13

Анонимен

преди 3 години

1 опаковка дезинфектант и течен *** в класната стая не са НИКАКВИ МЕРКИ!!!

12

хм

преди 3 години

Едни учители се спасяват, а други са на първа линия!Тоя знае ли как го мразим?

11

ГЕНОЦИД

преди 3 години

ХАЙДЕ 3-А И 4-А СЕДМИЦА НА НОЕМВРИСРЕДЕН КУРС ДА СА НА ДИСТАНЦИОННО!

10

Анонимен

преди 3 години

До аман от недомислициВсички деца след 10 годишна са опасни.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз работя в горен и среден курс.Изкарвам14 часа в среден курс и 6 часа дистанционно в празната класна стая. Не мога да се прибера у нас, преди да започне часа в горен курс. От тази седмица ще карам и дистанционно с клас от среден курс , който ще бъде под карантина. Значи - отивам на работа с градския транспорт, карам часове и свободни заради карантинирания клас, карам от 13.30 в празната кл.стая с горен курс, прибирам се с градския транспорт и от 16 или 17 часа - с карантинирания клас.

8

Родител

преди 3 години

Децата ни Министре ,не са играчка като се счупи може всеки родител да си купи.ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО.!Замислете се в МОН.

7

Анонимен

преди 3 години

"Министърът обяви, че не се предвижда затваряне на детски ясли и градини"ЗАЩО??? Там вирус не вирее...

6

Анонимен

преди 3 години

Ако това го бяхте направили още в началото нямаше да има червени зони и щяхме да сме с 4% заболеваемост, а не като сега 23%, но цяло лято проспахте и после почнахте да обяснявате как сте предвидили всичко и сте взели мерки.Какви мерки? Шише дезинфектант поставено на бюрото в класна стая с 26-30 ученика, които освен това се блъскат и по градският транспорт още час, два дневно. Хигиенистка забърсваш а с един *** цял етаж. Това ли са ви мерките?

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва в тази държава да има приоритети на човешките ценности; живот, здраве, образование, икономика и т.н. За по-голямата част на образованието има алтернатива: ДО. Можеше да бъде и по-добро, ако министърът цяло лято и есен не се занимаваше с упражнение "сметка без кръчмар". По каква логика, без да знаеш накъде ще отиде ситуацията ще даваш обещания за присъствено. Ама във Франция били на училище. Да, но са нон-стоп с маски навсякъде от 6 год. нагоре. А и там ина други места очаквайте ДО

4

стига паника

преди 3 години

Пускайте децата на училище!!!

3

Никакво училище

преди 3 години

Вече всеки 30 е болен или заразоносител, със или без симптоми. При масово заразени учители и класове под карантина, какво по-точно се очаква да се случи при събирането на много хора, за много часове!?! За една седмица, още много умишлено заразени-това ще е резултата от акцията.

2

Никк

преди 3 години

За 8 мите класове на езиковите гимназии това ще е пропусната година . Как ще бъде компенсирана? Трябва да се мисли конкретно за всеки етап от образованието. Да се правят анкети сред заразените имат ли деца, на каква възраст , какво работят и посещават ли заведения , за да е ясно къде е най сериозния риск.

1

Анонимен

преди 3 години

Осмокласниците трябва да тръгнат реално на училище.