405

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 411Що бе, всъщност е прав защото като свършат местата в интензивното и паралелно с това като намалеят лекарите броят на починалите рязко ще се вдигне.

404

Фаталист

преди 3 години

Очаквах промяна с появяването на. Ков19 Както и преди 31 години. Не се случи .Ще се случи !

403

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишем и да спорим, аз не виждам как ще се избегнат по-строги мерки и оставане вкъщи. Когато стигнем 8000-10000 хил. заразени и 200- 300 починали на ден, и здравната система спре да функционир, токава? Въпрос на време е , не на желание. Неадекватно управление и доста неадекватни хора.

402

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 410Защо реши да се правиш на математик когато имаш четири по математика от средния курс?!За да има по 600 умрели на ден е необходимо да имаме по 18 хиляди новозаразени на ден в поне 7 поредни дни а това е малко вероятно защото ще е световен рекорд.Като си *** ТРАЙ си !!

401

Анонимен

преди 3 години

Преди месец имахме около 400 заразени на ден, а сега починалите са средно 60 на ден. При 4000 новозаразени на ден, след месец ще имаме средно по 600 починали на ден, като някой ден може и са са над 1000.

400

Анонимен

преди 3 години

Учените предупреждават, че нов вирус заплашва света. Става дума за вируса Нипах, който е често срещан при прилепите в Бангладеш и Индия. Той може да се превърне в опасен щам, който да се разпространи бързо сред хората и да се превърне в смъртоносна болест, съобщава британското издание Експрес.С вируса обикновено се заразяват хора, консумирали плодове, върху които има слюнка от болно животно. Към момента в света не съществува лекарство или ваксина срещу този вирус. Другото изключително притеснително е, че нивото на смъртните случаи при заразяване с него достига 90%.Прочети още на: https:/

399

Анонимен

преди 3 години

Мутри некадърни и престъпни - 22400 новозаразени и 423 починали за последните седем дни.

398

НАРОДЪТ

преди 3 години

НЕ ДАВАЙТЕ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ, А КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ ЕФЕКТИВНО ХОРАТА ОТ ВИРУСА!!! А ТОВА Е: ЛЮТИ ЧУШКИ, ЧЕСЪН, ЛУК И ПРОПОЛИС!!! ПРИЛАГАЙТЕ ПРОФИЛАКТИЧНО И ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН!!!!!

397

Анонимен

преди 3 години

И аз кви да направя?

396

Анонимен

преди 3 години

До абсърдбо е. Исками дюсв, да работех в твоята фирма. Такъв групов иска щях да им прясна, че нямаше да се налага да работя до края на живота си, заради обезщетенията...

395

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви кажа с голяма сигурност че в идните 10 дни умрелите ще са по около 100 парчета на ден.

394

Анонимен

преди 3 години

Сано в България и а такива фраоа тни разлики ден за ден в броя на болните, което ме кара да си ксиля, че или ки лъжат, или са некомпетентни, но вярвам, че е смеска и от двете.

393

Анонимен

преди 3 години

Кога фигуранта ще даде отговор на въпроса с какви пари плаща на ***, дето му ги води карбовски?

392

Бибо

преди 3 години

ЩЕ ГО ПЛЮЕМ(***): ЗАЩОТО КАКВОТО ДА Е ПОЛУЖЕНИЕТО ТАКОВА МЕРЗКО КАЗАНО СЪС ПАТОС И ЗЛОБА(ЩЕ СЕ МРЕ ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ) ДУМАТА МРЕ Е КАЗАНА ДВА ПЪТИ НЕ ОТИВА НА ЧОВЕК. ДНЕС МЕРКЕЛ КАЗВА :ЩЕ ОТМЕНИМ МЕРКИТЕ КОГАТО ИМАМЕ 60-70%ЗАРАЗЕНИ ДЕМЕК ФЪФ... КОГАТО СЕ ПОЛУЧИ ИМУНИТЕТ... ТОВА Е КАЗАНОТО НА МАНГЪРОВ ПРЕДИ 7 МЕС. ЗНАЧИ ЩЕШ НЕ ЩЕШ ЩЕ ГО МИНЕМ ТОЗИ ВИРУС.

391

Анонимен

преди 3 години

Вчера в работата съобщиха за поредните трима новозаразени. С тях станаха 34 от началото на епидемията, макар че първият заразен при нас беше на 22 септември.

390

...

преди 3 години

До Абсурдно е ...Кажи де, коя е фирмата и ще се провери. То така да приказва всеки знае. Коя е фирмата???

389

Анонимен

преди 3 години

Вчера ГЕРБ умори още 106 човека.

388

Анонимен

преди 3 години

Искам да гледам онлайн заседание на СОС за затваряне на София.Всеки общински съветник да се изкаже от свое име и от името на партията си или който там го е издигнал.

387

Абсурдно е ...

преди 3 години

Работя е голяма международна фирма ...под строй ни закараха дет се вика да си направим тестове ...не искаш ли тест доброволно напускаш ...идеята беше 50% от служителите да са положителни !!! Аз бях от тези 50% и така в отлично здраве ...прекарах две седмици пред телевизора...

386

Анонимен

преди 3 години

Добре, къде са тези починали, нали статистиката не показва такова нещо за 2020г.Къде са тия тежко болни, от тежък грип всяка година са много болни и еднакво починали с тази.