5

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега мили Ангелов щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека ти дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

4

Анонимен

преди 3 години

Аз съм учителка в Чехия и от 4 седмици преподавам дистанционно. През септември нямахме клас без ковид, така че големите преминаха на онлайн обучение, а малките след две седмици. Всеки десети е заразен, умират много хора, и мои познати. Сега сме си у дома, всичко е затворено - и магазини, и спортни зали, и заведения, и кина, и театри. Гледам през прозореца линейките с медици, облечени като извънземни, и се питам и в България ли искате да го преживеете.

3

Анонимен

преди 3 години

Този сам не си вярва.

2

Леле колко е нагъллл

преди 3 години

Радвали го излекуваните смехПреди юни излекуван беше с два отрицателни тестаПреди септември 14 дена карантинаСега без тест и 10 дена като Е ДОКАЗАНО ОЩЕ ОТ КИТАЙЦИТЕ, ЧЕ един месец е оптималния срок.Нали знаете, че това не го мисли, но му е НАРЕДЕНО отгоре да плямпа тъпотии?

1

Анонимен

преди 3 години

Антигените тестове приравняват ли се на ПСР, както са изискванията на РЗИ и болниците за лечение и карантина?