41

шихан

преди 16 години

нямащите какво да ги е страх. Не можеш да загубиш онуй що нямаш. А българите нямаме вече сигурност в нищо. Гледаме на държавата си като на продажна мащеха не ами сводница.

40

преди 16 години

тоя ме уби...страхувал се за живота си ,а пък казва къде щял да бяга...Барселона или Колумбия...тъкмо ще им дадеш указания къде евентуално да те търсят :)А тоя *** дето го е изпортил-ебахри *** е.Затова хората не сътрудничат на куките ,защото са по-опасни и от престъпниците!!!Когато ти трябват ги нямам,а после се бият в гърдите ,че били се скъсвали от бачкане!!!Да се самоубиват да *** и *** ***,да вземат пример от Плевенските си колеги...

39

Ф.С.В.

преди 16 години

Този човек няма да пострада а направо ще бъде разстрелян ,не забравяйте в коя страна живеете ,мафията е самото правителство и тежко и горко на някой който каже истината,сетих се за Манол Велев ако не бяха го нападнали ,никой нямаше да знае че Тотото е абсолютна измама която пълни джобовете на определен кръг хора от политическия елит .Вижте декларацията на Масларова --тя има 25000 евро от дарения -наглоста е безгранична.Според мен Европа не трябва да отпуска никакви пари на тази шайка престъпници и крадци които тръпнат в очакване на еврофондовете

38

преди 16 години

Predatel takuv...horata ne mogat da vzemat niakoi lev zaradi toia:)

37

DevilishSoul

преди 16 години

36,Ти де си видял осъден прокурор? Не говори смешни неща:) Това е България:) Виж за ЕС си може би прав, то така и трябва да стане... Аз не случайно изказах личното си мнение, че след този случай, най-добре е хората да пращат жалбите си директно до Брюксел, без копие до Български институции:) Не за друго, ами за да не изтича излишна информация в България и подалите жалби да не се чувстват застрашени:)

36

преди 16 години

Глупости! Топете ги, нищо не могат да ви направят. Могат само да се опитват да плашат и ако сте по-*** ще им се връзвате. Сега при това положение ако този човек пострада направо може да вкара прокурора в затвора или да съди държавата. Накрая от Брюксел ще им покажат червения картон, ще загубят изборите и тогава вече ще им се е*е мамата. БСП на бесилото!

35

Arkan

преди 16 години

E to imeto mu sa go znaeli 100 prozenta, nali e dal kintite, Po skoro Prokurora go e kazal za da razbere i obshtestvenostta 4res mediite, ta da ne go gurmjat tolkova burzo, koi znae?

34

преди 16 години

Прокурора - директно в затвора!

33

DevilishSoul

преди 16 години

Ами то в момента може би има право и на лична охрана от МВР... Ама на неговомясто бих се въздържал от такава:) Май една лична частна о храна, дето не си пести куршумите, ще е по-разумно решение... Макар, че за съжаление, живота е доказал, че никоя охрана не може да опази някой, на когото са вдигнали мерника...

32

LORENA

преди 16 години

Няма как да не е нарочно-съобщаването на името...Другият вариант е прокурорът да е ***,ама не е !Непрекъснато от МВР тръбят,че анонимността е гарантирана,но накрая точно прокурорът/пазителят на интересите на държавата/се нас..а.Архитектът да го съди.Този човек има право на защита по закон!

31

Bobi

преди 16 години

докога бе господа докога ще въртим една и съща плоча.Блато - каквото и да стане тук потъва като в блато.Нали знаете как потъва нещо в блато.Без шум и много бързо.Хилядите и хиляди случаи които потъват и свършват наи много с условна или оправдателна присъда.Няма значение за корупция ли става въпрос или за директна смърт.И нито една оставка дори която и нищо незначи междувпрочем.

30

werwer

преди 16 години

еми да е мислил на времето...амън от клана "яневи" - навсякъде са полазили

29

преди 16 години

пич, мисля, че Прокурорчето се шегуваше ;)

28

преди 16 години

Само не разбирам защо е цялата дискусия тук. То е очевадно, че засегнатите ще знаят кой ги е изпортил и съответно са казали където трябва. Тук по скоро става дума за умишлено сплашване на бъдещи смелчаци, да не се бутат м/у шамарите.А иначе по принцип то е ясно че законите и съдебната система, поне в БГ, се пишат да защитават власт и пари имащите, а за останалите , то си е казано "да го д...хат бедните!"

27

r

преди 16 години

Заради това мислене и такива герои като теб страдат всички хора толкоеа време и няма оправия.Не виждам и как ще дойде.Заради вашата гнусна и гадна алчност страда цял един народ.И аз съм егоист,и аз искам да живея добре,да ползвам лукс и да се забавлявам.Правя го,живея добре, но РАБОТЯ МНОГО и честно.И вие сополи административни,вратовръзчици,комплексари нищо не можете да правите,освен да алчнеете за сметака на всички нас.Заради такива като теб,*** смотан,пътувам до морето по път с 2 ленти и всяка година по него умират стотици хора.*** всички гадни чиновници с вратовръзчици!Не знам как спите нощно време

26

преди 16 години

ne mi se struwa logichno, ako shte biagash, da spomenawash kyde tochno shte go naprawish ... stranno!

25

До номер 16

преди 16 години

Ами аз съм желаещ господин Прокурор!!! вече се случи един път с мен но сеоправих защото всички сте задрастеняци!!! е и пак като има корупция пак ще изпея всичко и ще кажа аз бях!!! Нека тогава пак да ме гонят мутрите е ще ме хванат .... Колко и предишния път нали:) Е господа трябва всичко да излиза на яве не се страхувайте

24

HMM

преди 16 години

Това не е държава как може да се спомене името на човека? *** долни крайно време е вече да не си мълчим или военните да вземат властта!!!!! Хора събуждайте се... докато е време!!!!

23

chitatelka

преди 16 години

Kak shte gakne veche niakoi...Razbira se,che niama. A nali tova e cemlta na vlastimashtite...Pri tolkova pari minavashti prez racete im i te da ostanat na suho...Haidi de.Nali za tova s nokti i zabi se boriat da vliazat vav vlasta....Tejko gorko na tazi darjava i na decata ni koito ostanaha da jiveiat tuk...

22

българка

преди 16 години

Създавайте групи за масови протести да покажем, че цял народ е против тях. Друг няма да ни помогне! ЕС само им дърпат ушите, а парите като спрат, губим ние, тяхното си го взеха 100 пъти.