11

Анонимен

преди 3 години

И какво ще им стане на децата, ако са с маски? А учителите не са ли хора, как могат да ходят с маски? Злобен народ.Тези деца, една голяма част, са разглезени, привикнали да приемат, че светът трябва да се върти около тях.

10

Не извратен тип

преди 3 години

Ковид тероризма трябва да бъде изкоренен,ковид сектантите преследвани заедно със семействата им

9

Анонимен

преди 3 години

Да питам ковид сектантите срещу заплащане,знаете ли ,че като дойде фалита на системата,парите които получавате за измамата ще си ги навирате на сянка

8

Доналд Тръмп

преди 3 години

"Диян Стаматов: Маска в час за известно време"Известното време ще е до 03.11.2020. После ще има наказания и глоби.

7

Анонимен

преди 3 години

Не си пускайте децата на училище. Не виждате ли, че ще си правят медицински експерименти с тях?! Не ги ли обичате? Роби ли сте?За децата вече ще стане бой, вярвайте ми!Не ме интересува никой иронизатор който ще ми пише, ще ви размажа наред с дебелостенна тръба и ще чувате как ви се пукат празните глави!

6

Анонимен

преди 3 години

Големите вкъщи а малките с маски? Това ли ни готвят?Няма да си пусна детето на училище ако се опитат да го маскират в час!Този противния от снимката как се понася? Ще има тупаник!!

5

1 до 3

преди 3 години

Личи ви че не си изкарвате прехраната с мислене.

4

8534

преди 3 години

Като останат без кислород, как ще мислят, как ще усвояват преподадения материал? Или и това да е на уж? Имаш достатъчно време да бъдат подготвени уроци с образцовите учители. А преподавателите от съответното училище да изпитват он *** и да проверяват писмените работи. Толкова ли е трудно?

3

Скрий се бе

преди 3 години

Горките ни деца. Разни ей такива льохмани искат да им сложат маски.

2

Ако обучението

преди 3 години

Онлайн, един учител може да предаде урока на стотици ученици. Разумно е да се уволнят повечето учители. Не може при население под седем милиона да имаме повече учители от времето преди 89та, когато имаше много повече деца в училище. Крайно време е да се направи някаква реформа. Нищо не се е променило от толкова десетилетия. И шефката на смешния им синдикат е същата - баба Янка от времето на Живков.

1

Не извратен тип

преди 3 години

Светъ се напълни със Ковид сектанти срещу заплащане,как ще се чисти това зло не ми е ясно,имам усещането,че нормалността губи битката срещу корупцията и злото,обаче и Ковид сектантите ощене знаят ,че те и децата им също ще го отнесат,богопомазани няма да има защото ваксиние няма да са края