93

Анонимен

преди 3 години

До Мозък в болниченБраво намери си елементарно-простовата причина за пика на епидемията, измисли си враг, сега следва лов на вещици. Е да обаче в огромната част от страните в Европа и без децата да ходят на училище се там има пик на епидемията - нещо теорията ти сериозно се пропука.

92

Анонимен

преди 3 години

До СТИГА!!!!Е дай да легнем и да умираме, аман от паникьори като теб! Стига вече простотия, стегнете се, живота продължава, това не е апокалипсис. Особено за децата и младите хора, където риска почти нулев, да ги ограничаваме толкова радикално е престъпно. Възрастните хора, при които риска е най-висок трябва да се пазят и при добра воля да се изолират - това е разумното решиние, останалото всяване на паника, от което ще произлязат много по тежки беди за обществото.

91

Анонимен

преди 3 години

Да бяхте им пуснали на децата парното...

90

Програмист

преди 3 години

Всичко да затварят. И КППта да сложат, и вечерен час. Българина освен тояга друго не разбира.

89

Мозък в болничен

преди 3 години

Значи откакто тръгнаха децата на училище си *** мамата, ама вие продължавате да твърдите, че те не са проблем. Ами какво друго се е променило, драги, от лятото до сега? Само разпасаните невъзпитани ученици, които сеят зарази, защото не се пазят. То образованието е важно, ама да има кой да учи, че е за живите по принцип. Ако си *** и невъзпитан, няма да учиш нито присъствено, нито онлайн. Децата с малко повече сиво вещество ще си учат и пред компютрите.

88

СТИГА!!!!

преди 3 години

Спрете да показвате тези абсолютно некомпетентни индивиди. Ситуацията не била сериозна!!!!! А колко сериозна трябва да бъде за да започнат да се прилагат някакви сериозни и адекватни мерки. Спряха част от учениците, сетиха се да затворят баровете и дискотеките, но всичко друго продължава с пълна сила. СТИГА ВЕЧЕ! Пуснете веднага всички ученици в дистанционно обучение. Където е възможно да се въведе работа от дистанция. Работодателите категориччно да не крият болни служители и контактните им лица

87

Анонимен

преди 3 години

88 абе чудя се дали да псувам такива като тебе, има ли смисъл? Хората са рискови не само по възраст глу...па...ко, ами и от заболявания, които им тежат! Разбира се че има много млади хора с рискови за тая чума болести! Дано Господ ни пази, че заразата май я изпуснахме от контрол

86

Анонимен

преди 3 години

Стойчо не е лекувал болни повече от 10 години и е загубил правото да го наричат лекар, докато не държи изпит.Какво ще го слушам тоя.От 20 години го храни фондацията.Чия е тая фондация?

85

Do 86

преди 3 години

В каква рискова група си с дета 4ти клас. Няма как да си на 65+. Готов си да лишиш детето си от развитие, само и само да не би случайно да се разболееш. Големи родители сте, няма що.

84

Анонимен

преди 3 години

Онлайн обучение.Който не може да се грижи за детето си, да ползва помощиПо- евтино ще излезе.

83

Анонимен

преди 3 години

Аман от *** да използваме децата за щит. Аз съм родител на 4 класник и аз и бащата сме в рисковата група. Но господин министъра реши че децата от 1 до 6 клас трябва да са на първа линия. Що за геноцит вече и децата делим.! Онлайн за всички

82

Анонимен

преди 3 години

Младите се срещат с вируса после срещат баба и дядо и проблема на правителството с липса на пари за пенсии се решава.

81

Анонимен

преди 3 години

Стойчо в качеството на какъв ,,отговорен,, другар говори.Стойчо беше участъков лекар, преквалифициран на зам.министър.Намали заплатите на лекарите.Никога не е работил в болница,даже и като стажант- лекар не ходеше на стаж, а се скатаваше.Като какъв ,,експерт,, се изживява.Имам само един въпрос:" Кой финансира фондацията на Стойчо Кацаров,,.В сравнение с шестте апартамента на Цветанов,тоя мушморок е милионер.

80

Ванката

преди 3 години

Точно учебните заведения са развъдник и разпространител на вируса. Лятото като нямаше училище и всичко друго работеше, защо нямаше толкова заразени. Единствената промяна е УЧИЛИЩАТА! Децата вече се срещат не с малката група приятелчета, а с хиляди други деца по коридори и транспорт.

79

Христо Христов

преди 3 години

Младите го носят вкъщи след срещата с вируса.

78

Qwerty

преди 3 години

Вие какви хора сте? Как сутрин се гледате в огледалото? Направо изкопайте една дупка и лягайте в нея вместо всеки ден да се мъчите така. Това вашето не е живот.

77

Зоро

преди 3 години

до македонАбре, неразумни юроде, защо не пишеш на кирилица, сърбоман?Нали вашите Кирил и Методий я измислили? Smeshnik.

76

Анонимен

преди 3 години

Да,но по месеци я няма.Това ще бъде най-красноречивата фактология около опасността на К19.Ако смъртността е подобна ,какво да се стряскаме толкова...В краят на краищата тя е важна.

75

Анонимен

преди 3 години

Този нечовек да го каже това на близките на загиналите родители и учители. И на неминуемите следващи жертви! Мънгароид до лен!

74

Пенсионер

преди 3 години

Нулева учебна година ако не може онлайн.Спасете децата.Няма нищо по важно.