18

Анонимен

преди 3 години

Не е изкуствено създаден, щото това не е вируса от който заболявате. Това което се открива на Pcr теста няма нищо общо с болестта. Тези мерки са заради бройките от тестовете. А болестта е грип. Както вече властта каза - грипа изчезна тази година, няма никакви случаи на грип. Това е така, защото на хартия наистина изчезна, сега го записват като ковид. тези които са боледували от сериозен грип знаят. В Сащ дори и удавник са записали като починал от ковид, защото е бил позитивен. Това ви е короната

17

Голяма “логика” !

преди 3 години

По същата логика няма доказателство и, че вирусът е естествен ( не е открит още естествения му носител в природата )

16

Куне -кмето

преди 3 години

аз сметам че тоа вирос не е напраен искуствено и съм много уверен и мойто мнение го казва и тоа професор

15

Германец

преди 3 години

Бунак!!! Чети фейсбук, бегемама и форумите на днес беге.Там са истинските професори. Те са единодушни - вирОс няма и е изкуствено създаден!!!111едноедноедностоиединайсе

14

Пич

преди 3 години

Оффф, защо сериозни учени си губят времето да обясняват глупости!? Хайде сега направете и семинар с катедрата по физика в СУ да докажат, че Земята е плоска. Или пък професорите от ВМА, че с PCR тестовете не ни чипират. Хайде малко по-сериозно ...

13

Анонимен

преди 3 години

Забелязвате ли как никой не говори за това че вирусът може да е изкуствен, дори любопитните журналисти по други поводи задаващи свръх *** въпроси сега мълча!Само от това мълчание трябва да ни светне лампичката!

12

Анонимен

преди 3 години

Само не искам да слушам глупостта за оня гладен китаец дето изял прилепа и прееебал цял Свят!!!!

11

what the f*ck

преди 3 години

Създаването на този вирус е върховото постижение в биологичната война на китайците, която цели жълтата раса да завладее света (предречено от Ванга).

10

Анонимен

преди 3 години

Д-р Хичев какви доказателства очаква да види, че е бърникано по вируса? Някой да му представи нотариално заверени писмени самопризнания на създателя на вируса ли?

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай Ковид електорат удари,млади, средна възраст, стари.Коси жестоко Оназ със косата,докато остане милиарда Златен.Coрoc туй отдавна ви го каза,Рокфилер нагледно го показва.Симо пишман цар викаше за чипа,или следва в грoба да се рипа.

8

дн

преди 3 години

В Ухан, Китай се намира Института по вирусология и лаборатория, в която се изследват най-опасните вируси. Толкова с фактите.Всеки да си прави изводите.

7

баба мара

преди 3 години

китаиците от векове ядат прилепи защо точно сега в 21 век и то в ухан къдетоима ам консулство избухна епидемия и благодарение на дисциплината се оправихаза нула време а ние цър=ву-лите ще тичаме срещу вятъра

6

д-р Хич го няма

преди 3 години

А има ли доказателства, че е не е изкуствено създаден?

5

Анонимен

преди 3 години

Хммм да помисля.Професор Люк Монтание Нобелов Лауреат и откривател на вируса ХИВ казва че е изкуствено създаден а някакъв си господин д-р Гyпaкoв български *** твърди че нямяло доказателства.А бе що тоя последния не си е.м.

4

боиоръжие е

преди 3 години

Едно си Хичев знае,едно си Хичев бае !

3

Кович

преди 3 години

Обявената епидемия е обявена чрез изкуствено създадена паника, за да печелят милиарди богатите милиардери, а бедняците да стават още по-бедни тънейки в мизерия. Средната класа от работещи и спестяващи пари хора трябва да бъде затрита и унищожена, за да има две нива висша класа и роби - работещи бедни подчинени хора.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Извънземните са го...пуснали;да ни...вразумят.

1

ПроСоТо

преди 3 години

сто пъти повторих,но понеже съм "никой",никой не ми обръща внимание ../за което не се сърдя,разбирам шаблонната ИНЕРЦИЯ../..-Та:-Тоя вирус дойде на Земята през 2015-та с микрометеорити,които заради съвпадение на скоростите и треакторията,НЕ изгоряха в атмосфераята.