17

Анонимен

преди 3 години

Властта наистина не знае какво става в низините. Трябва да бъде сменена.

16

Инспектор

преди 3 години

Лични асистенти с 930 лв. заплата...! Браво бе. В БАБХ Враца има свободни места за вет. лекари и технолози , но няма кандидати за 700 лв.И не само там.Нали държавните служители били с много високи заплати.

15

ядосан

преди 3 години

Лъжете Сачева! Хвърляте прах в очите с голи обещания! Всичките ви антикризисни програми са нефелни.

14

Анонимен

преди 3 години

от къде *** парипари само за производствоинак е наливане в бездънна яма някой да си пълни гушатакато дадеш на шефа на хотела да не си мислиш че ще ги раздаде на персоналаа и поддържане на дейност с неясно бъдеще си е чиста загубада приготвиш хотел става за дни а да направиш произвидство трябват годиниама то от крадене и пълнене на гуши на вас не ви пука - да раздадем та и ние да вземемтова го играете 10 години- то не бяха кюлчета и евро мястото ви е по стълбовете

13

Анонимен

преди 3 години

Явно бизнесът е по изгодно да не работи и да получава помощи . Въпросът е от къде ще ги получава . Или ще бъдат раздадени шкафчетата с банкноти по 500 евро :)

12

Анонимен

преди 3 години

Вместо да купите още линейки за бърза помощ, вместо да обучите персонал и повишите заплатите им, шефа ви джиткаше с джипката и пръскаше милиони от прозореца.Отделихте и едни милиарди за 8 самолета, които ще стоят в хангарите ако дойдат и когато дойдат.Тези милиарди можеха да бъдат използвани ного по-рационално, като се подпомогнат хора, бизнес и т.н.НЕ знам как ги пишете с разум, когато това нешо ви липсва.

11

До 11

преди 3 години

Може би си прав и малко емоционално писах. Трябва да се спасяват служителите, а не собствениците. За тях и сега и тогава си има пътеки и трудова борса от която да получават пари. Притеснява ме сегашната власт, която притисната в ъгъла раздава моите и вашите пари наляво и надясно купувайки си народна любов.

10

Анонимен

преди 3 години

Боко и Цачева дизайнерите!?

9

Анонимен

преди 3 години

Преди 4-5 месеца дадохте 75 милиона на една колекторска фирма. Какво стана с Мавродиев и защо всичко се замаза?

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Какво общо има това със сега? И ти какво искаш? Да се повторят старите грешки, само защото ти си бил прецакан, че сега да не се размине и на другите ли? Като дъртите дебелаци, дето ревът за 3 години казарам си - защото на тях им е било прецакано, нека сега на всички да им е гадно ...

7

Анонимен

преди 3 години

Това не е нова идея. Тая идея ВСЕКИ я каза още февруари. Когаот народът ви каже, изпълнявате!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва обаче да се дефиренцира кое точно е бизнес да алкохолиьмът и пушенето на наргилета бизнес ли е Хвърлиха толкова пари за спасение на манджи цигари и алкохолно опиянение а не можаха да спасят бълг.село и селскостопанство

5

Анонимен

преди 3 години

И на тая баща и ли е багерист или има средно?

4

Анонимен

преди 3 години

А тоя с минусите дето цъка да изхвърля кофи! Акъла на мутрите стига само блок да построят или кръчма да направят. И яко риванье!

3

Jvuvjvjvhv

преди 3 години

Е сега какво крадене ше паднееее

2

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда! Така си е супер! Вярно, че нито аз нито някой мой познат, освен Домусчиев не е взел и лев помощ, ама пък така ще има за вашите хора и фирми!Да живей Будителят от Банкя!

1

Анонимен

преди 3 години

Не знам само 2008г при финансовата криза защо не ми платиха кредита като затворих бизнеса?!