168

Анонимен

преди 3 години

Лабораториите не работят денонощно, а само 8 часа. Псвен това Кунчев и Кантарджиев са известни лъжци.

167

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Аз мисля, че го преодолях. Казвам ви не е като обикновен грип, доста по-лошо удря особено мускулите и главата. Разгеле, сега съм добре. Отне около 7-8 дни, като първите е направо на умирачка.Малко хора ще се разминат. Бъдете здрави и повече кураж

166

Анонимен

преди 3 години

До С. 171 Напиши в търсачката "в България не могат да се направят 11 000 теста за денонощие"Ако ти се четеНе позволява да се копира линка . Там е обяснено , колко са лабораториите качващи данни - 185 ,за филиалите им , по колко проби може да прави една машина наведнъж , колко време и отнема и т.н Кунчев и Кантарджиев твърдят , че реално капацитетът в момента е 30 000 - 40 000 проби на денонощие

165

Анонимен

преди 3 години

185 маборатории с по 5-6 филиала-----Как реши, че всяка лаборатория има по 5-6 филиала?

164

С. до 169

преди 3 години

Лабораториите са 71 според документ качен на министерството на здравеопазването преди 2 дни. Влизане в лабораторията и подаване на данните, дезинфекциране след приключване на пробата плюс разчитане. Да кажем всичко това отнема 5 минути в най-добрия случай. Пак не се връзва.

163

Анонимен

преди 3 години

185 маборатории с по 5-6 филиала, това са над 1000 места, където се правят тестове. Защо да на могат да направят по 13-14 теста на ден? Взимането на една проба от носа и гърлото се прави за по-малко от минута. За след това не знам.

162

Анонимен

преди 3 години

Лабораториите за PCR тестов са 185, като много от тях имат филиали.

161

С.

преди 3 години

Как се правят 13203 теста от 64 лаборатории в рамките на 24 часа (като половината от тези 24 часа не са работни). За един преател питам.

160

Анонимен

преди 3 години

Незабавно затваряне на училища, ресторанти, кафенете и други сборища на празноскучаещи същества. Който може да работи онлайн, за да не се тъпчат всички в градския транспорт. В 22.00 часа всички по къщите, никакви свирания по апартаментите на купони на тинейджъри по 20-30 на 50 кв.м по цели нощи поляти обилно с алкохол и долнопробна чалга.

159

Анонимен

преди 3 години

Маските не помагат, трябва противогаз.

158

още

преди 3 години

Февруари писах, че трябва маски на закрито. Сетиха след два месеца ама зор заман.От 15 септември се ужасих, че отварят училищата. Сега вече нищо не помага.Всичко, което ви казвам правите с огромно закъснение, като бавно развиващи се.Еми нищо друго не остава освен пълно затваряне.Който не е гламав и му се яко мре, да си държи децата в градина, училище, че от тези министри безхаберници, нищо няма да дочака.

157

Обективно

преди 3 години

Големи " благодарности" на Мангъров от АБВ, на Първанова - също.

156

Анонимен

преди 3 години

Импексова ,фигуранта,отровното трио ,Галева ,разните там" майки"дето системата ги убивала,къде са!?Разнасяха заразата безконтролно и сега пак Борисов ли е виновен?

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Успокой се малко. Грешката на Бойко, е че не затвори училищата. Другите мерки са си му на ред. С това присъствено обучение обаче, вирусът се разнесе безконтролно и не бяхме подготвени (кой ли пък си е мислил, че сме), за толкова много заразени. А виждаш какъв хаос е и с РЗИ, дето се въртят като муха без глава като им се наложи да действат организирано. И така накрая ще се докараме до пълно затваряне, макар и да не го искаме.

154

1000

преди 3 години

До 999Сериозно си изперкал/а, лекувай се немедленно!

153

999

преди 3 години

Кой, бе? Нинова ли ще ви спасява??? Никой не може да ви спаси от собственото ви безхаберие!!! Единствено може и началните училища да минат на дистанционно, че само разнасят и заразяват, без да боледуват сериозно като тези над 10 год.!!

152

jivot v panelka

преди 3 години

Лятото мислеха как да спасяват умрелия летен сезон вместо как да се предпазим от тотален колапс през зимата. Сега и зимен сезон няма да видим, но за сметка на това ще ни се ***.

151

Даскала

преди 3 години

Искам да кажа на ''По публикацията работи: Александър Попов'', че изречение никога не започва със ЦИФРА.

150

Атанас Стоев

преди 3 години

Децата и пенсионерите като най-вредни трябва незабавно да се изолират в лагери от затворен тип, охранявани от жандармерията. Само така ще преборим вируса. Да се въведе комендантски час след 17.00 ч. и всеки хванат от патрулите да се вкарва в изолатор и да се глобява по 10 000 лв.При оказана съпротива да се неутрализира веднага !

149

Анонимен

преди 3 години

аре, нещо спрехте да броите дните на протест!? не се ли събират хора в триьгълника на власт? кога ше си метаме яйцата!?