86

до 103

преди 3 години

Прав си, батенце!! Те половината бизнесмени, дето вложиха милиони в бизнеси сега спят в залепени картони по Витошка, щото печелят стотинки! Не е лесно да си т+п!

85

стъкмистика

преди 3 години

До истинаПак се скриха умрелите, но Господ знае колко са!

84

до 103

преди 3 години

И кой прави пари, бе драги ми смехурко? Айде стига с вашите *** конспирации... Направи и ти лаборатория и прави пари, бе, кой те спира?! Абсолютно никой. Айде, давай! Вложи 2-3 милиона в бизнес и действай и ти ще взимаш огромните пари, които после ще разбереш, че са някакви стотинки.

83

kris

преди 3 години

До скоро се правеха около 12 000 теста / ден. 12 000 х 120 лв = 1440000!!! 1440000 ЛЕВА НА ДЕН!!! Някой в момента прави много, ама МНОГО серизни пари!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Много са заразени, като процент спрямо направените тестове. А по области, явно тестове през последното денонощие са правени само в София!

81

истина

преди 3 години

Един по един всички ще се заразим.Не може да ти остане суха главата като се къпеш в бурно море.

80

SHEFA

преди 3 години

ДО 99-СЕГА НЯМА ВИРУСИ-КОРОНАТА ГИ УНИЩОЖИ-ВЕРВАШ ЛИ ИМ?

79

Анонимен

преди 3 години

До 90 Какво му е на постта бе ?

78

БАЙ МУ

преди 3 години

ДО ДДРОнег....И ОЩЕ НЕЩО ЗА ТВОЯТА ГРАМАТИКА....ПИШЕ СЕ АКЪЛ.....

77

Мария

преди 3 години

Как от какво се психирам? Може ли 8 месеца да да се говори само едно и също по телевизия, радио, интернет Ковид - Ковид - Ковид , смърт-смърт-смърт .. Колко млади умрели, как възрастовата граница паднала , сега по-млади засягало , че и без заболявания. Всеки симптом , които изпиташ корона 100% - няма други вируси и грипове в момента. Паниката е пагубна , както за имунната система на човек , така и за психиката.

76

БАЙ МУ

преди 3 години

ДО ДДРОНЕГ....ИЗПЪКВАШ КАТО ГОЛЯМ КОМУНИСТ.....*** НА ЗАПАД И КАЖИ ТОВА.....ЩЕ СЕ ЗАРАДВАТ МНОГО ДА ТЕ ЛИНЧУВАТ ВЕДНАГА....

75

SHEFA

преди 3 години

СЕГА ПО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ КАЗАХА ЧЕ-АКО В 4-РИ ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО ИМА 1-ИН ЗАРАЗЕН.-ДРУГИТЕ ТРИМА ДА СЕ ИЗОЛИРАТ В ХОТЕЛ-АМА НА МАЛДИВИТЕ ЛИ -НЕ УТОЧНИХА.-НЕМАМ ДУМИ-ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ ИДЕИ!

74

Анонимен

преди 3 години

След няколко месеца ще свършат тестовете закупени от Китай. България ще е пред фалит и няма да пазарува нови тестове тогава на първа сраница ще е броя на новите безработни.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Леле мале! Е този пост изби рибата. Нагледно показва интелектуалното и образователно ниво на средностатистическия гражданин.Тежко ни!

72

Караяна Цветова

преди 3 години

Ей... внимавайте... заразените се изравниха с оздравелите. Ако я карате така ще хване да отмине пандемията, а ние искаме да ни затворите и въздуха даже да ни спрете!!!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Не разбрахте ли, гладки мозъци, че е важен процентът положителни от общо направените проби? Какво като си почиват лабораториите? И защо да не почиват - и лаборантите са хора. НО: Процентът за вчера е от същия порядък като през последните дни, висок. Така че стига сте зяли, че било грип, че някой ви взимал свободата и демокрацията, дето и без това не знаете какво е и какво да го правите. Носете маски и стойте надалеч. Просто е, дори и вие би трябвало да можете да го схванете.

70

Анонимен

преди 3 години

Нали ви затваряха и ви ограничаваха правата?? Еми сега ще се мре - какво пак сте св размрънкали - няма угодия циклофреници...

69

Мария

преди 3 години

Нали уж 80% от хората щяха да го изкарат, без да разберат? А какво се оказва сега, че абсолютно всеки симптом , който може да изпита човек е Ковид? Какви са тези тъпотии??? Имам чувството , че буквално се чудят какво да измислят и да добавят , така че да не остане психиран човек...0

68

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагА за теб продължава ли? Докога?

67

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОТЧИТА ЗАРАЗЕНИТЕ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО ПО ...... ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪЦИ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ .