83

Анонимен

преди 3 години

До Анонименне място тук да обявавам подобна информация !Продукта е западен ....

82

Анонимен

преди 3 години

До хехеНищо такова няма да искам, питам те схемите ти в какъв продукт влизат: тук се пъчиш за големите родолюбци: нека видим ти за каква фирма работиш, какъв продукт произвеждаш?

81

Анонимен

преди 3 години

До хехеСме*ко, 40-50 годишните мъже които се занимават със сериозни неща не припадат по червената клоа*а. Не че си наясно, но усещам накъде вървят нещата: само дето един 25 годишен с правилните умения слага един цял блядостански "развит" град в малкия си джоб и да, управлява проекти за милиони, при това добре.

80

до хе-хе

преди 3 години

Въобще не смятам, че е пък голямата мръсотия. Ти май не си ходил в Италия да видиш там какво е. Просто по-южните нации не са толкова пристрастени към чистенето.Най-чисти са германците и швейцарците.Колко са озлобени хората? Озлобени са немислещите и протестърите.При тях освен злоба няма и мисъл даже.Затова протестите се спихнаха. Не може само със злоба винаги.А пък страх не виждам, напротив страх имаше по комунизма, защото наистина си беше страшно - за един виц влизаш в затвора.

79

хехе

преди 3 години

До Анонимен 80обясни за думата Работяга !относно продуктите ти ще искаш и схемите да ти пратя скоро !

78

Анонимен

преди 3 години

Хе хе ,ти наистина живееш в друго измерение ,впрочем типично за поразения от комунизма и русофилията, стегнат от будьоновката в нещото наречено глава и оглушал и ослепял от залповете на Аврора.

77

хехе

преди 3 години

До Анонимен 78пич червените пройдохи както ги наричаш...са вече над 45 - 50 годишни мъже ..и са по стабилни от 30 годишно *** което иска на 3-тата година след университета да ръководи проекти за милиони !

76

Анонимен

преди 3 години

До хехеТочно така, "ЗА ПАРИ", не заради прекрасните условия на живот.Аз това казах, но като няма връзка с главния мозък. .....

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77"Занимавам се с проектиране на Интегрални схеми !'И какъв/чий продукт се произвежда с твоите интегрални схеми?

74

хехе

преди 3 години

До Анонимен 76на представа си нямаш колко европейци ходят в разни азиатски клоаки за пари !от шефове ...то тех. персонал .... за ПАРИ ...Западноевропееца ми дай пари ...и ще продаде и майка си !на тях им е в кръвта ...от римско време !просто ти е бедна фантазията......

73

Анонимен

преди 3 години

До хехе"браво ...само ти можеш да изкарваш пари ...другите не могат....."Явно не можеш и да четеш. Даже изрично написах, че повечето всъчщност могат и го правят.Тия, които не могат, са червените пройдохи, при това МАСОВО.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Занимавам се с проектиране на Интегрални схеми !хаде философе ...обясни сега защо ползвам думата ...работяга !обясни го с Русия ..и Путин !

71

Анонимен

преди 3 години

До хехеМхм, германеца, който са го пратили да надзирава *** в завода на Мерцедес в Русия и той трябва да живее, нищо, че за нещастие се е оказал в клоа*ата на Евразия.Даже и чужденците там са свързани със западния бизнес, но добрволно един нормален европеец никога няма да отиде в тая порпаднала дръжава за да живее там.

70

хехе

преди 3 години

До Анонимен 72браво ...само ти можеш да изкарваш пари ...другите не могат.....Погледни каква мръсотия е ...колко са озлобени хората ...какв аморализъм ...как лужат и мамат хората ....какъв СТРАХ има в Бълрина....как никой не му пука за род и Родина ....а само за далаверата и парите .... ..... това е проблема!Пари ...Пари се изкарват с работа !

69

Анонимен

преди 3 години

До хехеТи ако беше "работяга" и имаше труд, който е висококвалифициран и търсен, щеше да си 100 пъти по-добре сега отколкото си бил тогава. Фактът, че избираш думата "работяга" говори за нискоквалифициран физически труд, но дори и плочкаджиите сега изкарват много по-добре.Откровено: на мен стандарта ми гони средноевропейския (даже бих казал, че съм над средното), а такива като теб използват аргумента за най-бедните в Европа, когато искат да скрият собствените неудачи зад общата картинка.

68

хехе

преди 3 години

До Анонимен 71ми ако си седиш в европа няма да ги видиш.....в Русия ги има ....и те си имат фейс групи ... за Москва ..С.Петербург, Волгоград, Ростов...погледни..поразрови се !

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Разруха е само в главите на непрокопсаните червени ***, които поради неграмотност, некадърност и мързел, не могат да си намерят работа, не могат да завържат връзки, не могат да гледат семейства, не могат да подобряват материалното си положение и се чувстват чужденци в собственото си общество, защото хората около тях, които не са такива правят всички тези неща, и ги подминават със страшна скорост, докато те стоят на едно място и деградират.

66

Анонимен

преди 3 години

До 52 посочи ми един гражданин на Европа, дори и от България заселил се да живее в "просперираща " Русия, дебело.

65

хехе

преди 3 години

До Анонимен 69пич не се притеснявай ...не си единствения който се е оправил в този живот...изкарва добра заплата..има дом семейство ...може да си позволи поне една почивка зад граница ....успели хора има навсякъде ..и един ти пиче в момента.... аз и при соца и при комунизъма щях да се оправя... работяги се търсят ....но бъди откровен със себе си ...България е на дъното....и даже в русия плашат украйна от ЕС..с думите че ще станат като българите у румънците.зле е държавата !

64

Анонимен

преди 3 години

до 62.Не само няма разруха, ами навсякъде се вижда, че започваме да се оправяме. Навсякъде се строи.Разруха имаше 90те години, когато комунистите, които бяха и директори на заводите ги досъсипаха като разпродаваха оборудването и си слагаха парите в джоба.