35

Анонимен

преди 3 години

За здравеопазване в България плащам по 1000 евро на месец, но получавам едно нищо.дано корона вируса ги направи достатъчно богати, та да почнат да си вършат и рабоптата.

34

Анонимен

преди 3 години

Софиянци помогнете си сами за да ви помогне и господ.Не се събирайте на големи групи и спазвайте правилата на здравните служители.Изгонете Търговците и Отровното трио от Столицата, те не Ви мислят доброто, а мислят само за себе си!

33

МАЦА

преди 3 години

Здравно осигурен съм в Белгия.Ако ми се наложи операция влизам,оперират ме и излизам от болницата като заплащам много малък процент.Наложи ми се операция в София преди няколко години и трябваше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да платя за избор на екип.Такъв филм тук НЯМА.Здравеопазването в България е едно от най-скъпите и неефективни в ЕС.

32

Анонимен

преди 3 години

"Благодарение" на отровно то трио или аз бих писал тримата глав "протестъри" тарикати в момента град София е в колапс от Ковид19.Софиянци да търсят "отровн то трио" при здравен проблем свързан с Ковид19!!!

31

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков през социализма здравеопазването не беше безплатно. Всеки гражданин на Народна Република България беше длъжен да работи, имаше работа за всички дори и за тези на които не им се работиеш и допринасяше с труда си за здравеопазването, образованието и развитието на народната република. Здравеопазването и образованието бяха на световно ниво и достъпни за абсолютно всеки гражданин на Народна Република България.

30

Анонимен

преди 3 години

освен парите от заплатата си им цакам и по 600 лв на месец допълнително здравно, а като не стигат се бъркам и в касата за екипно обслужване.трябва да си доста заможен, за да си болен както се полага.

29

Анонимен

преди 3 години

Безплатното здравеопазване на ТЖ спряхме да го плащаме чак след 2010 година. Безплатен обяд няма комонета.

28

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков през соца всеки получаваше квалифициарано медицинска помощ колкото и да струваше, на родителите не им се налагапе да просят във фейсбук или по телевизията пари от убийци и крадци които ги бори съвестта да им дават дарения благотворителност кървави крадени пари за да платят операцията на детето си.

27

Анонимен

преди 3 години

600 лева заплата.И какво искате господа европейци.На Запад това е надницата за деня.И тези които все още работат и те ще избягат.

26

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков по времето на соца имаше кисело мляко. Беше в стъклени буркани, не в пластмаса, от закваска и с живи бактерии в него и което след 2-3 дни се разваляше ако не се изяде. Младите хора днес никога не са яли кисело мляко в живота си, много е вкусно и полезно. Доставяше се в магазините рано сутрин, преди да са отворили, оставяха палетите с буркани пред магазина. Представята ли си днес при демокрацията и мизерията да оставят стоката пред магазина преди да е отворил!

25

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков през соца целта на здравеопазването беше опазване на здравето на гражданите на Народна Република България. При демокрацията и джипизацията здравеопазването е бизнес, а лекарите и болниците са търговски дружества с цел реализиране на парични печалби чрез предоставяне на здравни услуги на платежоспособни пациенти, а неплатежоспособните да се лекуват с чай.

24

Анонимен

преди 3 години

Здравните работници няма да забогатеят, защо парите за тях отиват при "търтейте".Парите се разпределят според тарикатите в системата.Лаладжиите които нищо не правят и са на ръководни длъжности, прибират парите на работещите "пчелички".

23

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков - сред 30те най-развити икономики в света, и всеки се отоплява, може да изплати нов апартамент и нова кола, два пъти на почивка, истинска храна. Американско робство - икономика нула, магазини пълни само вносно, 250 л пенсия, равна на 25лв покупки от соцът. Палмова мас и подсладители. СТУДУВАНЕ. 12% ходят на почивка, 2% имат над 5000 лева в банка, 8% средно 150 лева в банка - и до 1000 лв. Масова пpоституция, и нито един патриотичен филм, порно в главите на децата, нула бъдеще.

22

Анонимен

преди 3 години

Да, ама във Венецуела при социализма лекарите взимат 2 долара заплата и във Венецуела при социализма хората измират масово по улиците от глад и мизерия, а ние в България при капитализма зимаме заплати по 300 евро и си караме яките западни коли по магистралите.

21

Анонимен

преди 3 години

е сега ако не забогатеят здравните работници,сами ще са си виновни.дифузното заразяване няма спрички.да плащат тогава!

20

Нищо ви нема ,бе...

преди 3 години

УМИРАЙТЕ , ПЛАНОВО....КАТО ПРИ ТАТО!!!

19

видими резултати

преди 3 години

До Анонимен 20А при Жан Виденов лекарите получаваха по 4-5000 лв.

18

Анонимен

преди 3 години

видимо здравната ни системата е в сивия сектор.не че някога е била другаде.вчера агънце и прасенце, днес - кой колкото има, че ковида иде.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се приемат и изпълняват драконовски мерки, всеки който НЕ е здравно осигурен да не получава дори и неотложна помощ.Не може лица от индий ски произход без здравни да затормозяват в сегашния момент здравната система!

16

Анонимен

преди 3 години

Лекар получава основна заплата 840 лева, сестрите получават между 660 и 700.*Видими резултати благодарение на ГЕРБ.