33

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТова Лято имаше много нахални шопи, търсещи квартири за без пари на полуостровчето.Самите те обясняваха, че няма да платят "толкова много пари за тестове" за пред гърците.

32

Анонимен

преди 3 години

Всичко е относително. Като по-стар наемодател двата апартамента за среден наем, който изисквам, са се изплатили многократно. И да намаля в момента наема не ме бърка. Може да поизчакам. Имотите, ако искаш разумна цена винаги са заети. При всички случаи наема е приход. Разбира се, че работя и не разчитам само на наема. Който разбрал, разбрал.

31

Анонимен

преди 3 години

До 28 Хамелеон, то тези апартаменти вече са ти на червено.Като дър ти реститути живеете охолно, но детето ти с този плейстейшън ще е умно колкото Републиканеца Тръмп.Само да не предлага на хората да пият дизефектант против Ковид19!

30

До 29

преди 3 години

Не пиша не себе си, кълвач такъв. Просто като изтрият коментар и се сменя номерацията. Малко мозък трябва.

29

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРШопите ходят в гърция бе селски.

28

Анонимен

преди 3 години

До До 27защо пишеш на себе си ?

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нека дъъълго да стоят шопските квартири без наематели !Дойдете ли в градчето, пазарите се като евреи за нощевка, нахални шопи !

26

До 27

преди 3 години

Хамстер, тия апартаменти са купени на зелено за по 42 хил. евро. Да ти кажа ли колко ми е ROI от тази конкретна инвестиция? А когато ги продам искаш ли да ти кажа общо колко ще ме в ROI? Аз не живея с тия пари. Само на детето playstation 5ицата за Коледа ще му е толкова.

25

Анонимен

преди 3 години

Селяните да си ходят по селата и Ковид кризата ще изчезне от само себе си.Урбанизираните Републиканци от село трябва да се прибират като фермери.Българския селянин станал фермер, смях в залата.Тръмп е Републикански селя к и ще загуби изборите.

24

До 26

преди 3 години

Тоест ти в момента ми се хвалиш как инвестиция, от която получаваш заплата на чистачка в София на рабоден ден и половина е добра?! Падам от смях... Миличък, вземи влагай тия пари другаде, приятелски съвет. С 1400лв. месечно не мога да си покрия вноската на колата. Виж, ако си намерил строител изгодно да ти построи цял блок и да даваш 60 апартамента под наем, може да се замислим има ли смисъл. Ама да се хвалиш с 1400лв. месечно при вложени поне 80к евро е, меко казано, жалка картинка.

23

Анонимен

преди 3 години

Имам два двустайни в Студентски град, обзаведени, ново строителство. По-добра инвестиция не съм правил. Изгодно ги купих, наемите държат 700 лв. солидно. Ама ги ползват едни каки, да не ви казвам за какво... бизнесът им просперира... хе-хе

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13 АБЕ НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ПЛАЩА ИПОТЕКИТЕ БЕ.ИСКАТЕ ДВОЙНИ И ТРОЙНИ НАЕМИ ЗА НЯКАКВИ ДУПКИ.И ДОГОВОРИ НЕ ПРАВЯТ.АКО ПРАВЯТ Е С ФАЛШИВА СУМА.АБЕ ТАКЪВ ДА МИ СЕ ПАДНЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ЩЕ ГО КИСНА ПРЕД НАП.НЕ СЕ ЗАСРАМИХТЕ.

21

Ойо

преди 3 години

Кви наематели уа? За стаи в Слатина, Хиподрума, Хаджи Димитър им търсят 300 лв. Двустайни соц-кимизарници в Младост и Изгрев за 700 лв. В Лозенец обзаведени двустайни за 1000-1200 лв. Какви са масовите заплати в София? Какъв процент да даваш за наем? 50%, 60% Осъзнайте се, алчни деге_нерати!

20

Анонимен

преди 3 години

Нещата с наемите съвсем скоро ще се изменят заради епидемията. Наеми се плащат когато хората имат работа и получават не чак толкова мизерна заплата, както е обикновено в България.

19

Анонимен

преди 3 години

До 16Спокойно, това са ми допълнителните приходи. Ако разчитах на 2-3 хиляди лева на месец съм мъртъв.

18

123456

преди 3 години

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ И НЕ НАЕМАЙТЕ!!!

17

Анонимен

преди 3 години

истината е, че всичко е бораба на оцеляване!"Парица е царица!" Е казал народа!"За пара и човек се убива"

16

Анонимен

преди 3 години

Колко милиона долара на месец за наем плащаше една от фалиралите през 1992-1996 година банки за сграда в центъра на София собственост на една от певачките на демокрацията?

15

до 12

преди 3 години

Ми давай. За мене 1-2000лв. приход от наем са жълти стотинки. По-добре да ги дам в акции, фондове или каквото щеш, а не да набивам в рентиерство. Това е професия за бабички... Майка ми е обсебена на тема даване под наем- само това й е в главата и дава 10 имота, което е абсурдна инвестиция.

14

АнонимеН

преди 3 години

ХОРАТА СВИКНАХА ДА ПОЛУЧАВАТ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА ЗА НАЕМ И ЗАТОВА ВЕРОЯТНО НЕ ИМ СЕ СВАЛЯ ОТ ЦЕНАТА ДОРИ ДА ИМ ОПРАЗНЯТ АПАРТАМЕНТА!!!------------ВЪВ МОМЕНТА МАСОВО АПАРТАМЕНТИТЕ ОПРАЗНЕНИ ОТ НАЕМАТЕЛИ СИ СЕДЯТ ПРАЗНИ!!!!!!!!!!!!НО АКО КОВИД ЩУРОТИЯТА ПРОДЪЛЖИ И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА МАСОВО ПРАЗНИТЕ АПАРТАМЕНТИ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ ПОД НАЕМ И ТО НА МНОГО ПО НИСКИ ЦЕНИ ОТ КОЛКОТО СА БИЛИ!!!------------ВСИЧКИ КОИТО СА НАЕЛИ ИЛИ КУПИЛИ ЖИЛИЩЕ 2020-ТА СА СГРЕШИЛИ ЩОТО ЗА СЕГА ЩЕ СТАВА САМО ПО ИЗГОДНО