248

Анонимен

преди 3 години

След като свалят окончателно Наполеон цели 100 г им се привижда нов Бонапарт.......Така и с Тръмп.САЩ ще им се привижда в следващите 100 г някой като него.Тръмп беше част от американската мечта като Обама .

247

мдаа

преди 3 години

Тръмп щеи се окаже американския вариант на Хрушчов и Елцин

246

ДДРОнег

преди 3 години

"Уважарми" журналисти от "Днес"Често ме банвате за някои от иститните за някоиетноси, а тук има такива псувни,които сте оставили неизтрити, чесе чудя имате ли морал !!!

245

Анонимен

преди 3 години

ByeDon!

244

Анонимен

преди 3 години

Много бързате да отписвате Тръмп.

243

Анонимен

преди 3 години

Ами на въпроса с какво ще бъде запомнен:1. Не разпали нито една война, за разлика от носителя на Нобел за мит! Нито една война!2. Опита се и даже успя да възстанови, част от икономиката на САЩ. Бяха намалели живеещите на "социал"!3. Ще се запомни и с това, че е единствения, до сега президент, който беше цензуриран от медиите.4. С това че е мъж, също. Нищо де, сега Китай ще вземе и малкото останало производство в САЩ, а за САЩ ще останат правото и свободите на меките китки!

242

Истината

преди 3 години

Шорошките медии обявиха Байдънясълия за президент!Докато още се броят гласове.Забравиха,че законът е-Първо,вот на представителите на 14 декември.Второ-гласуване от Сената за редовността на изборите,Трето-решение на Висшия Съд за одобрение на изборния процес на 10 януари.Назначаване на новие Президент-20 януари!

241

пияница мистик

преди 3 години

"С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?"===С тъпотата си

240

Факти

преди 3 години

Байдън и Обонго-6 войни,милиони бежанци и милиони убити за 8 години!Тръмп-0 войни за 4 години!

239

We

преди 3 години

Cheating is NOT winning!!!!TRUMP 2020!!!!!

238

Анонимен

преди 3 години

Клоуна сън не го лови.......след Януари 20 2021 го очакват щатски и федерални дела до края на мизерния му живот.

237

Но мор тръмп

преди 3 години

Ревете тръмпаняри! Плюйте космоса, той е виновен кривата ви оранжева ракета да се отправи към бунището на историята.

236

Анонимен

преди 3 години

Въртят, сучат и се чудят как да унищожат Иран, защото Вавилон (ЕС) трепери когато му наближи разрухата. Страх ги е от цикличноста. Тръмп няма да направи войната, но Лудия Джо и Камала Метиса ще избухват в Сирия за да отворят коридор към Персия.Какво ли ще правят джендърчетата в Иран? Предричам купчини с отрязани тикви и ужасяващи клипове в нета. Джендъристан пак ще ЛГБТшокира света.

235

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще бъде запомнен с това, че от началото на своя мандат до момента, той не запали огъня на нито една война. Това не може да се каже за последните четирима президенти на САЩ, заемали поста преди Тръмп. Може би за т.н. Дълбока държава в САЩ това наследство на действащия президент на САЩ е скандално, но както знаем от Алеко Константинов - Щастливеца - разни хора, разни идеали.

234

Анонимен

преди 3 години

Изборите са тотално фалшифицирани от Демократическата Партия и финансовите кръгове, които стоят за един 78 годишен кандидат в лошо здравословно състояние.Който един път е излъгал масово ще лъже постоянно.Следват масови канфликти в Европа и Азия, тук вече чета за някои пишещи за войни, за дронове и самолети. Ако романа започва с пушка окачена на стената, то тая пушка гърми.Аз лично съм вярващ човек и не ме е страх от смъртта, но слугите на Дявола ги чакат много, ама много мъки.

233

Анонимен

преди 3 години

Е как с какво??Този призова хората да пият белина срещу вируса,и някои от последователите му го направиха!! Има ли смисъл от коментар въобще?

232

Анонимен

преди 3 години

За 11 години Борисов докара на България 46 млрд. дълг, защо не е в затвора?

231

Анонимен

преди 3 години

Турската армия още е пълна със самолети Фантом от виетнамската война и танкове Леопард 1 от 70-те години.

230

Анонимен

преди 3 години

Тоя е пи-тъ п и от нашенския *** от Хераково.

229

Смеех

преди 3 години

Малиии две противотанкови бомби.Какъв ужас.Бегай се скрии.