266

До 272

преди 3 години

272Мнениепреди 21 минути 1 5Най-хубавото е, че протеста продължава в ума на хората. ГЕРБ си изпяха песента, всички им се подиграват. ##################Подиграват им се само в кухата ти кратуна.Не виждаш ли ,че проституиращите нямат подкрепа от нормалните хора. И за това останахте 10 лу мпе на.

265

Анонимен

преди 3 години

Какви протести!?Два файтона червени отрочета.Който е некадърен ,винаги ще си остане такъв.КомунизЪма свърши.Трябва да се работи.

264

Лятото на Божков

преди 3 години

А сега е ред на юмурука да се маха. Божков ще каже.

263

Най-накрая

преди 3 години

Отровното трио отрови протеста.

262

Мнение

преди 3 години

Най-хубавото е, че протеста продължава в ума на хората. ГЕРБ си изпяха песента, всички им се подиграват. Най-лошото е, че забавиха развитието на държавата и взеха милиярди заеми, които децата ни ще изплащат десетилетия. ГЕРБ вреди на всички ни, трябва да ги отстраним от властта поради некадърност.

261

Пян_Гъ

преди 3 години

Не че ГЕРБ са идеални, но няма как да не спечелят убедително на фона на "алтернативата": от едната страна БСП+ДПС, а от другата ковчези/бесилки/чували на Триото + Учиндолската офшорка и Костинбордска. *** то трябва ептен да си на психо лекарства, та да избереш такова нещо пред сигурното, европейското, диалогичното, човешкото, център дясното. Пък и броена пара (Белград, Дубай) бързо свършва и няма да има кинти за изборите... Мафията е по арестите... *** така е, не може вечно.

260

Колега ?

преди 3 години

До ТонкатаЕ, щом сме доволни от образователния министър, април месец пак да е той.

259

Тонката

преди 3 години

До ПротестиращиБойко нема събаряне бе,не разбрахте ли,че всички обединени срещу него пак сте малко:):):)

258

Протестиращи

преди 3 години

Спокойно, министър Вълчев събори правителството!

257

Анонимен

преди 3 години

Колко ,трябва да си *** за да тръгнеш след президентчето ,триото и червената п***пл***ч.

256

1

преди 3 години

черепа спря парите и бабикянците угаснаха.да не говорим и че азерите ги бият като мачка в дувар.

255

Анонимен

преди 3 години

До 261Аз също никога не съм гласувал за ГЕРБ, но на предстоящите избори имат моя глас. Такава простотия отвръщава, значи всичко върви в правилната посока

254

Бай Курти

преди 3 години

Аз също съм за промяна на системата но,като гледам алтернативата съм принуден да си дам гласа за ГЕРБ.

253

Протестиращ

преди 3 години

Бате Генчо,защо ни изостави!?Сега кой ще ми дава 50 лева да кряскам срещу Бойко!?Бях сметнал ,че до март месец щях да кеширам прилична сума. Пък и бира и кебабчета йок.

252

Гробовното Трио

преди 3 години

Подаде оставка Врнсеремос :)

251

аз съм 255

преди 3 години

Никога не съм гласувал за ГЕРБ.Но сега чакам изборите. Ако ги дочакам ще отида и ще дам доверието си за ГЕРБ.Такъв пиар направиха на ГЕРБ от Триото & Радев и клиентите на прокуратурата,че дори не е сънувал чичо ви Бойко за този успех.Защото това си е успех за Борисов.Той спечели без да влиза в битка.Остави ги да се наиграят и да се изложат в цялата им светлина.Това не знам дали е било тактика,но сега изглежда е било ход към успеха.Бесилките,ковчезите,храната,езика на омразата-брутално отблъсква

250

изгонени?

преди 3 години

Доста деца на комунисти се махнаха. Аз познавам доста. Защото тук бяха свикнали на добра лапачка, а партията-майка се боядиса и не можеше вече да ги хрантути. То и няма с какво!

249

Анонимен

преди 3 години

До 254Покай се братле, че да не получиш един герберски отзат

248

Анонимен

преди 3 години

Бабикян- на кой ни оставяш сега. Няма да чета всяка вечер как се събирате милиарди и протестирате. Ще ми липсват вечерните емисии от въстанията, денонощните репортажи с палаткаджийте. Сега какво ще правя кажи ми.:)))))))))))))))))))))))))))А иначе....... не мисля че някой ще плаче за вас, измисления "протест" и заблудените овце дето излизаха вечер да разтъпчат на паветата. Особенно няма да ми липсват ония дрогираните.

247

не комунистите

преди 3 години

- а коронавируса е прероден комунистически нов щам! Господ си знае работата!КОВИД-19 ще победи БКП....-дамо една малка животинка!