67

Ястребителят

преди 3 години

Беммти и гадното племе сте българите! Дошъл съм ви на гости във форуума, вие ме псувате и гоните! А бе вие сте диви ***, един вид глич в еволлюцита на ***! И пита буллгаропитека кой бил пропищял от тях?! Ами всичкото хора по всичките земни кълбета по всички вселени са пропищели от вазе бе племе гадно и гладно, прокобно и прокажено криводззурлато буггарско!!

66

Анонимен

преди 3 години

Много злобен турчака! Да пусне копие от жалбата и до арменския поп!

65

Маани маани

преди 3 години

А една, дето приличала на *** го погледнала блажно....Тия нрави европейски.....не се търпят!

64

Слави

преди 3 години

Президент и на Турция. Само Слави всички ще оправи.

63

Прав е човека

преди 3 години

Че всеки си шляпа каквото си иска и нивото на политиците много спадна, ама това и за него се отнася.

62

Ердоган

преди 3 години

Е прав,фашизма броди из Европа все още и социална справедливост няма.

61

Специалист

преди 3 години

Туркофилчето изтрещя. Това е добре.

60

Ястребителят

преди 3 години

До ZULUПиши на кирлица и грамотен български език бе дииба майка ви неграмотна буггаропитекска дииба! Марш в котчината си, своллоч балкански!

59

Ястребителят

преди 3 години

До 67Цъ, не ми харесвате българите, ... пък кой ли ви харесва?? Не напразно за 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе прокажено балканско, нали?! И съм се пръждосал от този балкански кенеффистан булГЕЙристан преди много години. Нещо друго да кажеш?

58

Анонимен

преди 3 години

Ми той Ердоган е пълна карикатура. Смях в залата е тоя талибан. Всъщност щеше да беше смешно , ако не беше президент , а сега е просто много тъжно. По голяма карикатура от него са единствено феновете му. Трябва наистина да имаш само две гънки да си фен на този тапир.

57

Леле

преди 3 години

Хайде всички да подадем жалба срещу ердоган (нарочно с малка буква), заради разхищение на оксижен с присъствието му на тази планета

56

Специалист

преди 3 години

Прав е туркофилът. Всеки който се нуждае от психиатрична помощ трябва да я получи. Примерно Дели Ердоган.

55

Кукуригууу

преди 3 години

Много жален, много милен, питайте опозицията в Турция... хахахахаха

54

Тоя

преди 3 години

Па.

53

Специалист

преди 3 години

Ердоган излага Турция. Тя не е Османската империя, а просто голяма държава. Никой в света не уважава това злобно старче.

52

До Ястребителят

преди 3 години

Ей из род, ако ми паднеш ще съжалиш за всичките наглости и гадости, дето си ги писал от години по форумите ! Ако не ти харесва Майка България и нашият народ, пръждосвай се в родния на дедите ти скапан Анадол, да те оправят там вашите *** на фи, докле пропищиш като ястреб !

51

Ястребителят

преди 3 години

До Анонимен 65Ами щом не ни харесвате, позволете и на нас да не ви харесваме и от време на време да ви посритваме по кривФиде Дзуррли? И така не можах да разбера каъв ти е точно проблема с един неграмотен турчин като мене?!

50

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятКак не ти омръзна да се драчиш във всяка тема със всички? Просто не ви харесваме. Дали сте си вярата, следоватено сте си препрограмирали гена и вече не сте българи. Стой си в Турция и се прави на велик заедно с диктатора жалбаджия. Проблема е, че той не предполага за теб и не му пука за теб, защото е евреин, то и на турците не им пука за теб ...егаси кашата. Аре, лека.

49

Ястребителят

преди 3 години

До Анонимен 63Първо, българският език за мене е чужд език, затова толкова мога, толкова пиша!Второ .... хмммм ... "дикататорът Ердоган" ... значи човек, който на свободни избори е спечелил изборите с 52% е диктатор казваш?! Трето, не си прави труда да ме учиш какво е в Турция ... Четвърто, геронтофилът Макарончо е не за психатър, а си е направо за психатрията, луд за връзване. Та какво грешно има в това да му предложиш на лудия лекарска помощ от професионалисти?

48

Анонимен

преди 3 години

До ястребителят Първо научи се да пишеш.И така имам предвид ,че диктаторът Ердоган вкарва неудобните му в затвора.Имам предвид ,че във всяка ситуация смята себе си за прав а в същото време -конфликти ,скандали и панайри е нанесен точно той.Русия,САЩ,Гърция,Кипър,францияНорвегия,сега и холандски депутат туйтнал нещо..Ама това не е Турция бре тука има свобода на словото. Не е като да кажеш на макрон да ходи на психиатър а?