84

Дам...

преди 3 години

Всички тези хора с онкологичните и сърдечни заболявания, щяха да живеят до 200 ако не беше ковид-а. Стига лицемерие... Не ви пречи, че тези хора от години "оцеляват" с годишна пенсия, колкото тиквата хвърля за еднодневна обиколка с джипката. Голяма част от тези хора са се отървали от тази прекрасна държава, имам баба на която ако не помагаме, не ми се мисли как би изкарала месец-а, след като си плати лекарствата и сметките...И всеки път се вайка как само ни тежи и иска да си "ходи"...

83

до Боби

преди 3 години

ти какво очакваш да видят от аутопсия, да броят вирусите ли.То състоянието на белия дроб се вижда и без аутопсия.

82

до 84

преди 3 години

Аман от ноивница като вас, с вълшебна пръчка намелели, а не щото хората не отиваха да се лекуват от насаждане на страх

81

до 82

преди 3 години

хайде прочети и ще видиш че за първите 6 месеца точно тези заболявания са намалели. Аман от разбирачи гадатели.

80

Боби

преди 3 години

Какво научавате професори от аутопсиите на загиналите от Короната. Не се правят ли?

79

Анонимен

преди 3 години

тая година ни от сърдечни болести ни от мозачни инсулти ще има починали, за рак пък хептен да не говорим

78

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че повечето от тези починали са от старческия дом в който откриха кови, и сега всички наскро починали там са ги писали за днес, с кови без кови починали са

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 Когато ти си публикуваш доброволно акта си за раждане + медицинската си история , тогава ще ти бъде осигурен достъп до личните данни и на починалите

76

Анонимен

преди 3 години

Интересен е този списък. Средната възраст на починалите надвишава средната продължителност на живота преди Ков19. Чудя се, да не би след Ков19 хората да са станали неуязвими към всички болести, освен ковид. А между другото аутопсии правихте ли, преди да запишете Ков19 в смъртния акт ? Защото ако не сте, хм... тогава цифрите ви са леко неистински.

75

Анонимен

преди 3 години

Само 4-*** са под 60 и 28 на 70 и повече, което ясно показва коя е уязвимата група. А това че жена на 90 години нямала придружаващи заболявание е тотален абсурд.

74

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

До българинСЛЕД КАТО СЕ ЛЕКУВА Е ЗАБОЛЯВАНЕ ! НЕ СИ МНОГО НАЯСНО С МЕДИЦИНАТА И СЕДНИ ДА ЧЕТЕШ А НЕ ГА ЛЯЛЯШ ГЛУПОСТИ !

73

Много сте интересни

преди 3 години

Изключително рядко има вече човек без абсолютно никакви дефицити и заболявания. Толкова хора имат дори автоимунни заболявания и дори не подозират за тях. Така, че не бъдете толкова смели. Също ми е съмнителен ковид и вс статистика, но познати на познати вече са болни и при едни е леко, при други не.

72

Анонимен

преди 3 години

Да ме прощават, но българин над 40 г. (да не говорим за 70+) и без придружаващи заболявания - това ми е много трудно да го повярвам.

71

Анонимен

преди 3 години

ЕГН, Име, Фамилия? Как да ви повярвам, като не давате пълна и точна информация? А?

70

Анонимен

преди 3 години

То понеже ,пенсионерите с по големи пенсии ,и ходят на кафе,днес си плащам телефона на Мтел и отсреща насядали по 4 на маса и сепарета по 6 човека без маски масите една до друга,а аз чакам влезна по един с магазина с маска на открито ,обсъдено решение,да не говорим за бариери дискотеки ,та умни глави ни ръководят)

69

Анонимен

преди 3 години

Да благодарят за мерките на правителството

68

...

преди 3 години

Само едно уточняващо въпросчче. Аутосии правили ли са им, за да разберат, че нямат продружаващи заболявния или просто хоратан не са знаели за тях. Айде преди да пишече, че здрави умират, да си проверите данните. "За момента няма информация за придружаващи заболявания" и "без заболявания" не са едно и също нещо. Кактоказват психиатрите: Няма зрдави, има непрегледани

67

ГосТ

преди 3 години

Тотален хаос в Европа и сащ. Докато развитите азиатски страни контролират напълно положението. Демокрацията на простолюдието в пълния и блясък. Сега простолюдието от низшата прослойка (визирам търгашите ) ще разбере, че не може да се лекува с пари. А съвсем скоро ще разбере,че не може и да яде пари.

66

Анонимен

преди 3 години

От НОИ се кефят - спират да плащат пенсиите им.

65

аз съм трол

преди 3 години

До ЛудКитаецНе е нужно да искаш да си сутрин гей, щото и без това си създаден като такъв, държането ти е такова, а със сигурност и тайно искаш да признаеш, ама не ти стиска .. обърча!