186

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш.... в Чехия"Голяма част от протестиращите, сред които бяха стотици привърженици на местни футболни и хокейни отбори, обаче отказаха да се разотидат и започнаха да замерят униформените с бутилки, камъни и бомбички."

185

Организаторите са ..

преди 3 години

Организаторите са безчувствени!Изкараха под строй възрастни представители в пандемиятаи ги обрекоха на заразата! Много от тях няма да дочакаттъй лелеяните избори!

184

Съвет

преди 3 години

БАБХ да се намеси.Яйцата не отговарят на европейските изисквания и много цапат.

183

Много сте умни бе

преди 3 години

***, тая храна дето я изхвърлихте , само след няколко месеца ще я търсите и ще ровите кофите за нея! Като сте толкова загрижени за майките ,за България,за хората-що не направихте нещо смислено бе,изр-оди? Да бяхте дарили яйца и домати на приюта в нови Хан напр., да бяхте събрали пари за кувьози напр,.да бяхте отишли кръв да дарите поне! И сложихте начело на "въстанието"-един лъжлив арменец! Копейкин се скри,Рубльов и той,а Мая Коситнбродска си развява опашката с надежда Партия да си направи..

182

Ти да видиш..

преди 3 години

До Анонимен 215 Всеки е свободен да протестира по избран от него начин....! Ами ако някой си избере ядрена бомба ?

181

Анонимен

преди 3 години

Кой позволява да се разхищава храна!!!

180

ПРОТЕСТЪР

преди 3 години

ЩО И АРМЕНЕЦО НЕ ФЪРЛИ ЯЙЦАТА, БЕ...? САМО НИЕ ЛИ ДА ГИ ФЪРЛЯМЕ....??!

179

РАДИО ЕРЕВАН

преди 3 години

АРМЕНСКИЯТ ПУЧ У БЪЛГАРИЯ... УМРЕ!!! СЕГА. ЧАКАМЕ И АРМЕНЕЦО.... С К-19....ХАХАХААА....!

178

съгласен съм

преди 3 години

, че хвърлянето на храни е глупаво защото после чистенето се заплаща пак от нас а не от политиците. относно ковчезите и бесилата това са правилни послания към хората които ограбват бъдещето на 7 млн Българи и които обслужват чужди интереси(концесии на чужди фирми,поръчка на американски самолети когато имаме европейски такива,даване на 80% от капацитета на НАШИЯТ газапровод на газпром,...) а да не говорим за корупцията и кражбите от бюджета

177

Анонимен

преди 3 години

Всеки е свободен да протестира по избран от него начин. И да, когато властта си прави оглушки това е начинът. По света са пощенски по-драстични и нашите трябваше да са!

176

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не харесвам ГЕРБ, при тази алтернатива ще гласувам за Бойко. Задължително.

175

Анонимен

преди 3 години

Вместо с живота си, плащат с яйца, ама чужди, не техните! Това са въстаниците гащници. Смях, смях, смях.Учиндол и Костинброд пачата са хора на ДПС и техните партии са създадени от инженера доган. Явно свършиха дубайските пари, божков си направи партия и тримата *** се преориентират. А *** и боец са прекарани.

174

Anton

преди 3 години

Тук се говори за разпространяване на вируса по време на протестите! А червените *** веднага почват плюва нето срещу законната власт Нищо ново за тях, научили са ги да не спират да говорят, да не спират да крещят, никакъв диалог с тези хора, те са като гаргите, които грачат непрекъснато, като кречетала, за да не може никой друг да каже нещо, Болни комунисти, искате хаос и мизерия, беззаконие и безнаказонност, искате да съсипете България Скрийте се някъде и не разпространявайте вируси!

173

Браво!

преди 3 години

Доказахте, че не всички сме роби!

172

Анонимен

преди 3 години

110 дни парад на глу-по-стт-а

171

Анонимен

преди 3 години

Протестът на вече не иска служебно Правителство

170

До 198

преди 3 години

Кой й платил образованието?Дядка, образованието е платена много отдавна.Явно не си учил за виШо

169

До 199-ББ

преди 3 години

Не пиши след злоупотреба с алкохол. Лягай си.

168

До ББ

преди 3 години

Айде стига дефекира по форума на пияна глава. Върви си лягай.

167

ББ

преди 3 години

..в Сливен пратиха жив човек в моргата...Ад некъв и сте виновни...плащате им вместо да им изисквате...те не са господари на животите ни...аз мога да си умра като куче в адски болки но не бих ви позволил да ме унижавате след всичко което съм направил за Вас...след грабежа и униженията...геноцид...докторке...ако си...да ти плащам да ме пратиш жив в моргата???...да да аз гладният ти плащам не бойко и мена...те харчат мойте...нашите пари