211

Анонимен

преди 3 години

336, проблемът е във властимащи тип Макрон и нему подобни и в разпространението на сектанския, войнстващ, екстремистски ислам.Да проследим хронологията:1. Чарли-тата се размърдаха;2. в отговор - убийството на учителя;3. в отговор имаше ли заявление на Макрон, че ще заповяда във всички училища училите да показват на децата карикатурите на Чарли-тата?;4. ако това заявление на Макрон се реализира, какъв отговор е логично да очакваме?..., но спусъкът бяха Чарли-тата.

210

Ха-ха

преди 3 години

Арабеските си играят на войници, понеже в Европа им е много скучно и подредено.Няма кози по улиците и това ги дразни.

209

мишо бирочето

преди 3 години

доста малко хора от източна европа са си оставили семействата и приятелите за да отидат да работят там. просто ЕСССР направи източна европа *** управлявана от коурмпенца дето се продават за една шепа шекели, унищожиха икономиките и всички социални системи, завзеха ресурсите и пазарите за да удължат своя икономически и политически модел с 20 години. сега дойде и неговия край.

208

напомняне

преди 3 години

Докато не ислямизират Западна Европа, очевидно няма да мирясат. Преди години, когато емигрантските орди напираха към Европа, Европейският парламент, ояден и потънал в привилегии, разискваше въпроса за това колко да са криви краставиците и това не е метафора! Тогава чух предупрежденията на В. Сидеров за укрепване на границите, а в нашия парламент му говореха като на опасно луд и му напомняха, че граници не са нужни! Е, каква стана тя?!?!?!

207

мишо бирочето

преди 3 години

казах ви че скоро цяла западна европа ще гори. това са инсценировки. 6 снайпера убили един човек.... да не се окаже че са били слепи снайперистите накрая.

206

Заспали шутки!

преди 3 години

Не разбраха ли, че така ще паднат под турско робство? Навремето им се е разминало, но не се учат от историята, напълниха си мюсюлмани и сега ще си платят за това. Това си е война, какво още чакат, а не вземат крути мерки. ИД се е прехвърлила в Европа, а джендърите спят!?

205

хаштепсут

преди 3 години

В съзнанието ми е фрау Меркел, когато на границата посрещаше емигрантите с бисквитки, широка усмивка и си правеше селфита с млади африканци... Мечтиииии!!! Те не работят, не се интересуват от местните правила на живот, отказват категорично да се интегрират, но с удоволствие се възползват от щедрата социална система! Изнасилват, включително деца, колят, режат глави и тероризират! Наивни са представите за тези хора, така излиза!

204

Анонимен

преди 3 години

319, има логика.Уважаеми християни и друговерци, прочетете отново коментар 275 и си задайтевъпроса дали някой не използва противоречията между вас, за да ви противопоставя и скарва докато един ден се хванете за гушите?

203

Вайан

преди 3 години

С отворени обятия западния свят прие емигрантите, като напразно се надяваше на почни безплатна работна ръка в тяхно лице. В отговор получи терор, убийства и изнасилвания. За сравнение - хората от Източна Европа, които през 90-те искаха да отидат да работят там, бяха приемани с огромно недоверие, всякакви подозрения и спънки. Защото били съмнителни от източния блок. "Източните" работят здраво там, подпомогнаха икономиките и не взривяват и не убиват никого... Време е за изводи!

202

Ястребител

преди 3 години

До Анонимен 330Толкова си жалък, че те съжалих. Но блазе ти, че за сметка на това пък си невероятно тъъъъъп, та не можеш да проумееш колко си жалък.

201

Искаха емигранти

преди 3 години

Ето емигрантите от ислямските държави как ви се отблагодаряват. Те не са дошли да живеят с европейската култура и правила, те искат да въведат техните примитивни разбирания.

200

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е в другаря Макрон. Твърдо ли ще действа, или предизборно. Както виждаме, атентатите бяха утихнали, докато не се размърдаха Шарли-тата. От Франция идват всички беди в Европа!

199

Анонимен

преди 3 години

"на престрелка идват с ножове. Тъппааци."-----------------------------Не си умен, а неопитен. Един велик пълководец - генералисимус е казал:Пуля - дура, а щик молодец.

198

Breh

преди 3 години

Май са български турчета... в един от клиповете ясно се подвиквака Чикма, чикма излизай от тука...

197

Анонимен

преди 3 години

Сега увърта Цецо мен за да му покаже по някое време шпека.Такива са подпетените обувки, подли и развратни.Отличен 6 за тоя коментар. Ти я срина Пуйката Мисиркова.

196

Анонимен

преди 3 години

Турската проказа пълзи ли пълзи...

195

Анонимен

преди 3 години

Поредния голям успех на либерастите, да живее мултикултурализма - сега е момента джендърите да овладеят ситуацията, като излязат и затрупат терористите с розови мечета.

194

Анонимен

преди 3 години

Сега увърта Цецо мен за да му покаже по някое време шпека.Такива са подпетените обувки, подли и развратни.

193

Анонимен

преди 3 години

Колеги, не обръщайте внимание наМелеза.....не си заслужава.

192

Ястребител

преди 3 години

До Цецо МенСпециално от теб се извинявам за някои по-неуместни изрази, дето ги ползвам. Докато си тука само към уважение към тебе ще се старая да не ги ползвам. Извинявам се, и то искрено!