14

Ястребител

преди 3 години

До Анонимен 15Трудно е да си турчин, защото трябва срещу цял свят да се изправиш!Още по-трудно е да не си турчин, защото срещу турчин трябва да се изправиш!Само турчин може да знае какво чувство е тоава да знаеш че в жилите ти тече турска кръв!

13

Ястребител

преди 3 години

Защо геронтофилът Макарончо е вбесен на Ердоан?Защото където си навря носа, Ердоан го срита по гъззаа! Примери бол- аха ти Либия, ей ти Сирия, погледнете Карабах, провал в Ливан, ситуацията в Мали, ритници по макарочовия задтнник в Сомалия и Етиопия, яки риттници в източното средиземнорие и т.н. След толкова шамари горкиятт се ошашави и запелтечи. На никой му не стиска хаалкаата да се изправи срещу Турция самостоятелно и затова се опитват да се съберат на глутница хиенните.

12

Анонимен

преди 3 години

Общото между САЩ, Руссия, Франция, Гърция, Израел, Иран и Саудитска Арабия е че всичи са набрали на Турция.

11

а бе смелчага

преди 3 години

До Ястребитела защо когато има проблем сте като ромите и за нула време се събирата по 20 човека срещу един ??? ами защото нямате т.оп.ки за това !! като някакви хиени сте и сте смели само на глутница но като опре ножа до кокала и свивата опашка или виката родата да ви помага. ако една 500 млн европа реши ще ви върне от където сте....да не говорим за руснаците които за сега ви търпят защото имат интерес нооо кръв вода не става

10

Анонимен

преди 3 години

Съюз, в който макронщината, меркелщината и боковизмът са на почит, не може да оцелее. ЕС с тази политика е обречен на изтощение и вътрешно самоизяждане.

9

Ястребител

преди 3 години

Този геронтофил Макарончо се изживява на наполеончо, и накрая и той ще завърши в клетка с решетки, ако е късметлия. Пък може французите да изкарат гилотината и да и обършат праха.

8

Анонимен

преди 3 години

Ердоганя го лашкат от всички страни, понеже е много ербап.

7

Ястребител

преди 3 години

Една ялова жена и един геронтофил решават съдбата на цялото Аврупа, половината от която се състои от епилирани мъже и другата половина от брадати жени. И тръгнали да се репчат на султан Ердоан.

6

бе турците

преди 3 години

май ще настъпят мотиката . те доста разчитат на либералните европейски политици но десните радикали постоянно печелят привърженици и накрая като им писне на хората ще си изберат хора с мустачки да разчистят континента. за 2-3 месеца ще се организира една голяна екскурзия в различните държави...бай тошо паказа как става и готово. турците при майка турция а европа на европейците. така никой на никого няма да пречи и ще живее според разбиранията си

5

Анонимен

преди 3 години

Алоууу ЕС ,а вие Бай *** да сте питали та да осъждате ???

4

Турцистан

преди 3 години

Трябва час по, скоро да бъде изключена от НАТО, след това Русия ще се пофрижи за останалото

3

Дрън-дрън ярина!

преди 3 години

Като се съберат "осъждат" ама анонимно, няма имена, можи би с изключение микронестия. Той вече много задълба нещата и може да си говори направо. Ама другите си потрайват, защото многомилионните турски арбайтери във всички държави от западната част на Европа са силен коз за Ердоган. При него са и 6-7 милиона бежанци от Сирия и Ирак и ако ги пусне - не ми се мисли.

2

Анонимен

преди 3 години

Ердоган е смел водач и страхливите кучета от ЕС ще му лапат шланга. Трайте там клоуни

1

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 3 години

Ердоган с 1 ръка, ще отнесе жендръчетата в Брюксел!