди: Не искам.."леле колко компетентно и експертно!

172

(-_-)

преди 3 години

Хаоса идва от там, че наплашиха народа и всичко що вдигне температура търчи по болници.. А, тя системата отдавна е умряла:(

171

Д-р Хаос

преди 3 години

Такъв хаос в здравеопазването никога не имало.

170

Анонимен

преди 3 години

Леглото не лекува, линейката също, доктори и сестри нема, избегаха в чужбина. А в същото време не какъв овчар от Банкя кръстосва България и се бие в гърдите колко е велик.

169

Анонимен

преди 3 години

Ами почвайте да записвате и снимате всеки отказ за помощ, а бойко да даде телефон или сайт където да се пускат сигналите, да видим дали няма да прегреят. На думи всичко има, но на практика НЕ!

168

Бибо

преди 3 години

НЕ ЗНАМ КОЙ ОТ АНОНИМНИТЕ СИ:НО ДНЕС СИ ПРИКАЛИЛ СЪС ДОЗАТА.

167

Анонимен

преди 3 години

От известно време забелязвам една тенденция.. има ли нещо позитивно - благодарение на управляващите, а има ли нещо негативно - виновни са обикновените хора. Ето това са истиснки лидери! Браво !

166

k

преди 3 години

Истината е, че линейки се регистрират. Въпросът е, че Шиши и негови пионки са тези, които ги регистрират и блажат. Петнадесет години не регистрираха една линейка, сега юруш на линейките. Като за последно се стрелят пари във всички посоки, но пак само при свои.

165

Анонимен

преди 3 години

"Но защо трябва да е със заповеди, защо трябва да е с извънредно положение или насила?"Защото тълпата като цяло е безволева и неорганизирана. Винаги ще има един немалък процент опаки хора, дето все знаят повече от лекарите, а и за конспирациите знаят, а и как Бил Гейтс ги дебне точно тях за да ги чипира и превърне в роби.Такива моркова не го забелязват дори и да им е пред очите, и само от тоягата разбират.

164

Анонимен

преди 3 години

На Борисов ще тежат труповете досега и в бъдеще,другите страни по-прости ли са от нас,зер за едната власт ще унищожи народа!

163

Даскала

преди 3 години

И суверена не иска пожарникар необразован , нечестен , с мръсно минало за премиер ,но на....ще те потърпи още малко па ......... ясно ти е нали2

162

Петър

преди 3 години

Значи ако ще се строят магистрали и вземат подкупи, сам го прави, а ако ще се ядат ***, иска за е вие....

161

До мангъра

преди 3 години

Не знам за теб ,но аз не съм кокошка ,за да ме насаждат!

160

заради ковида

преди 3 години

3-та СВ е пред порти,ще се лее кръв

159

Сега е момента

преди 3 години

Боко да се оттърве от всичките си опоненти, пращайки ги спешно с линейки или хеликоптер да се лекуват при най-добрия доцент Мънгаров, да им покаже че са съчки. Хвала.

158

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до VПодсъдимия несебърски кмет е "независим" подкрепен от БСП,а пък пак ДПС командва в градчето от дълги години ...

157

Тонката

преди 3 години

До разбери меТози християнин/Българин е Българин колкото аз съм Китаец:):):)оТцелеем:):):)

156

Дядо от село

преди 3 години

Със същия резултат може да заповяда и на ковида да не заразява повече..

155

V

преди 3 години

Много е прав Мангъров като казва : Вземаш потртокали и лимони и си седиш в къщи да не заразяваш другите .Защото мафията герб убива .Тия са известни с това че са последни по всичко у всички класации ;) Слушайте многогодишния опит на Мангъров ,а не коремните доктори и мафията герб .Мафията герб убива освен това герб е дпс.Аз колкото мога ще ви отварям очите ;)