14

85245

преди 3 години

Не е нужно да се връщаме век назад. Напредналата наукаа да гледа напред, защото се задават вируси и бактерии, спали в полярните ледове хиляядолетия, а сега с покачването на температурите се събуждат. Те са непознати за организма на съвременния човек.

13

Анонимен

преди 3 години

Баба ми ми е разказвала колко страшен е бил тогава грипът и колко нейни приятели са си отишли.Тогава се е вярвало, че чесънът излъчва аромат, който убива бактерии и вируси и много хора са носели торбички с глава чесън на вратовете си.

12

Анонимен

преди 3 години

Смъртоносната втора вълна на испанския грип започва след като се провежда масова ваксинация на войниците които тогава са на фронта по време на първата световна война.Всеки ваксиниран става потенциална жертва на грипа,.

11

до 11

преди 3 години

Не чака наследство. Отказа се от наследство. От 24 години живее в Испания. Идвал си е само 5 пъти в България.Поради медицински съображения не препоръчва ваксина против грип на възрастни хора.

10

Анонимен

преди 3 години

Това с плюенето по училище го имаше и в България на едни табели. Имам смътен спомен от детството. "Граждани, не плюйте и не храчете по улиците!" Такъв беше надписа на табелите. Сега всеки храчи и плюе на спирката. Сутринта в 6.20 една жена събираше фасове. Културата е на много ниско ниво. Но аз се успоих все пак като разбрах от една анкета в Европа за миене на ръцете.Испанците и Италианците сега разбрали по време на Ковид, че трябва да си мият ръцето след тоалетна.При българите има надежда :D

9

Анонимен

преди 3 години

Спрях да чета до "В зимния, по-малко влажен въздух, частиците, пренасящи вируси, могат да се задържат по-дълго."Как може такова невежество?!

8

Анонимен

преди 3 години

До 10да не чака наследство?

7

Анонимен

преди 3 години

Брат ми е лекар и не препоръчва на майка ми (74г.) да си постави ваксина.

6

това е фак нюз

преди 3 години

Всички знаем, че испанският грип(подобно на Ковид19) е измислица на "правителството в сянка" , $орос, илюминатите и не на последно място е било предтекст Бил Гетц да чипира хората

5

Маската

преди 3 години

Защо не се осигоряват маски ,нали по конституция,държавата е длъжна да осигурява ,,!

4

Анонимен

преди 3 години

НИЩО ОСОБЕНО. СЕГА ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ПО-РАЗВИТИ Е ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ.

3

Stoyanov

преди 3 години

Тогава едвали са четяли в телефоните си и по интернет как затварят всичко. И фирми (вносители) за маски не е имало. Какво информационно затъмнение А?

2

Анонимен

преди 3 години

СИЧКИ КЕ УМРЕМ!

1

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интерсува кво е било някга. Сега смче 21 век