290

Анонимен

преди 3 години

Гледа мръсно и тъпо. Плаши ни! По-добре да плаши гаргите и скорците на бостана, ама и те едва ли вече ще му се уплашат.

289

Платени тролОве

преди 3 години

платените герберясали *** се познават по1.Искат съд и затвор за 'фигуранта' - без аргументи , просто им е лозунг. Че Радев е путинска пионка е ясно ,ама дори на Каскета му обясниха ,че президента има имунитет.2.Лозунги тип - "Бойко Ша Ни СПасИ от КомАнистите" (все едно Бойко не е комунист)Естествено събирани от кол и вЪже - толкова простеещи ,че правят лоша услуга на Бибитко.

288

Тихо!!! Той пише!!!

преди 3 години

Скрит зад коронавирусна карантина, ББ пише Конституция.

287

Анонимен

преди 3 години

Елементарен сплетник.Не мога да си представя колко пр ост трябва да е човек, за да му се върже на този.

286

До ОСТАВКА, СЪД, ЗАТ

преди 3 години

316,"ЗА БЕЗХАБЕРНИЯ ФИГУРАНТ"да, тоя от снимката горе е точно такъв.

285

Анонимен

преди 3 години

Царвулковщина!Тоя вече няма друга дъвка, освен да напада лично и детински президента. Все едно му е изял десерта вилица.Не си вижда сам *** ***, тръгнал чуждите да сваля.На всички ни омръзна от тебе, човече!Само платеният ти тролаж по медиите още пише дитирамби в твоя чест!

284

ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР

преди 3 години

ЗА БЕЗХАБЕРНИЯ ФИГУРАНТ

283

велик лъжец!

преди 3 години

Много майсторски лъже и само за това ще гласувам за него и Герб!!!С лява ръка гали а с дясна си го вади! Тато номер втори!

282

Фигурантинът

преди 3 години

чака инструкции от черепа.Той РЗИ и здравни министри не слуша.

281

Словянин

преди 3 години

Бойко е мъж.

280

Анонимен

преди 3 години

Тулупът е толкова нагъл!!!Че нали неговата карантина бе свалена, и се шматкаше насам натам та изпозарази американското посолство. Че нали той бе тулупа, казал "Който се страхува, да носи маска!". Че нали негова бе задачата, държавата да се подготви за пика на ковида през зимата.

279

Анонимен

преди 3 години

Спри се, човече... Твоята карантина също беше отменена...

278

Анонимен

преди 3 години

Е кой си ти, да "уволняваш" шефа на РЗИ. Тва съвсем прилича вече на тоталитаризъм

277

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

И ако има законно право, за което не вярвам, защо не накажете Президента за евентуалното прегрешение, какво ви пречи, цялата власт и държавна машина, барабар с ИНСТРУМЕНТА Му е във вашите ръце или казано народному и ножа и хляба са във вас!!!! Щом не го правите значи Президента не е виновен и бай *** си шляпа дежурното ШМЕНТИ КАПЕЛИ..... Да не забравяме, че Тиквуций е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!!!Във всички страни с въведен някакъв ограничителен режим заради епидемията, при влизане или излизане се изисква ПИСИАР тест и с това се доказва дали си или не си болен или преносител на заразата и П

276

ОСТАВКА, БЕ!!!!

преди 3 години

1. Неговата карантина беше отменена също. 2. Той се оказа позитивен и дори разболя някакъв кмет, с който се е срещал. Радев си е здрав.3. Толкова ли е долен, че не може да спре да сплетничи поне за 2-3 дни.

275

затова

преди 3 години

пРезидента е божествен. Коронавруса е за простолюдието.

274

Анонимен

преди 3 години

Нагъл ...

273

По-спокойно,

преди 3 години

Румбата е само един Фигурант - да не го взема Бойко толкова на сериозно !

272

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Искам да го видя тоя уж мъжага Бойко сред протестиращите срещу него!Защо не иска да се види и да разговаря с хората?Лесно е с охрана,но от какво се страхува Боко?Ако това което написах не бъде изтрито,има надежда за България.

271

ще го намерят

преди 3 години

Така и не разбрах защо Бойко Борисов винаги изглежда злобен,тоест,в безмисления му поглед личи липса на каквото и да е.Все е сърдит, а и всички са му виновни???Той е прав дори и когато е легнал и спинка сладко.