13

Анонимен

преди 3 години

Държава, която се крепи на кръчмарския бизнес, неможе да бъде унищожена!!Факт!!

12

кака Сийка

преди 3 години

и ние не искаме косми в чиниите

11

Анонимен

преди 3 години

бе стига с тези нагляри , цяло лято не се нагушиха, ддс 9% , цени космически и пак нагли, затваряй ги и толкоеа, евахти държавста ако зависи от кръпми и чалготеки.

10

мак

преди 3 години

Познах, че ще гракнат. Позволяват им да работят, прословутото ддс вече дори не споменавам, и пак реват. Защо всеки ден през час ни заниавате с тях? Утре ще поискат принудително посещаване на заведения от всеги гражданин, веднъж седмично например, да не сме крайни, или разрешение тонколонките да гърмят денонощно навън, та да знаем къде коя кръчма се намира. Стига с тези кръчми.

9

Новата схема

преди 3 години

новата схема за точене на пари - превръщане на мизерните хотелчета в "болници" за корононосители.само гледайте как сега ще се спазаряват парите - днес си камериерка, утре те правят медицинска сестра само и само шефа ти да вземе парата. ааа да не забравим, че ще иска и компенсация за това, че вместо туристи е настанил болни, отказал е резервации и т.н.

8

Анонимен

преди 3 години

Гръбнакът на българската икономика....В съседната статия обясняват, как хората нямало да пътуват и след пандемията, така че този гръбнак явно е доста хилав....

7

Анонимен

преди 3 години

Ама направо ги отваряйте, бе! Кво сега! Училищата ще работят, а кръчмите не? Да не се събират възрастни хора в баровете и дискотеките, та да ги затваряме? Ако трябва сервирайте им на клиентите чай и супичка и нема да ги лови ковида!

6

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че в заведенията, членуващи в сдружението на Ричард Алибегов няма нито един случай на заразени! За това е най-добре да прекарваме възможно най-много време от денонощието си в тях!Като предпазна мярка!

5

Анонимен

преди 3 години

аве други бизнеси в България няма ли, че цял месец ни занимава тоя дългокоско с проблемите на чалга клубовете?ами ако бе избухнала война, тогава какво ще го правим този дългокоско, по цял ден ли ще го гледаме как си скуби мазните косици, че в заведенията няма клиенти и иска компенсации от държавата?

4

Анонимен

преди 3 години

Не само хора ит този бранш имат кредити и ако са ги осигурявали до сега на това което са им обещали не виждам проблем да ги представят в бюрото по труда Друг е въпросът дали в този брснш не се крие част от сивата икономия

3

121212

преди 3 години

В категоризацията на ресторанти и кафенета работното време е до 22,00 часа. Никой явно не спазва законите, а няма и кой да контролира.

2

Може

преди 3 години

Но чекмеджето днес вторник е още празно.

1

Анонимен

преди 3 години

АлиБаба и 40-те ресторантьорипредставят спектакъла "1002 ресторанта"