190

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката изглежда много нечистоплътен,що не се изкъпе?

189

Анонимен

преди 3 години

Е, още се чудете...

188

Анонимен

преди 3 години

Изкъпи се бе!

187

Анонимен

преди 3 години

Целия български народ мрази ББ и ГЕРБ безплатно,хората не ви дишат!https://facebook/photo/?fbid=1410284689011137&set=p.1410284689011137

186

Анонимен

преди 3 години

Какво е локдаун?Писна ми от журналята,дето искат да наложат нови чуждици.Как ще учите децата си на Български?Що не се позиционирате КЪМ този момент ФЪФ локализация на Вашата глупост и простотия?Моля Ви,спрете да замърсявате Българския език с неграмотността си!

185

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП да се връща на власт,не щем гербери нито искаме герберите отново да манипулират и купуват избори ,след което да мачкат народа,а народа да живее в страх!

184

Анонимен

преди 3 години

Локдаун? Защо не си заврете журналистическите псевдо дипломи .... нали се сещате къде. Жалка картинка е журналист,който не може да намери превода на думата на български език.

183

Агент Хари

преди 3 години

Има стотици будки и бариери на склад.Държавна поръчка. Само чакат да щърскне с пръсти. Аз се запасих с продукти и мога да се барикадирам в мазето тясно.. Некои обаче имат бункери супер лукс с филтри климатици мраморни статуи прислуга.От преди 10години. Вложиха си парите и ще оцеляват вътре.

182

Илю -мината

преди 3 години

Затягайте коланите и маските ,та чак да пращят.

181

Мор

преди 3 години

Е сега вече ще се мре. Щом няма за крадене.

180

Анонимен

преди 3 години

Тоя и той не се бръсне,якичката му-черна отвътре,*** ми се струва.Гледа злобно дори и към камерата.На кого е сърдит?

179

ББ

преди 3 години

селски тарикатлъци...демек парите свършват и ще се наложи да работите и болни и умиращи,събраното през годините ще си купим следващите избори...евтини сте пък и умиращи гладни,кога Справедливост г-н вице??Кога Спазване на Законите и Конституцията...кога зачитане на Общественият Договор???власт имащите го нарушавате и ние не го признаваме...защо да умираме и да ви създаваме блага ..да ви плащаме данъци..да си купувате власт и къщи ли??а ние да умираме в мъки...Свобода или Смърт!!!

178

Верваме на Фигуранта

преди 3 години

Какъв локдаун, нали Фигурантът каза, че няма вирус ....... верваме му....... той е човек с опит със жените, дори се ожени за любовницата си !

177

Анонимен

преди 3 години

Сатаните в ада ще горите.

176

Анонимен

преди 3 години

Въпроса от заглавието е ще има ли локдаун и у нас, да ще има за управляващите за щаба и за журналистите от електронните медии които само това повтарят к19 и локдаун и маски е за вас ще са тия мерки освен за нас, то ние сме жертвени животни но и вие сте в кюпа, помислете за това може би е късно но може би сме на ръба и спасението е възможно в дванайсе без пет но това си е ваша работа или се поправете или локдаун ще ви е малко.

175

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

174

Анонимен

преди 3 години

Преведено - нищо не може да се затваря, държавата и хората трябва да бачкат, щото няма пари! Не може да ви отпускаме никакви помощи, не може да си позволим да не влизат в хазната осигуровки, данъци, такси и всички други неща под формата на пари. Идват избори, разберете, пари ни трябват, тези избори не се правят с вода! А и дето се вика може да ни е за последно, трябва да се запасим. Така че мерки има в запас, нищо няма да се затваря!

173

Анонимен

преди 3 години

Cql ES v lokdaun samo vie ne.Na kakvi se pravite be.Zatvarai Sofiq zarazixte cqla Bylgariq Sofiqnci tichat kat ludi ot petyk do ponedelnik i zarazqvat cqlata dyrjava .Zatvarai taq kochina Sofiq alooou

172

Анонимен

преди 3 години

този е шампион на празнодумците ... не е свършил никаква работа докадо е около Бойко Човек с най-малко полезно действие-само приказки

171

Анонимен

преди 3 години

Може да минем без локдаун. Грижата за здравето има лична и колективна отговорност. Личната отговорност да наблегнем първо.