160

Анонимен

преди 3 години

Ние българите докато не се опарим лично и докато не пострадаме ние, наш близък или БОГ ДА ПАЗИ - нашият джоб - никога няма да повярвам, никога няма да приемем фактите.Тези "единични бройки", тези "хора със странични заболявания" след някой друг ден ще са вашите бащи, майки или дано БОГ ДА ПАЗИ - деца и любими хора, които съдбата е наказала със заболявания. Бе те отдавна хората са казали, че в ада на българския казан дявол няма. Ние сами се пазим да не излезем.

159

Въпрос

преди 3 години

До Анонимен 166Процента може да е малък от общия брой, но ако умре твой роднина и то много близък! Какъв процент е загубата за теб?

158

по-скоро да се отвар

преди 3 години

До Анонимен 161(коментар Да, но твоите идеи са... )Да, давам списък на неработещите решения. И греша. Много греша. Но не се оплаквам: а се боря. И за мен да се боря и мисля е важно. И това е което очаквам да видя че работи. Благодаря за корекцията и приятен, ползотворен уикенд.

157

Анонимен

преди 3 години

Именно това е проблемът - скоро нама да има кой и онлайн да преподава! Не знам как си я мислят тая работа и защо Вълчев си е заврял главата в ..., но този неуспешен експеримент трябва да бъде приключен веднага и да се минава изцяло на онлайн!

156

Анонимен

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВ От биологично оръжие оцеляват 1%. Тоя измислен вирус "убива" 0,25% по данни на CDC.

155

Анонимен

преди 3 години

Понеже следя отблизо обстановката в училищата, много ясно се задава истинска катастрофа. До 3-4 седмици, сигурно няма да има потенциал и за ДО. Не по вина на учителите, освен една част с изпрани мозъци, които вероятно уплашени да не си получат "паричките", не спряха да подклаждат "присъствено", Присъствено! По вина на Министъра и тези, които му дават указания още по-високо. Защото този "пашкул" няма нито гръбнак, нито експертиза. И така ще стигнем до зануляване на учебната година.

154

Анонимен

преди 3 години

Днес 23 от моите танзанийски кози дадоха положителен ПСР резултат. За статистиката. Чувстват се добре,без оплаквания. Млеконадоят без промяна.

153

Анонимен

преди 3 години

Фалшива пандемия. Цирк.

152

Анонимен

преди 3 години

У нас ситуацията в училищата е по-опасна, и то не само за учители и ученици, дори от болниците. Там поне всички имат професионална протекция. У нас само учителите носят маски, но те не защитават този, който ги носи, а околните. Това беше стократно обяснено от специалисти. Нещо като директна покана" Ела Ковид да ме изядеш". Как си представяте да ни се размине с 25-6 ученика без маски наблъскани в стаята?

151

Анонимен

преди 3 години

До по-скоро да се отварДа, но твоите идеи са... Не искам да те обидя, но от идеите ти може да се направи добър списък на неработещите решения... Което също е полезно по принцип.

150

по-скоро да се отвар

преди 3 години

До Анонимен(коментар Така че я по-добре спри да го мислиш тоя проблем)Когото има проблем и човек спре да мисли, вече има два проблема. По-добре да мислим, обсъждаме идеи и проверяваме как може да се решат.

149

Анонимен

преди 3 години

ПОСЛЕДНИЯТ В УЧИЛИЩЕТО ДА ЗАГАСИ ЛАМПИТЕ!

148

68

преди 3 години

...и балъци за милиони...,се пееше в една песен на Войвода Стоянов:), като светнат лампите в кино салона март месец ще стане интересно:)))

147

Анонимен

преди 3 години

Айде почна да спада бройката. Вече сме под 30% положителни. Стига с тая пландемия

146

Анонимен

преди 3 години

Училищата индиректно повлияват цялата епидемиологична обстановка. Това го твъдят водещи епидемиолози, не аз. По този начин, дори учителите не са на първо място във веригата, а мама, тате, баба, дядо и всички възрастни с които са имали контакт. Смятайте, че тази изумително т.ъ.п.а ситуация повлиява и лекарите. Не ме карайте да обяснявам защо.

145

Анонимен

преди 3 години

В допълнение на 151, бих могъл да кажа, че в тези страни през пролетта изобщо нямаха истинско дист. обучение, а " направете упр. от 1 до 5" и ми изпратете на мейл или месинджър. Т.е те имаха истинска загуба на обучение. Докато у нас учителите направиха истински чудеса всинхронно онлайн о-е. Дори този безгръбначен министър не спираше да хвали "90% успех" Как се извъртя и под чие давление ни набута в тази самоубисвена "мехурена" схема - един Господ знае.

144

Внимание ...

преди 3 години

много педофили напъват да станат учители.

143

Анонимен

преди 3 години

До по-скоро да се отварМного си токсичен - почти вирус!

142

Анонимен

преди 3 години

ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИ..Р..КА НЕ СТАВАНЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРИСУВАТ УЧИТЕЛИ.ДА СЕ ИЗГРАДИ ЕДИН УЧИТЕЛ Е НЕОБХОДИМО ВРЕМЕ.ГОДИНИ ТРУД. ГОДИНИ УПОРИТА РАБОТА С ДЕЦА И РОДИТЕЛИ.АЗ СЪМ 32 ГОДИНИ УЧИТЕЛ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ УЧА ВСЕКИ ДЕН.НЯМА КАК ДА СЕ ПРОИЗВЕДЕ ГОЛЯМА БАЗА УЧИТЕЛИ ЗА 1 МЕСЕЦ.ДА СИ УЧИТЕЛ Е ПРИЗВАНИЕ.НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА.ПАЗЕТЕ УЧИТЕЛИТЕ!

141

до ''по-ск

преди 3 години

Ама ти май си търсиш работа или белята?