40

Шопо

преди 3 години

ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ у ПАНДЕЛАТА,момко! При Ранърса и бай Ставри !!!

39

До МОКАНИНА

преди 3 години

Моканино ,ти на колко годинки си бе,че бръщолевиш тези безмислици? Май и ти си от тези безхаберници който се друсат и акълът им е колкото лещено зърно!........И в прогнозата за времето ще вмъкнеш Герб и каскет и Симеонов........!!!

38

Анонимен

преди 3 години

ААААЙЙЙЙ милия той, искал вкъщи!!!Да беше си стоял вкъщи като се надруса,не да се правиш на баровец с колата на мама!!!

37

Каторга

преди 3 години

Га се друсаа не рива.

36

Анонимен

преди 3 години

Интересно дело се заформя. Неадекватен, дрогиран човек няма как да се осъди за умишлено убийство, защото не е с разсъдъка си. Ако това е обвинителният акт, ще се върне от съда за доразглеждане. Ще се осъди по по-лекия член, според който може да лежи от 2 до 6 години (непредпазливост). Ще се добави и дрогата (1 година). Споразумение с прокуратурата- 2-3 години затвор максимум, от които ще излежи 1-1.5, защото ще учи и работи. Толкова. Стига вълнения, вскеи ден има смърт на пътя.

35

Лили Иванов

преди 3 години

Приятелчета му в джипа ,оня малкия Лъчо мозък и другата дрогирана Пипилота сигурно са му крещели : Мачкай Криси

34

Анонимен

преди 3 години

А семейството на Милен дали не иска той да си е вкъщи? Тъпоъгълник.... ще имаш романтични срещи в затвора до края на жалкото си съществуване....

33

Ботев

преди 3 години

Джок не е убиец. Едно българско фашистче по-малко. Всички сме му благодарни. Жалко, че само един фашага е отнесъл.

32

Анонимен

преди 3 години

Съжалява, че уцелил баш този известния. Голям малшанс. Другия път някой неизвестен човечец. Голям шум се вдигна. Журналистите като хиени и лешояди се нахвърлиха върху бедното богато момчице.

31

Българин

преди 3 години

Скоро ще си има нов дом дрогираното мамино детенце.

30

наблюдател

преди 3 години

Сега да видим какво ще направят хората на Лозан Панов!Пак ли ще се опънат срещу прокуратурата и ще го пуснат като австралийският убиец Полфрийман !!

29

123

преди 3 години

Този "човек "дали осъзнава какво е извършил?! Убийство...остави две деца без баща, остава хора да жалят, отне един неизживян човешки живот.Та нима Милен Цветков неискаше да си е у дома? Да, жалко е, млад е...но той сам си го е направил и трябва да си понесе отговорността.

28

Анонимен

преди 3 години

Тук яко се цензурира в полза на престъпника. Срамно!

27

Моканина

преди 3 години

Колко мъка има по тоя сват, боже!... - това си мисля, като чета коментарите.Заслужавате си и ГЕРБ, и каскет, и ***, и В. Симеонов, и В. Сидеров, и Каракачанов, и Марешки.Колко от вас са безгрешни?

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Дрогираните са 10 пъти по- опасни. Пиянката рядко ще настъпи п..ала до ламарината, по- скоро ще кара кротко и внимателно за да не бие на очи.

25

GG

преди 3 години

Нали беше голямата работа с джипа и 100 + градско ?! Сега защо реве за вкъщи като малко детенце ?!

24

Анонимен

преди 3 години

Редовна храна, редовен секс....И то е за хора правено това панделата.

23

Анонимен

преди 3 години

И утре да се забиеш в друг автомобил с 200?Дрогираните сте по-опасни и от пияните май.Не, мерси!

22

Ботев

преди 3 години

Прав е, пуснете го! Достатъчно лежа. Дайте му втори шанс.

21

Анонимен

преди 3 години

По-важното е дали неговите родители няма да му дадат нов джип.Направо самосвал му дайте да кара момчето има един модел на Волво или Сканиа ли беше 60 тона за рудник с изкуствен интелект.Хем ще се вози а като се надруса компютърът ще поема управлението.Кабината е голяма и ще има място за всичките му приятели и торби с материал.Освен това е ярко оранжев с джи пи ес като се направят да не знаят къде са мамичката и татенцето да получават кординати на смартфоните си.