23

Зозо

преди 3 години

Този е поредния комунистически лъжец, повдарящ думичките на Корнелия. Няма кой да му се върже вече. Март месец на изборите БСП 10%

22

Анонимен

преди 3 години

Возя се аз в градския транспорт, и много пъти наблюдавам следното: качва се възрастен човек, без маска, хваща се за дръжки, седалки и т.н., и по някое време се сеща, че трябва да сложи маска. Започва да се бърка по джобове, чанти, намира нещо, приличащо на маска за еднократна употреба (вече пожълтяло от носене), слага си този *** на лицето, като разбира се, през това време си опипва лицето с тези същите ръце. Правете си изводите откъде е пикът на заразени...

21

Анонимен

преди 3 години

*** комунист, и твоята попара я сърбахме по виденово време

20

аз

преди 3 години

маските носени по 5 месеца определено повече вредят отколкото помагат. Защо според вас е тоя бум на пневмонии - от маските дето си дишат хората бактериите обратно.Няма лошо да се слагат маските за определени ситуации , но и носенето на парцали по 12 часа на ден вреди повече отколкото помага.

19

Анонимен

преди 3 години

Цялата кондика която иска да изтъкне професора е, че при управление на БСП-то вируси не виреят. Ама то и за хората се отнася

18

Селянин с колело

преди 3 години

Не съм чул в частната болница на професора да се лекуват болни от Ковид.Да разсъждаваш на чужд гръб е лесно.

17

Анонимен

преди 3 години

Dobre che pone urolozite sa hepten tihi i krotki, zer ako vampiriasat i te...moje i s katetri da ni zadaljat da hodime navred :-)...predstaviate li kuku prezidenta rradev s kateter i s protivogaz v estonia ili na shipka?!

16

The Real Бай Иван

преди 3 години

Тоя "професор" да надува гайдата и да се скрие някъде. Нямаме нужда от двама Мангъри.

15

Анонимен

преди 3 години

До до 8Не сме болни на тема безплатно,но все пак живеем в правова ужким държава и задължение на държавата е да осигури предпазнисредства за нейна сметка в подобни ситуации! За подобни цели имаше създаден навремето Държавен резерв.Разблокира се резерва и намиращите се там предпазни средства дори да се продадат на себестойностни цени,ще бъдат достъпни за всеки!Защото едно е да дадеш 50 ст. на ден за десет маски,а съвсем друго са 5 или 10 лв.

14

Анонимен

преди 3 години

Kakvo znachi chesto,Doktore??!! Kolko chesto??!!

13

Анонимен

преди 3 години

Маските не предпазват.То ако предпазваха държавите като Италия и Гърция щяха да са разкарали вируса.

12

до 8

преди 3 години

Румъния ли ще ни плаща маските, а? Държавата от къде събира средства бе ало. Ей с това безплатно ви промиха мозъците. Болни сте на тема безплатно.Няма такова животно като - безплатно.

11

незапознат

преди 3 години

Донякъде е прав професора. Не знам дали птичия и свинския грип са били по-опасни или не, не съм специалист, но при тях нямаше разработен бизнес план. Днес при Ковида има огромен бизнес план на макроикономическо световно ниво и той се прилага. А както е казал Сталин навремето: Смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони е статистика! Не си мислете, че сегашните световни управници са много по-човечни от Сталин!

10

ОХ БЕ

преди 3 години

И тоя изпълзя. Да каже колко е налапал и той от държавната софра. Под ръчичка с Мангъра и...... да не забравят и Бенатовката - еднопосочно където им видят очите, само ние да не ги гледаме.

9

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че цифрите са раздути.Лятото ни тикаха към морето да спасяваме туризма и никой не правеше толкова тестове,а сега изведнъж,когато хората се върнаха от морето,от Гърция,от други курорти се оказа,че имало много заразени.Е кой е виновен сега?И кой ще спасява зимните курорти?

8

Анонимен

преди 3 години

Държавата е длъжна да раздава безплатни маски!

7

Kuncho

преди 3 години

Пълна демагогия! Не съм привърженик на управляващите, но и използването на страха за евтин ПР е много вредно и тъпо.Птичия грип за разлика от Ковид 19 се придава само от птица на човек и не се предава от човек на човек! Затова и заразата тогава се е контролирала много по леко!Тъпо е когато това го казва бивш здравен министър! Става ясно колко е бил в "час"!

6

Анонимен

преди 3 години

Само прочетете последния абзац и ще Ви стане ясно колко "багаж" има в черепната кутия този пишман професор.

5

Off

преди 3 години

И този е коремен хирург-вирусолог. Разбирачи много, ама специалистите са малко.

4

Анонимен

преди 3 години

Каза младежът, който уреди линейки и прием за негови близки, но другите остави да се оправят какво могат.