43

Анонимен

преди 3 години

В Индия няма марксистко-ленински чудовища. Много хубава държава. Има най-чистата пазарна икономика и най-голямата свобода. Индия е най-чистата либертарианска държава. Тя трябва да се дава за пример от нашите каролевци и други либертарианци. В САЩ и Западна Европа вече са станали по-социалисти и комунисти от Ленин и Маркс. Но само за собственото им население, за сметка на колониите и васалите им по света.

42

Анонимен

преди 3 години

Бля-бля. Кимериката да не я създадох аз!

41

Злостър

преди 3 години

Сащко е големото Зло,Кита е маленкий зло

40

ЕЛИ

преди 3 години

ПОМПЕО ИЛИ Е ДЕМАГОГ ИЛИ Е ТЪПАККАКЪВ КОМУНИЗЪМ С ХИЛЯДИ МИЛИОНЕРИ И СТОТИЦИ МИЛИАРДЕРИТОВА Е ФАШИЗЪМ-ЕДНА ПАРТИЯ НА ВЛАСТ ПЛЮС ЧАСТНИ БАНКИ И ЗАВОДИ -ТОВА Е ЧИСТ КРИСТАЛЕН ФАШИЗЪММРАЗЯ ФАШИЗМА,НО СЕ УЧУДВАМ И НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ --ЗАЩО ПРИ ФАШИЗМА ДЪРЖАВИТЕ ИЗЛИТАТ ИКОНОМИЧЕСКИ-ЧУДЕСА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

39

Хитлер Петар

преди 3 години

Помпейко яко се е надул от ГМО-продукти

38

нЕкой

преди 3 години

Кой, каквото и да говори - и по времето на ссср и сив и сега, всеки търси долара. Китайците без сащ като пазар са умрели от глад. Те и сега са си гладни

37

Анонимен

преди 3 години

Китай е успешна, развиваща се икономика, докато Западът е неуспешна и влошаваща се. Китайската народна република се базира на индустриалния капитализъм. Западът се базира на търговско-банков капитализъм.

36

Анонимен

преди 3 години

Най-добре живеят народите в Африка. Помпейо няма забележки към тях, няма марксистко-ленински чудовища там.

35

Зозо

преди 3 години

Китайците бачкат за 5 долара на месец. Това БГ комунистите го определят като успех?!? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ама тук искат 3000 евро?!? :))))))))))))))))

34

По сигнал

преди 3 години

До Анонимен Руският цар е един от основателите на Федералния резерв с огромни средства. Утрепаха го болшевиките по сигнал на семитите от ФЕД та да му присвоят златните милиарди.

33

Глобалистът

преди 3 години

Гусин Помпео се е объркАл. Китайската компартия е новият следващ глобалист. Както Британия навремето,после както САЩ,така от днес нататък Китай ще е адептът на отворения световен,глобален пазар. След 10 години китайски самолетоносачи и подводници дислоцирани пред ЛАндън,Зелената епълка и Сан ФравцискОу.....,доброзорно ще принудят отворковците да си отворят пазарите за китайските стоки. Навремета англосаксите така доброзорно отваряха Япония и Китай.

32

Анонимен

преди 3 години

Уж се борят с комунизма, комунизмът падна в Съветския съюз, те продължиха да се борят вече с Руската федерация, както се бореха до 1917 година с Руската империя.Руският цар беше лош за Запада, после Ленин, Сталин, Хрушчов, сега Путин.Няма угодия на Запада и пропагандата му.

31

Анонимен

преди 3 години

Хората на Китай, точно както хората от Съветския съюз,----Един предател с петно на челото е достатъчен. Но китайците не са мужици. Имат 5 хилядна традиция.

30

V

преди 3 години

САЩ и Китай са във взаимноизгодна симбиоза .Едните заливат пазара на другите с евтини стоки ,но другите им плащат с хартия ,а не с реален труд ;) И докато е такова положението другите са излишни. Но трябва да признаем че това са двете държави с най адекватна външна политика. Останалите са куци коне ;)

29

Анонимен

преди 3 години

Защо не се бориха с фашизма в Испания и Португалия до 1975 година?Франко и Салазар, приятелите на Хитлер и Мусолини, си умряха от старост.

28

Анонимен

преди 3 години

"чиято роля е авторитарна, група и противоположна на човешката свобода.Тоя не знае английски. Освен че не е наясно с марксизма.

27

Анонимен

преди 3 години

Хонкон и Тайпе са откъснати насила от Китай от англосаксонските империалисти както Северна и Южна Македония от България.

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Помпео наистина е невеж! Китайската Комунистическа Партия не емарксистко-ленинска, а Сталинистка!

25

Анонимен

преди 3 години

тоя скоро ще го помпат отзад

24

А ве

преди 3 години

вий сте убийци на хора и поробители.Не се показвай.