16

геноцид

преди 3 години

Чиста проба бактерологическо оръжие!!! Като на война

15

Анонимен

преди 3 години

Много хора, ако попрочетат малко по темата, ще останат доста изненадани колко напред е стигнала науката в нанотехнологиите. Само можем да предполагаме колко още разработки има, които са засекретени от военните.

14

Анонимен

преди 3 години

Че е биологично оръжие, е ясно. По-интересно е дали е изпуснат вируса или нарочно е пуснат. И още по-интерсно е кой стои зад разработката му. И още по-интерсно - има ли лекарство за него, което не се предоставя на населението.

13

Румен

преди 3 години

Никога не е късно да станеш за смях. Един от най- добрите ни кардиолози се излага на стари години с мнение по тема,от която няма грам понятие.

12

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ама ВЯРНО ЛИКАКЪВ УЖАС.ОРЪЖИЕ НИ УНИЩОЖАВА А ХОРАТА С МАСКИ ПОД НОСЛЕТО.

11

До Запозната

преди 3 години

Запозната, ако имаше мозък - да му дадеш....

10

:/

преди 3 години

"...психо пандемия", при която изплашените хора за всяко нещо викат Спешна помощ, без да се налага това, а в същото време хора, имащи нужда от това, да нямат достъп...."Ами професоре, и аз като не можех да дишам викнах линейка. Докторите ми обясниха, че още не съм толкова зле (колкото например Корнелия Нинова) и не могат да ме вземат в болница, тъй като още не съм посинял! Че аз откъде да знам, че състоянието ми е супер и не е за болница?

9

Анонимен

преди 3 години

Биологичните оръжия се раработват и тестват много активно от втората световна война до днес. Много ясно, че лаборатории, в които са инвестирани милиарди са произвели нещо, което е много заразно, устойчиво, изменчиво, адаптивно, с много и различни проявления и най-вероятно оставащо трайни поражения и изменения в организма. Ако беше просто обикновен грип, нямаше да има такива лаборатории, най-малкото, защото няма да има келепир.

8

До Запозната

преди 3 години

Някой тук не си взел сутрешните хАпове!

7

Запозната

преди 3 години

Господин Борисов да се оправи! Повече от децата си го обичам .Ако знаех,че ще заболее щях да се заразя и плазма да му дам. Бъбреците ако трябва ще си даря за него. Колко много пари събират за болни деца ,а на него никой не помогна. Дръжте се г-н Борисов!

6

Анонимен

преди 3 години

Че то си е логично основните заразни заболявания са възникнали още при появата на човека и не са се променили кой знае колко през неговата еволюцията мутация на латински значи промяна малко трудно би се променило нещо без намеса без да му се помогне да се промени

5

Анонимен

преди 3 години

До 5О то като Новичок, рядко убива

4

Анонимен

преди 3 години

Уж оръжие, пък убива само 0,1% от поразените. Трудно за обяснение.

3

мутафчийски

преди 3 години

аман от пишман професори!

2

bastardo

преди 3 години

само дето прави белите дробове на дроб сарма , бе брат!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Че то и грипа си е същото. Даже и по лошо, защото е по заразен.