51

Анонимен

преди 3 години

Макетата по скоро ще прегърнат албанците,отколкото нас.Прав им път,крива им пътека.*** ли те майко македонско,защо ни гураш у гърбину.

50

Саше Великиот

преди 3 години

Македонците са диви татари и бесни варвари. Шумна сбирщина от нискоинтелигентни азиатски крадци с дръпнати очи. Те нямат място в ЕС, тъй като не принадлежат към европейската раса. В Европа жълточерни косоглази монглоиди НЕ приемаме.

49

УМЕН

преди 3 години

Мъчително и болезнено ще е завръщането на мъкедонците към българската им същност. Но такава е съдбата на всеки предател, родоотстъпник и отцепродавец.

48

Отговор

преди 3 години

Повече нито една балканска държава няма да влезе в ЕС без наше разрешение. Точка.

47

Гюбри Педалкоски

преди 3 години

Ке я гледувате европската уния през крив макарон, братя фиромистански татаре. От напрегуванйе ке ви се доизопнат очите и хептен на монголе ке замязате.

46

Анонимен

преди 3 години

До Неделчо Миленкоскии двадесет пъти да напишеш думата вето с огромни букви,това няма да реши проблема...всички много добре знаем,че сърбия ще влезе в ес преди македония и това е плана на гърция а не вашия...в този смисъл вашето ВЕТО се обезмисля...ако искаме да има мир на балканите то трябва да унищожим двата руски проекта за контрол на балканите-сърбия и българия!

45

Чингиз Мъкедонецо

преди 3 години

Европо, Европо, земльо мънкейдонска оти си тако далече от нас бедните, но силно прости антички гюбрейедещи татаромонголи?

44

Че то МО е

преди 3 години

с по голяма численост от войската ни!? 300 човека си мачкат задниците, затова този толуп се е наклал като прасе!

43

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Единственият малък шанс Мънкидония да види ЕС е да признае че е отцепила се от България сепаратиска област и чрез кримски референдум да поиска анекс. Тогава евентуално може и да разгледаме молбата им за членство.

42

Неделчо Миленкоски

преди 3 години

Само ВЕТО! АМА ДЕБЕЛО, ЧЕТВЪРТИТО И БЕЗ ВАЗЕЛИН! МОЩНО ЦЯЛОТО ВЪТРЕ, СУХО СУХО СУХО. ВЕТО ДО ДУПКА И ВЪВ ВСЯКА ДУПКА. ВЕТО ДОКАТО МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ НЕ ИЗРЕЦИТИРА АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ КАЧЕН НА СТАТУЯТА С КОНЯ!

41

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Епа правил си тука, ама па маке бил е бyлгарин и тогава!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонименбългария е геополитическо недоразумение на русия...някои руски историци смятат за огромна грешка създаването на постотоманска българия вследствие на руско-турската освободителна война...

38

Анонимен

преди 3 години

Македонско девойчеееее ааааа ААА ааа ааааААААА аааааааааа ААА аааИ само това чувам, като някой ми приказва за македония.

37

Change my mind

преди 3 години

Българин = македонец!

36

Анонимен

преди 3 години

Ние сами не си признаваме историята, яростно отричайки тракийския си произход и упорито искащи да се изкараме някакви чергари от азиатските степи, пък се сърдим и подиграваме на македонците. Те поне не са си забравили произхода, колкото и да го преекспонират понякога.

35

Анонимен

преди 3 години

- Хей, ***!- Е па не сме па!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонименняма по-големи сърбомани от българите...сърбоманията е дълбоко вкоренена в съзнанието и народопсихологията на българина.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонименгорката жена как ли търпи такова туловище вкъщи...пърдящо,скимтящо,вонящо...че и мрънкащо!

32

Анонимен

преди 3 години

То сега е много хубаво в Сърбия. И Косово дето викат че е Сърбия повече е било българско владение отколкото сръбско. Кучето скача според тоягата, щом не става с добро нека постоят като сиво петно на картата макетата, за да имат време да осмислят какви са били.