174

Анонимен

преди 3 години

Бакттерялната инфекция е следствие от К19 и затова се дават антибиотици за да не се развие. Тоест всички бактерялни инфекции се лекуват с антибиотици

173

Анонимен

преди 3 години

***-лоум.ни са защото работят в кухнята и не спазват мерките.Крият се като мишки и дебнат ако някой влезе да не ги види без маски-------Ти пробвала ли си да работиш на горещина и влага с маска? Мало умната си именно ти.И не ми говори глупости за Радев, защото нямам нищо общо с него.

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До Гергьовден? ама надали те са за цял живот вече сме поробени не виждаш ли.

171

Обективно

преди 3 години

Има ли кой да ми отговори - 178???

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181И казваш като минем 8000 на ден, ще извади маркуча и ще ни пре... и ще изгаси огъня?

169

Анонимен

преди 3 години

Оцелелите получават до март +50 кьм пенсията

168

Анонимен

преди 3 години

Сега вижте, Баце е пожарникар, и то отличник в професията си. Пожарникаря кога почва да гаси? Когато огънят се разгори хубаво. Вие искате Баце да действа когато има само пушек, е няма как да стане тая работа. Трябва да подминем 8000 заразени на ден и тогава ще видите как майсторски се гаси пожар. До тогава се пазете сами.

167

Анонимен

преди 3 години

Като измрат бабите и дядовците, тогава и маските стават излишни. Колко трябва да се чака? До Гергьовден?

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177 "Преполовихме грипния сезон"Шегуваш ли се?

165

Обективно

преди 3 години

Наистина са прекалено много починалите заради един вирус. Може ли някой да каже дали умират от бактериална инфекция??? Защото, ако да - тогава даваните антибиотици не работят. Ако не - тогава лечението с антибиотици е напълно погрешно.

164

Анонимен

преди 3 години

Да пазаруват когато им е определено и да спрат да се мотаят останалото време и да ровичкан навсякъде без изобщо да им дреме и от Лидъл да отиват да ровят и в Кауфланд. Дори да носят маски точно те не спазват дистанция и буквално се навират в хората, свалят си маската и се изкашлят в опашката и пак си я слагат ми да спазват дистанция това че има човек маска не отменя задължението да спазва дистанция. Мерката да се прецезира но в този вид е дискриминация на работещите и другите по младите хора.

163

Анонимен

преди 3 години

Преполовихме грипния сезон.Да, вирусът се разпространява. спазвайки личен пример човек може да се пази, без локдауни.Ако човек му се разхожда навън, може да се разхожда Болниците могат да наемат допълнителен персонал. Училищата останаха отворени. След седмица ще видим излекуваните и ще видим че правилният избор е да се избегне локдаун.

162

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този зелен коридор - след като и през другото време на деня ще могат да обикалят?ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА НАС РАБОТЕЩИТЕ. АЗ СЪМ 2РА СМЯНА ОТ 11ЧАСА.ИЗЛИЗАМ ОТ ДОМА СИ В 10ЧАСА. ИМАМ 1 ЧАС ПЪТ ДО РАБОТАТА.КОГА ЩЕ СИ ПАЗАРЯВАМ? КАТО ЦЯЛО В СЪБОТА КУПУВАМ ЗА ЦЯЛАТА СЕДМИЦА ПРОДУКТИ.НО ХЛЯБ НЕ МОГА ДА ВЗЕМА ЗА 1 СЕДМИЦА.ДЕФАКТО ТОВА СЪС ЗЕЛЕН КОРИДОР Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА НАС РАБОТЕЩИТЕ.ПЕНСИОНЕРКА Е МАЙКА МИ.НЕ ИЗЛИЗА.СТРАХУВА СЕ.НО ДРУГИТЕ КАТО ГЛЕДАМ ОБИКАЛЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ПО ЦЯЛ ДЕН.

161

Анонимен

преди 3 години

Какъв зелен коридор ви гони като по цял ден обикалят?Зелен коридор да се разбира само за 2 часа и то не когато ние работещите можем да си пазаряваме-тоест до 10 часа.Защото като съм 2ра смяна дефакто само вечер след работа ще мога и то в Лидл или Била... другите ще са затворили.Не може да им давате зелен коридор и те да си джиткат по цял ден след това!Безцелно обикалятс маски под носа.Пенсионери са по цял ден в градски транспорт.Ходят за по-евтино из други квартали и не спазват зелен коридор.

160

8

преди 3 години

на първо време за пенсионерите -зелен коридор ! Следващият имкоридор ще е "въздушен " т.е. при Святаго Петра !

159

Анонимен

преди 3 години

Ейй ама стига с тия ученици : от днес (а трябваше преди 8 месеца) всички онлайн, министъра вън и всички учители които не могат или не искат. Какви го мислят че грип за 2 месеца, тея вируси ще ни лазят един след друг повече от десетилетие и няма никакъв шанс за връщане към старото архаично училище. Всички тия сгради използвани за у-ща или ще бъдат срутени или ще станат гаражи, отворете си очите това е еднозначното бъдеще без старата училищна система.

158

Анонимен

преди 3 години

Всички тези учители от ковид ли умряха? Сигурни ли сте? От друго вече не се умира днес.

157

Анонимен

преди 3 години

Мале колко наплашени и истерясали успяха да напълнят коментарите! Думи нямам. По- добре да се гръмнат сами, отколкото да живеят във вечен страх от короната! По- добре ужасен край, от колкото ужас без край...

156

до 168

преди 3 години

***-лоум.ни са защото работят в кухнята и не спазват мерките.Крият се като мишки и дебнат ако някой влезе да не ги види без маски. Когато получават стоката ги виждаме без маски са дори при контакт с шофьора докато разтоварват и подписват документите. Получават фактури. Това не става с подхвърляне. Те пипат кашоните.Носят ги и имат допир с фактурите. НЕ НОСЯТ МАСКИ ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТ.КОЙТО НЕ ВЯРВА В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВИРУСА Е ***-ЛО-УМЕН.ТАКЪВ Е И ВОЖДА ВИ РАДЕВ. КОЙТО ОТРИЧА ВИРУСА Е ПСИХОПАТ!!!

155

Анонимен

преди 3 години

Вълчев да си подава оставката!