12

Насакото Яката

преди 3 години

Да не се окаже накрая, че няма правно основание са санкция и могат да си слагат заплати и по сто бона? Дано поне разкритията да имат ефект за намаляване на даренията и да им секне кранчето.

11

Me

преди 3 години

В UK отдавна има подобни фирми. Не сме го измислили ние. Не че го одобрявм..

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ги осъдят за измама. Вземали са от дарените пари. Не са получавали дарения за техните заплати.

9

Анонимен

преди 3 години

А застраховки в "Дал Бог живот и здраве" ?!ХА-ХА-ХАВ Бг всичко е ИЗМАМА !!Като започнеш от премиера и свършиш последния чобанин.Не че премиера не е пълен чобанин.

8

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЯКАКВА НОВОСТ ЛИ ЕТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩОМ ПРЕВЕЖДАШ ПАРИ ЗА НЯКАКВА КАУЗА И САЙТА ПРИБИРА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ!!!ТУК ПРОСТО СА СЕ УЛЯЛИ ;DИ АЗ ИСКАМ ПО 80 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ :D

7

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата винаги надушва всяка възможност, да припечели нещо допълнително

6

Анонимен

преди 3 години

Вкарайте ги във Фермата при Бай Иван и Бай Андрей. Да се научат на труд до смърт. Да живеят в концлагера Фермата на Бай Иван и Бай Андрей, които са по-лоши от Бай Ставри.

5

Питам

преди 3 години

кой успя да убеди хората, че дарителство се прави с СМС и или на платформи или на база сълзливи истории по банкови сметки. Няма такова дарителство. Ще кажа - когато фирмите бяха лишени от правото да даряват и да ползват данъчни облекчения се създаде тази порочно крадлива система. Нормално е някой да се възползва и той не е само този. Неизброими са манекенките които управляват дарителски фондации, крадящи за мутрите. Тук е излезна една защото е видима в интернет, но хайде да поразровим още.

4

Шаки

преди 3 години

Не е виновен който яде баницата. Тези балъци, които превеждат на хелпкарма къде са бляли. Лично познавам собственика на платформата. За 2 години си взе 3 апартамента, ново Порше и обиколи света. Пускайте преводи бърже

3

Анонимен

преди 3 години

А на баш суджука шкафчиту? Или йористъ завършил пуца за милиционери вижда избирателно?

2

Добре ще е

преди 3 години

прокуратурата да подхване и заплатите в пенсионните фондове. Там е много по-страшно. Става дума за огромни пари и за бъдещето и живота на милиони хора.

1

Анонимен

преди 3 години

И по кой закон ще ги накажат? По неписаният закон, че никой не трябва да получава по-голяма заплата от главатарят-тиква?