9

Анонимен

преди 3 години

Днес един бакшиш се пенеше по телефона, как щял да емигрира, защото парите му били малко. Е, те искат да вдигат цените, че и повече клиенти да имат, ако може. Сега и държавата да им плаща, ако може. И как фирмите ги карали да плащат такса, разбираш ли - всичките били еднакви, все ги карали да плащат такса, за да работят при тях. То бива да си нагъл и да мислиш, че някой ще ти позволи да му ползваш бранда и диспечерите без пари, ама те наистина копаят Марианската падина вече..

8

Анонимен

преди 3 години

Едни няма да искат, други ще искат 30 лева.Маски, дезинфекцираме, всичко трябва да е изрядно.Решения трябва да се търсят.

7

Анонимен

преди 3 години

Да фалират алчни гадове!Изкарват по 200лв на ден чисто и се оплакват!Не стига че за нищо не стават ами и само врещят с претенции!Никой не ви кара на сила! Като си неграмотен и не ставаш за друго или караш или копаеш - избора е твой, но и двете работи са нископлатени поради липса на квалификация и нужни умения!Бакшиш=Ненужен

6

Шишо Бакшишо

преди 3 години

Ми курса ако е по-дълъг какво правим? Аз от Люлин до ВМА минавам през околовръсното, Ботевградско, по Владимир Вазов, моста Чавдар, после наляво по Сливница, оттамм връщам по Ситняково, семинарията и през центъра за по-напряко!

5

кемафа

преди 3 години

Със Т72 ли ще правят курсовете?!

4

Анонимен

преди 3 години

Значи щом след превоз на заразен с коронавирус колата поне час ще е за дезинфекция и таксиджиите искат 30лв за да покрият щетите си, то бааах таз часова ставка дето искат да усъчат - 30 лв.

3

те такааа

преди 3 години

Няма ли да им е много 30 лева за курс, понеже има курсове и от по 1-2 километра?

2

Анонимен

преди 3 години

Да се закриват ***!!!Да се възстановят строителни войски защото бакшиш за друго не става!!!

1

Мен

преди 3 години

Как по 30 бе по 100 или по 1000 направо, за да ме вози някакъв полуграмотен със съмнителна лична хигиена. Избихте рибата ***.