120

Анонимен

преди 3 години

Сега няма ли да кажете, че Борисов е виновен и всичко е мафия ...??? Не ви чувааам, не ви чувам, бе сладури??? Айде давайте, почвайте... къде сте бе ***, не ви чувам??? А??? Какво казахте??? Диктатура, а??? Май оглушах.....

119

един от малкото

преди 3 години

Един от малкото останали журналисти, които си позволяваха открито да пишат срещу Боко. :) В България май пак идва диктатура :) Единствено ЕС в момента възпрепятства това, но този съюз скоро ще се разпадне така или иначе. Забавни времена наствават :)

118

nimportequi

преди 3 години

Стана модерно *** да се събират и да съдят(изнудват) известни личности.

117

Анонимен

преди 3 години

Цялата държава е на прага на закриване, а те ме занимават с някакъв си пропаднал журналист и някаква си дето се води дизайнерка.

116

Елза

преди 3 години

Добър PR ход на това нечленоразделно същество.От няколко години неистово се старае да привлече вниманието към себе си и на всяка цена да стане част от ТВ.Сега е решила да ползва Карбовски като ракета -носител.

115

Анонимен

преди 3 години

Евтин му е вкуса, такива са му проблемите.

114

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Каквито и да ги дрънка Карбовски ....има много свидетелки срещу себе си!Ще трябва яко да се плаща на тия жени, ако требва да се тушира скандала с Президента!СЕГА Е МОМЕНТА МОМИЧЕТА....ХА,ХА,ХАААААААААААААА!!ШАРАНИТЕ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПЪРЖЕНИ В ПРЯСНО МАСЛО!

113

Размисли и страсти

преди 3 години

В лицето Мегъз Карбовски си намери майстора. Тая е злобна като питбул и има сходна захапка. Чудя се с кой акъл е искал оррални услуги от нея, не вижда ли тия зъби и тази паст. Явно го тежко го е ударила андропаузата, щото това е равносилно да искаш целувка от бяла акула.

112

Сега

преди 3 години

...Карбовски ще опита споразумение срещу пари кеш. Ще видим какъв ще е резелтатът. Щото той е доста стиснат. И въобще не е широко скроен. Точно обратното е на това, за което се представя. Абсолютно фалшив.

111

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Карбовски , може да печели повече като сутеньор на Радев и свитата му , отколкото , като журналист!Дали пък , няма да се преквалифицира , ако загуби "груповото дело"??!

110

И тоя

преди 3 години

...има самочувствието, че сваля Правителства!!!!Взел се за дясната ръка на Радев!!! Пито - Платено.

109

Анонимен

преди 3 години

до 110.Много уверено говориш за "самалета" на Карбовски? Сякаш си пробвал лично? На мен не ми е интересно да знам! Но ти сякаш знаеш?! -:) Леле леле...

108

Мегз-Амазонка

преди 3 години

Мегз ще воюва в съда с/у Карбовски ..тази жена е толкова секси!Браво Мегз,мачкай Карбовчето!Фен съм ти Мегзче,може ли да те поканя на среща?

107

О хо хо

преди 3 години

Карбовски е синоним на из.вра.тен, защото хич не му се вдига самолета по нормален начин. Типичен комунистически морализатор.

106

Др Врабчев, сексолог

преди 3 години

Не много умен тоя Кабровски щом като не ще да си плаща на легални труженички, а иска да мине без пари при такива под прикритие. Това е един много глупав мъж.

105

Обективно

преди 3 години

Карбовски е псевдоинтелектуалец. Човек, който мисли, че пиенето и дрогата с Висши дрОгаре го правят Недосегаем. Да, ама Не. Имитатор и г.л.уп.ак, неуважаващ хората, а жените въобще не ги брои за хора. Ц и н и к.

104

До 105

преди 3 години

Да. Збогом!

103

помнещ

преди 3 години

до 103 Аман от П Е Д А Н Т И ! Схващаш ли? -:)

102

АЛО КАРБОВСКИ ....

преди 3 години

КАТО ТИ ПЛАЩАШЕ РАДЕВ ,ЗА ДА ТОПИШ БОРИСОВ ....КОЛКО ПАРИ ДАВАШЕ НА СИНЧЕТО СИ И БИВШАТА ТИ ЖЕНА МАРТА ЗА ИЗДРЪЖКАТА ??!КАЖИ СИ МАРТО....

101

999 до 102

преди 3 години

Сбъркал, а не Збъркал. Понякога, а не по някога. Колкото си умен ти, толкова и той. Карбовски е пълен комплексар, помпащ самочувствие на гърба на жените, защото НЕ МУ СЕ ВДИГА САМОЛЕТА. ФАКТ.