19

Виктор

преди 3 години

Абе хора :) докато се занимавате вие с нас, никой не пита какво пише в историята на Албания. Ама на Албания няма да и сложите вето :). Същата история, относно втората световна война, я изучават и Хърватия и Словения. И там, Кирил и Методий са си славяни, българите са си окупатори. И на тях ли ще смените историята :)

18

Сатира

преди 3 години

Дано не ги подкрепим за сега. Веднъж да видиш Борисов, Радев, Захариева, Каракачанов на едно мнение. Заради Яне Сандански, Гоце, Делчев, Тодор Александров и всички онези който живееха със мисълта че са Българи, че са и Македонци. Заради тяхната памет и паметта на хората който загинаха милеели за България и за Македония. Не можем да си го позволим!

17

Васко Ефтов

преди 3 години

ВЕТО !!!

16

Малко факти

преди 3 години

1974 -> 1947

15

Малко факти

преди 3 години

След протестна нота от Югославия в 1974 година, България признава че има грешка в учебниците в история и прави промени. Получават се следващите промени:1. Кирил и Методий не са български, а словенски просветители.2. Прозхода на цар Самуил В същата година, има графа македонци на преброяване на населението. Можете да намерите данните(не са малко). За съжаление, данните на бг уикипедия са заличени( което е абсурд).

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И какво и кого е предал Каракачанов?"Страната си.

13

до 5

преди 3 години

Ти си някакъв безформен човек.

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Явно се чувстват много...значими и велики,като ни плюят нас.Ние без С. Македония...можем,но те не могат без нас,защото няма да ги приемат в ЕС.Какво ли си...мислят завалиите;те българите,примират от радост,като им кажем,че сме вече...приятели.Един народ узрява за...столетия,при С.Македония това не важи,защото всичко се...решава тук и...сега.Ами няма да им се отвори...парашута,ако ще Байдън да дойде да се моли тук на...колене в центъра на София за...великите македонци(северни),

11

4epa

преди 3 години

Колко години има да берем гнилите плодове на комунистите на4ело Георги Димитров!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

БЛОКИРАНЕ НА БЕЗРОДНИЦИТЕ! Трябва да си платят че се предадоха на сърбите!

9

Анонимен

преди 3 години

Тъй наречените македонци ни мразят в червата, защото са тотално облъчени от сръбските служни! Но това е факт - те вече не са българи а са българомразци => Блокиране до край!

8

Здрасти

преди 3 години

Каракачамбо, не казвай какво да празнуват македонците ами я кажи как да спрем корупцията и поведението към българскио народ...

7

Анонимен

преди 3 години

Те и кипърските турци са в Кипър, но се броят за турци. албанците в косово и Македония си имат държави, но се смятат за албанци.Само макетата са специална раса, те са дошли от Луната и нямат общо с никого, камо ли с България.

6

Анонимен

преди 3 години

И какво и кого е предал Каракачанов?

5

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей.Един народ, две държави.Жалко за макетата и за нас.

4

Анонимен

преди 3 години

Продажника Каракачанов ли говори за предателство?

3

Анонимен

преди 3 години

С компромиси или без компромиси Каракачанов е предател. Не може хем да нижеш лакардии на тема Македония, хем да им продаваш паспорти.

2

Анонимен

преди 3 години

Има ли далавера българина ще оправдае и най-страшното предателство!

1

Ха-ха

преди 3 години

И ГЕРБ,и ВМРО си падат по добре платеното предателство...Сега се пенявят,но за броени дни ще обърнат плочата ако бъдат нахранени подобаващо!