250

Шефа

преди 3 години

Какви глупости?Ицко Иванов биел автентичния лидер на протестта?Не се знаело до къде ще стигне великия политик Слави Трифонов, ха,ха, ха....Първанчо изтървал си влака, какви са тия глупости в главата ти !Според мен подценявате българския избирател , той ще се оттърси от мафиотите ГЕРБ като куче от бълхи , но ще подкрепи сериозни политици,а не такива плаши п.у.т.а р...!

249

Анонимен

преди 3 години

А субсидията ще я дари ли?. Нали много му боде очите.

248

Анонимен

преди 3 години

Трябват гражданско неподчинение и бойкот на всякакви данъци, парализираща страната стачка ако това *** влезе в парламента. Отказваме да хрантутим този! От името на Народа

247

Анонимен

преди 3 години

Всякакви смешници трябва да изчезнат от управлението на държавата ни.Дилетанти, калинки и калинчовци.Няма да дойде някой Крали Марко и всичко да почне да се случва.Трябват ни свястни и умни специалисти и експерти, които да оправят кашата, която забъркаха дилетантите.

246

Гласувам за Слави

преди 3 години

Само Слави, Българите от мафията ще избави!!

245

Анонимен

преди 3 години

мисля ,че ще ги изненада неприятно,хората са гневни,за пренебрегнатия им вот и сега ще му дадат възможност да се реваншира пред тези,които го изиграха и пренебрегнаха желанието на тези дето са ги избрали да ги "представляват" хаха,никой вече не си прави илюзии,че го представляват в парламента,напротив ,там само го изиграват

244

Комента

преди 3 години

До Анонимен 261!От коментара ти се чете само мрън, мрън, мрън?!То не били барековци, марековци...., алоооооу мрънкЯча, вземи си направи партия ти, че да гласуваме за теб!!!Само с мрънкане и да чакаш някой да те оправи, не става, трябва и малко да се потрудиш!!!

243

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 54Новото правителство ще е от партията на безпартийните с 240 депутата

242

ами свиквайте,

преди 3 години

Слави,Мая,Христо,Румен-това ще са новите имена за следващките 10-15 години.Всичко тече....

241

Анонимен

преди 3 години

наличието на такива "политици" и оправячи е доказателство за това че българина е тотално увреден и наистина де-би.ленто не бяха барековци янета патриоти абе нема оправяне който може да се спасява тая страна е отписана от народа си

240

.i.

преди 3 години

Мислех го за сериозен анализатор този Първан. Но явно или нищо не разбира или му плащат да дрънка глупости. Слави ще вземе 6-7 процента преко сили. Радев с положителен рейтинг след всички глупости които бълва ежедневно??? Христо Иванов Маджов... Този някой приема ли го сериозно?

239

отговор

преди 3 години

Най-много до 15 см и то след виагра

238

Античалгарев

преди 3 години

Плаща ли ви, за да пишете за него? Както преди време - Бареков?

237

съветник

преди 3 години

Българите все още не разбраха, че като гласуваш за по малкото зло, то си остава зло, никога добро? Наведена глава, сабя не сечала - останки от робската психика!Народ от ин,фан,тил,ни де,би,ли сам си избира палачите - колкото и минуси да слагате - това е истината!

236

Анонимен

преди 3 години

Другото голямо нещо е президентът Радев.да, той е една огромна дpиcня!

235

Анонимен

преди 3 години

Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?ами зависи колко още ще ви платят.

234

наблюдател

преди 3 години

Слави бърка радиоразпръскването с диалога. При телевизията, публиката е безгласна. Като влезе в политиката, индивида Трифонов ще трябва да отговаря. И тогава ще наблюдаваме фиаско подобно на Радев.

233

Анонимен

преди 3 години

Румене, неправилно лъжеш! Трябва да лъжеш другите, а не себе си!

232

Радев на плюс!

преди 3 години

От Първан Симеонов няма какво да научим, щом ни убеждава че Фигуранта Радев е на плюс. Прочее, не случайно Нинова и Радев са му поверили най-лъжливата агенция Галъп. Първане, аре чупката бе, не ни вземай за канарчета...

231

Костадинов

преди 3 години

До # 30 Гербер. Генерал борисов е най тъпият неграмотен и брутално нагъл крадец и българоубииец за 1339 години съществуването на България.