46

До 42

преди 3 години

Инсталирай си кирилица.Прав си за мерките.А хората тук си пишат за разтоварване на психиката.Като цяло повечето от критикуващите мерките са наясно с тях и най- вероятно ги спазват.Виж за пример човека, който се възмущава от цената на маските.Явно има желание да спазва мерки, но му липсват необходимите практически насоки.Медиите трябва да го правят.Те обаче се плъзнаха по направление да оспорват всичко.БТВ сега плаща със здравето на персонала си тази погрешна медийна политика.

45

Павката

преди 3 години

В частните болници се лекуват бизнесмени, техните любовници, деца и родители. И се плаща яко. Шефа изкара короната за 3 дни в тузарска болница и за него са се грижили като пеленаче. Нищо не е разбрал.

44

До43

преди 3 години

Абе то хубаво ще затворим всичко,ама ПаПу откъде?

43

Шенол

преди 3 години

Нещата отиват натам, че лечение и достъп до апокрифните антибиотици - ремдисивир и подобни ще има само за отбрани хора. Дали ще са на еднаква основа - мутрите и обикновенните бачкатори? Това момче н а 33, което си замина в София е бил обикновен работник, дори не е бил приет в болница. Никакъв шанс. Пазете се... Държавата няма да ви опази

42

До 32

преди 3 години

В кой век живеешОткъде ще вземеш медици за тия хиляди нови болници?И още при болест,която няма етиологично лечение, какви резултати ще постигнеш.7 милиона легла ли ще разкриеш?Аман от плановици.Затваряйте всичко.Солени глоби за неносене на маски и парите от глобите - за заплати на още проверяващи.

41

GeStaP

преди 3 години

4udq se kak nito edin ot draskastite tuk ne potarsi vina v besotgovornostta na horata kato neispalnenie na rasporedbite,nenosene na maski,prasnuvane v satvoreni pomesteniq -restoranti,klubove, protesti predimno v Sofia i t., i t.n. vseki tar4i v bolnicata pri naj-malkite oplakvania ,a tova 4e tam sarasqva personal ne go interesuva. Kato ni satvorqt-sasto ni ograni4avat,kato ne ni ograni4avat - nisto ne se predpriemalo, aman ot neblagodarnici.Vseki da pogledne vatre v sebe si predi da tarsi vina.

40

Kiro-тариката

преди 3 години

Няма пари за тестове и за болници, верно че ЕС ни даде доста пари, но те свършиха преди да стигнат до тестовете и до болниците. Сега народа да си наляга парцалките и при нужда да ходи да си плаща за тестове, а защо не и за болниците да ги приемат? Така ще се подобри положението и на болниците, защото ще влизат свежи пари.

39

До37

преди 3 години

С тая"справка"можеш да си избършеш задните части!Хирургични Маски за еднократна употреба от Китай при поръчка над 100 броя идват тук на цена под 0.09 стотинки за брой с безплатна доставка!

38

До 36

преди 3 години

Хората ходят по болници,а като ги приемат се почва ,, източване на касата,,Не трябва да ги приемат в болниците. Касата да си пазим. В къщи да си стоят хората и да пият - чайчета.Много чайчета да пият и някое аспиринче, ако трябва.Да прецакат докторите е целта на тези съвети.Не ги давам аз.Аз смятам,че и досега никой не е ходил от хубаво да лежи в болница.Няма и сведения под строй да са ги вкарвали да им правят операции.Ама пропагандата го твърди.

37

гербисто-патриот

преди 3 години

Удри здраво, да се научи този народ че и само със сопа можем да управляваме. Удри и мачкай, да видят как нямало да работят, като заиграе сопата ще работят и хорца ще ни тропат дори.Удри и мачкай.

36

До 30

преди 3 години

,,Алоо..,,За сведение 20лв. е кутия с 50 броя маски.Маски по 10 ст. в последните 10 години не е имало.Миналата година бяха по 35 ст.Сега са по 40 ст. Има и по 75 ст.Има и маски по 5 лв,които могат да се ползват една седмица,ако спазваш указанията и ги дезифекцираш след сваляне.С маски софиянци ходеха още преди пандемията,запади фините прахови частици.Лично аз дишам по- добре с правилната маска, защото не пропуска прахоляка

35

Анонимен

преди 3 години

До Личен лекарЛекуването по телефона води до това хората да искат да ходят директно в болниците.Преди това когатго хората ходеха в кабинетите на личните нямаше такъв проблем.

34

Анонимен

преди 3 години

Докторите трябва да имат право да връщат безсимптомни пациенти с ковид 19.

33

Личен лекар

преди 3 години

Проверете и личните лекари.Стига са лекували по телефона!

32

dreamer

преди 3 години

Този човек е нагъл до мозъка на костите си ! Поредният технократо-фашист !

31

Анонимен

преди 3 години

Чудя се дали 4-те милиарда дадени за непроизведени самолети щяха да им стигнат за да обособят и оборудват ковид болници в областните центрове на държавата, вместо да разкарват легла от 70-те години на миналият век по спортните зали. Дали щяха да им стигнат за масово безплатно тестване, защото на всички ни е ясно, че пандемия с платени по 120 лв теста от най-бедните граждани на ЕС няма как да се пребори.

30

До 21

преди 3 години

Стига с тия китайци вече.Построили,щото нямали дотогава.Тук има построени, пък не действатЗащо в Правителствена болница няма covid отделение?Защо всички депутати се мъкнат във ВМА и обикновени хора не могат да припарят там. Айде да не са толкова обикновени. То и военните от резерва не обхващат, заради такива като Нинова,Янаки Стоилов и сие.

29

...

преди 3 години

Слагай маска вика. Ква маска да слагам ве? Тоя паарцал мислиш ли че ще ме предпази? Частиците на вируса са много по малки от частиците на дим. А дим през маската се усеща... и ти ще ми казваш че ще ме предпази от вирус??? Носене на маски, не е мярка а подигравка. Цените на обикновените маски, дето бяха по 10 стотинки, сега са по левче в аптеката, алооооо. Кой произведе толкова маски и сега трябва да ги продаде? И мерките ще са маски. И веднага станаха по 1 лв. щот са задължителни. Ей, гладнициии

28

Анонимен

преди 3 години

Вместо да мобилизира ресурсите на държавата материални, финансови, информационни и човешки за да се подготвим за свърхескалацията на вируса, премиерът като инфантилен пубертет се разхождаше из страната със своята джипка, виждаше друга реалност, друга България, друга ситуация, наричаше носещите маски страхливци, наперено парадираше с неносене на маска и мяташе нашите пари, парите на данъкоплатците и парите от нашето бъдеще, през прозорчето на джипката.

27

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте за 2 месеца.Грипът ще ви изненада