31

37

преди 3 години

Глупости

30

Анонимен

преди 3 години

Притежанието носи страдание (става въпрос не само за пари). Освен, че отнема много време и енергия, заиграва с егото и пуска човека по стръмната пързалка на сравнението с другите ("адът- това са другите") и обричане на вечен вътрешен огън.

29

Анонимен

преди 3 години

Парите са най важното нещо когато ги нямаш, но когато имаш достатъчно стабилни доходи, добра заплата , приоритетите стават други и парите губят значение си,но големите пари не ти позволяват това защото стават приоритет сами по себе си, и няма време за важните приоритети в живота, трябва гъвкавост да се постигне баланс,на това човек обикновено се учи , но бързото учение не е лесна работа за никой ,защото нямаш елемента стъпка по стъпка .

28

do Гаро

преди 3 години

Каза човекът с 2 лева в скъсаните си дънки

27

Анонимен

преди 3 години

Когато беден човек спечели милиони от тотото в цивилизована държава, е щастлив.Когато беден човек спечели милиони от тотото в България, го обявяват за психичноболен, взимат му парите и после го самоубиват.

26

Гаро

преди 3 години

Първо: това не са кой знае колко много пари и второ,нямаш ли акъл, ще имаш винаги проблеми...

25

Хемус

преди 3 години

Това само от тотализатора и прокуратурата са го изкарали психично болен!

24

Анонимен

преди 3 години

Доказателство че богатството е непосилно бреме за простотията !

23

Анонимен

преди 3 години

По-добре богат и нещастен, отколкото само нещастен или недай Боже беден и нещастен.

22

Анонимен

преди 3 години

на този мутрите са му взели парите още като са го настанили в психиатрията(някой с връзки в районната прокаратура го е уредил, проверка им направете на тези!) Може и нищо да му е нямало, кой алкохолик играе тото, вместо да си купи алкохол???

21

Обективно

преди 3 години

ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ПАРИТЕ НЕ НОСЯТ ЩАСТИЕ. ОСОБЕНО - ЛЕСНО ИЗКАРАНИТЕ.

20

Диабло

преди 3 години

Ако беше с турско име нямаше да го напишат еничарите !!!

19

Анонимен

преди 3 години

"Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му."Мхм, ако е вярно просто като е разбрал, че е спечелил, си е казал, "а, как ще му дам аз на тоя толкова пари, аз съм по-заслужил" и го е прецакал.Нещо като червените тук, които са готови да краднат, защото са "по-заслужили".Най-обикновен крадец който пари са го ударили по главата.

18

Анонимен

преди 3 години

Името му е написано и селото в което живее. Това в една бандитска държава като България не би трябвало да се разрешава. Друга работа е на запад, в Испания например има полиция (която не е част от мафията като в Бг), има държавна защита срещу измамници, изнудвачи

17

Некъф

преди 3 години

Парите не са за всеки. Дори аз самия не знам какво да правя с толкова много пари. Всеки *** ще ги затвори в недвижими имоти и до там!!

16

мда

преди 3 години

Всеизвестната българска приказка "Акъл не искам,пари ми дай"И като му дадеш пари на един ***,края винаги е един и същ,затова пари на *** не трябва да се дават,все едно ги хвърляш в дупка.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз рекох че е Пеевски..пък то..

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13В Испания да, но го написах понеже и на нея бяха приписали такава съдба. Познавам вече бившите й съседи, сумата, която спечели е умопомрачителна и на пръв поглед проста, но си осигури и правнуците, оправи си зъбите и живее спокоен живот. Така, че има и положителен пример.

13

танер

преди 3 години

по лошо от богатия е бедния да стане богат

12

Tawq

преди 3 години

Горкия човечец ....